cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ben gelemicem herhalde ardanın oynicağı maça, o kadar yakın zamana toparlayamam ama ardayla bjk gol sevinci yapın lan=) izlemeye gelirim belki
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 beyler kaleci ihtiyacı varsa bende oynarım :)
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 cumartesi baska maçım var onun dısında her gün uyar
tellos Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 malcır seni halısahada yerler lan messinin yeteneksizi gibi adamsın ne işin var olm bide halısahadan halısahaya gidiyorum ayaklarını bırak
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 servete messi vücudu koy o tarz bişeyim xD
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 olmaz değil, kutumda büyük hissediyorum.
balon Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tellos said: malcır seni halısahada yerler lan messinin yeteneksizi gibi adamsın ne işin var olm bide halısahadan halısahaya gidiyorum ayaklarını bırak olm gelsene sen de. yüzünü görürüz.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 pazartesi akşamı güzel fikirdi :p haftasonu benim imkansızdır :(
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 AMAN TANRIĞM!! Noyan ve Arda'nın geri dönüşü! Bu hafta maçı ayırtmak için biraz geç kalmış olabiliriz,alternatif sahalara kayabiliriz. İldeniz yetiş! Varım diyorum ben de.. Not: Çok açım.Futbol futbol futbol futbol futbol futbol...
tnkt Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bostancı sahilde çok güzel bir saha var tren istasyonundan sahile inince 100 metre falan ilerde... eper maç olursa gelebilirim.
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hilalde zor herhalde bulmak, maç olacaksa modaya bi bakın derim cumartesi günü için. denk gelirse artık o da. saat uyarsa ben de gelirim
Khelben Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 moda da ufak olur sığmassınız. ben gelemem tahminen bu hafta arkadaşlar
balon Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 tnkt said: bostancı sahilde çok güzel bir saha var tren istasyonundan sahile inince 100 metre falan ilerde... eper maç olursa gelebilirim. bu deniz otobüslerden kadıköy istikametine doğru sahilde yürürken ki halı sahayı mı diyorsun ? o yapıldı mı yaw , yapıldıysa garanti oradan ayarlıyalım. gıcır gıcır saha. hava güzel.
balon Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bostancı'ya yakın biri bahsedilen sahayı alabilirse aslında güzel olur, orayı da görmüş oluruz.
tnkt Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 balon said: tnkt said: bostancı sahilde çok güzel bir saha var tren istasyonundan sahile inince 100 metre falan ilerde... eper maç olursa gelebilirim. bu deniz otobüslerden kadıköy istikametine doğru sahilde yürürken ki halı sahayı mı diyorsun ? o yapıldı mı yaw , yapıldıysa garanti oradan ayarlıyalım. gıcır gıcır saha. hava güzel. evet orası,yanlız saha bir az büyük 8 v 8 rahat kaldırır. ben çok yakın değilim ama bi dolmuşla ya da trenle 20-25 dk da gidebilirim... ancak kadro var mı?
Öne çıkan mesajlar