cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ben gelemicem herhalde ardanın oynicağı maça, o kadar yakın zamana toparlayamam ama ardayla bjk gol sevinci yapın lan=) izlemeye gelirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 beyler kaleci ihtiyacı varsa bende oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hadi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sözde her hafta yapacaktık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bence de yapalım bi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 cumartesiyse gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 cumartesi baska maçım var onun dısında her gün uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 malcır seni halısahada yerler lan messinin yeteneksizi gibi adamsın ne işin var olm bide halısahadan halısahaya gidiyorum ayaklarını bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 servete messi vücudu koy o tarz bişeyim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 maç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 yoksa arda dönüyor mu asdhdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 olmaz değil, kutumda büyük hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 tellos said: malcır seni halısahada yerler lan messinin yeteneksizi gibi adamsın ne işin var olm bide halısahadan halısahaya gidiyorum ayaklarını bırak olm gelsene sen de. yüzünü görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 I am in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 pazartesi akşamı güzel fikirdi :p haftasonu benim imkansızdır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 olmm beniiii yazzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 AMAN TANRIĞM!! Noyan ve Arda'nın geri dönüşü! Bu hafta maçı ayırtmak için biraz geç kalmış olabiliriz,alternatif sahalara kayabiliriz. İldeniz yetiş! Varım diyorum ben de.. Not: Çok açım.Futbol futbol futbol futbol futbol futbol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bostancı sahilde çok güzel bir saha var tren istasyonundan sahile inince 100 metre falan ilerde... eper maç olursa gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 hilalde zor herhalde bulmak, maç olacaksa modaya bi bakın derim cumartesi günü için. denk gelirse artık o da. saat uyarsa ben de gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 moda da ufak olur sığmassınız. ben gelemem tahminen bu hafta arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 tnkt said: bostancı sahilde çok güzel bir saha var tren istasyonundan sahile inince 100 metre falan ilerde... eper maç olursa gelebilirim. bu deniz otobüslerden kadıköy istikametine doğru sahilde yürürken ki halı sahayı mı diyorsun ? o yapıldı mı yaw , yapıldıysa garanti oradan ayarlıyalım. gıcır gıcır saha. hava güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 haftaya kalacak sanki bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 bostancı'ya yakın biri bahsedilen sahayı alabilirse aslında güzel olur, orayı da görmüş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Haftaiçi de oynarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 balon said: tnkt said: bostancı sahilde çok güzel bir saha var tren istasyonundan sahile inince 100 metre falan ilerde... eper maç olursa gelebilirim. bu deniz otobüslerden kadıköy istikametine doğru sahilde yürürken ki halı sahayı mı diyorsun ? o yapıldı mı yaw , yapıldıysa garanti oradan ayarlıyalım. gıcır gıcır saha. hava güzel. evet orası,yanlız saha bir az büyük 8 v 8 rahat kaldırır. ben çok yakın değilim ama bi dolmuşla ya da trenle 20-25 dk da gidebilirim... ancak kadro var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar