xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 1 saat önce üst kattaki komşu da zangır diye başlayan pek mutlu tatar ameleler saolsunlar kalorifer tamiri yaparken benim tavanı çatlatmayı başardılar. az önce gittiler. pırstım direk kaçtım odadan ve yukarı çıktım durumu anlattım bilemiyorum ne olacak. ev arkadaşını bekleyen bir adam oldum şu anda. zaten bina bataklık üstünde gidip geliyoruz anasını satim fdsfs :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 1 haftan var yaptırmak için de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 1 saatin var japon de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 duvar nası çatlar abi nasıl bi yerde oturuyorsun ki sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 rusyadayım burdaki bir çok ev çok ince içleri bide altımız tamamen bataklık. eskiden öyleymiş. ztn ev arkadaşı buralı adam diyor bizim rusların yaptırdığı türk işçilerinin ellerinin dokunduğu evlere oturmicaksın. direk altında kalırsın diodu. az önce tekrar etti bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi herkes niye rusyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 harbiden haa.forumun yarısı rusyadaymış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yok ben kaçmaya çalışıyorum. olmaz olaydım. hep aynı örneği veririm verecem yine! bizim melli buradan daha güzel lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 oha bende rusyadaymışım lan sordum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 geçmiş olsun, öleyim falan deme oralarda. başlığı okuyunca şu olay geldi aklıma, gene ucuz yırtmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 stimpak'ın verdiği linkdeki şu yorumu için yusuf beyi tebrik ediyorum, Ereksiyon halindeki bir penis yere doğru 90 derece bir açı ile durmaz, yani düz olmaz, çapraz olur, yere doğru 170 derece. Bu nedenle ereksiyon halindeki bir penisin 20 cm den geçebilmesi için en az 30 cm olması gerekir ki yamuk olduğu için delikten sığabilsin. Bir başka akıllara yatmayan şey ise, Sayın Kübra Sevgi hangi pozisyonda durdu da bu ilişki gerçekleşti, herhalde amuda kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 tatar diyince eskişehirde misin dicektim dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 170 olması zor bence max. 130 - 140 olur da neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Gönye bulsam ölçecem sırf sizler için ama yok ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 lan gönye bulsan da işe yaramaz.. iletki o iletki.. ilkokul cahilleri sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ulan demek ki duvar çökse üstüme. arkamdan edilecek muhabbet bu. ölünce garbage a düşsün istemem muhabbetim. fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ev alma komşu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 @dasaa ne bileyim hangisi hangisi ben onları tabanca niyetine kullanırdım okulda lazer tabancamdı o benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar