Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni paket - OP Class hak.


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

Melaba;
bundan 3 hafta önce bişe oldu da hemen gelip buraya yazmadım, az zaman geçsin üstünden dedim.

Malumunuz ben bırakalı epey zaman oldu ama bi haber aldım, bunu sizle paylaşmak istiyorum.

Bi gün bi abone superonline'ı aramış hız sorunu ile. Sonra bana geldi mevzu, inceledim vs, baktım bişe yok. Arayıp elemanla konuşmak istedim. aradım, eleman bana online oyun oynadıını ve hız sorunu yaşadıını söledi vs. ne oynuyosunuz dedim, ya worldofwarcraft diye bişey dedi. dedim biliyom 4,5 yıl oynadım.. neyse sonra muhabbet ilerledi. adam aslında almanyada yaşıomuş, GM miş vs.

ya neyse pek uzattım, yaklaşık 40 dk lık görüşme sonrası, adam şöle söledi: "aslında bunu sölemem çok büyük hata ama sölicem, yeni pakette druid direk OP class yapıyolar. hiçbi class yakınına bile yaklaşamicak. inanılmaz olmuş durumda falan." bend e dedim bilmem, ilgilenmiorum zaten, bırakalı çok zaman oldu vs. ama bi gelip sizle paylaşiim dedim. bu bilinen bişi mi bilinmeyen bişimi, tabi uzak kaldıım için oyundan bilmiyorum ama. bilinmiyosa da haber vermiş oliim.

had kalın salıcakla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

denk gearlı meyc demişken geçen raidde epic shardlarken (toc25) normalde birinin kazandığı epicide shardlamışım GM e mesaj attım adam itemi sahibine maillemiş ama "HEROIC" versiyonunu guildimden utandım lan GM bile "lan bu saatten sonra toc25 itemini kim ne istick kesin heroictir" diye düsünmüs yuh diyorum ya...

öl anlatiim dedi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzardın yeni pazarlama stratejisi bu olacak evet. Druid oyuna yeni başlayan insanların en çok tercih ettiği class, blizz de daha fazla yeni oyuncu çekebilmek için böyle bir yola gidiyor. Cataclysmin alphasını oynayan herkes aynı şeyi söylüyor zaten, direk op abilitylerle başlayacak hatta heroic class (archdruid, druid of the talon falan) seçebilecekler. Arenalarda druid druid takımları sorun çıkarmasın diye farklı puanlama yapılabilirmiş ama zor ya.

Bilgi için teşekkürler dragonmax.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wotlk alphasında dikkat çekerim DK da overpowered ötesiydi solo arena 5v1 kesebilicek kapasitedeydi

o son release göstermez, adamlar kasıtlı olarak önce buffluo sonra itin bi yerine sokuo üst ve alt sınırlarını belirlemek icin :D

release de yine yakın olur birbirine, druidler tbc de ztn yeterince OP di
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...