cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yiğit, toptan sonra lafı da yedin ağzının ortasına sdf @queen: kişiseldeki başlığını maçtan dönünce gördüm, afferim doğru hamle yapmışsın sonunda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Zaten şimdi yazdıydım ben de. Saolsun bazı arkadaslar maç boyunca ve sonrasında trolle bağışıklık kazandırdılar. :D çok eğlendim bu arada, maçınız çok güzel oldu, ben ilk defa halı saha maçı seyrettim, ufak bir anekdot vereyim şöyle: Ece: Eee şimdi hakem nerde serhat? Serhat: Ne hakemi? E: Hakem yok mu böyle, düdük filan? kart mart? S: asdassdsasdassdds ne hakemi kızım halı saha maçı bu. 10 dk geçer, arkada millet hoplayıp zıplamaya başlar... E: Noldu serhat orda bişi oldu galiba?1? S: Gol oldu.. (Sessizlik) 2 dakika sonra.. E: Gooooooolllllllllll S + Holy: asdasdasdfssdd E: Ya şimdi spiker yok ya, zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 of seren ne cakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 seren sen mi yazıyon lan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bariz seren yazmistir haftaya da mac alalim adam eksik olursa ben getiririm -Tolga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Adam temin etme sorunumuz da yok. Sahayı alalım, oynayacaklar bi dökülsün ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben her türlü gelirim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Öyle bir doldum ki, yarın maçım olmasına rağmen, tüm isteğimi size ayırıcam, yandınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 attığım gol çok iyiydi dralnu doğru demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 heh yazabiliyorum şimdi, güzel maçtı, takımlar dengeliydi ama çok hamlamışız sanırım hepimiz; ben zaten ekstra dombili bir insan olduğum için sahayı bir kere koşunca tükendim. seren'in "kötüyüm ben" ayakları yalanmış onu gördük ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bizimkiler farkı açınca defansı unuttular da allahtan holy vardı. sixomslar iyi kestiler atakları bana fazla iş düşmedi. ilk 15 dakika üşüdüm de kendi kendimi sıcak tutmaya başladım. ama sonra çaktılar güzel goller :p bundan önce en aşa 4 gol yemiştim halı sahada bu 2. oldu sanırsam 6 ile. ama bunda sahanın büyüklüğü çok büyük faktör. saha çok güzeldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Sadece saha mıydı etken? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 valla defansta (bi iki kez geldim top cıkardım da o kadar) uzaktan gordugum kadarıyla holy'den ziyade tolga + sixoms is yaptı. holy cok kesildi yaw, eskiden deildi bu adam. kender de aynı sekilde. hamlasmıslar bunlar. bence rakibin savunmadaki adamlar iyi oynadılar da, savunmayla ortasahayı bağlayan adam wish olunca cok ileri cıkamadı. o yuzden daha rahat oynadık ve genelde konn'un bireysel yeteneklerinden gol yedik. pha da kotuydu ztn. benim performansa gelince, valla carsamba gunu konn ve tolga sahit sahada -1'lik oynadım. bugün o golü atarken böyle enrage bonusu gelmisti, R2+L2 aynı anda bastım falan öyle birşeyler oldu. maç yaptıkça daha da adama dönerim diye umuyorum ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 QueenofSpades said: Zaten şimdi yazdıydım ben de. Saolsun bazı arkadaslar maç boyunca ve sonrasında trolle bağışıklık kazandırdılar. :D çok eğlendim bu arada, maçınız çok güzel oldu, ben ilk defa halı saha maçı seyrettim, ufak bir anekdot vereyim şöyle: Ece: Eee şimdi hakem nerde serhat? Serhat: Ne hakemi? E: Hakem yok mu böyle, düdük filan? kart mart? S: asdassdsasdassdds ne hakemi kızım halı saha maçı bu. 10 dk geçer, arkada millet hoplayıp zıplamaya başlar... E: Noldu serhat orda bişi oldu galiba?1? S: Gol oldu.. (Sessizlik) 2 dakika sonra.. E: Gooooooolllllllllll S + Holy: asdasdasdfssdd E: Ya şimdi spiker yok ya, zor oluyor.asduhasudha kenar eglenceliydi biraz daa kalabalık olsa daha eglenceli olur tabi.. tribunden sahaya inme cabalarım olucak gelecek maclarda.. sdf.. the invincible yapıcam yani.. onun dısında ece ueahushduahsd bitirdim beni mac boyu ueahuhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 serhat - ben de soyunucam HAYIIIIIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 harbiden neden ağladıysam o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bnu arda bir ilke imza atarak official paticik topu aındı.. evet bu yapıldıu.. öyle ki "top kimde kalcak?" konusuna gldiğimizde tm "abi yiğit aldı onda kalsın" dedim ve yiğiti arayan gözlerimiz cevabı çok uzakta ve koşarak kaçarken buldu.. (artık o anda neye koşuyorduysa) soınra "top ildenizde kalsın" dendi ben böylece topçubaşı oldum.. top ağasıyım ben.. müstahdemim top gerekti mi benden isteyeceksiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Top ülkesinin sultanı İldo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 olm top bende kalıcak ama haftaya yokum alın oynayın diye verdim!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Holy said: serhat - ben de soyunucam HAYIIIIIRben unutmustum bunu ama aushduahsduahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Wishmaster said: 4-0 geriye düştük bi "noluyo lan?!" olduk. Oyunu geç oturtabildik. 7-2 geriye düştükbu kadar okudum. ben demiştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sonradan biz bastırdık ama o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 gözlerim kutulu'yu aradı ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Halı saha ayarlanıyor mu haftaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar