cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 arda edit zamanı geçince ben el atıcam o mesaja eski haline getiricem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bu noktada kaleci değişikliği de önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ahauhah ayıp yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Can güvenliğimi de sağlayacak mısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 can güvenliğini kendin sağlarsın bi şaplağa bakıyor olay sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ahahah lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 neyse konu dağıldı,yarın ve devamındaki günler kadro mesajımı okuyup yorumlarınızı yaparsınız. hadi yattım ben şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 en son fizban yazmıştı tarafsız mod güvenç yorum yapsın diye o kadro iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 en iyisi buluşup gitmek maç yerine. yoksa bulamayanlarımız olabilir sahayı geç kalma falan yaşamayalım. saha da baya büyük herhalde 8e 8 zevkli olur herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ha iyi hatırlattın, lütfen kimse 10-20 dakika geç kalmasın,erkenden gelmeye çalışın,maç öncesi geyik yaparız.kadrolar tam olmadığı zaman maçın zevki kaçıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fizban said: cavanagh said: şimdi onu saydım saygınla beraber 5 kişisiniz ben ve tuna yokuz işte=/ hatta bir ara yapalım yine öyle bişiabi saygin ben tuna ayni takim 3 forvet. yapma etme. senle yanki ofansif ortasaha. ildeniz kalede. khelben de ofansif defans. Forvetlere gel ashdashdashdashdashdahsdhas öldüm. Olm bu ileri uç 3lüsü gol atamaz, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Larrson Koller ve eeee.. Şey.. ?! .. Tuna kim gibi ki abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ailton bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yankıya telefonla ulaşan oldu mu peki? o depilde adamı bugünkü maç için aramıştım maça bir saat kala gelemeyeceğini söylemişti :P bildiğin 7vs8 oynadık bugün ve o sahada inanın hiç tadı çıkmıyor.. büyük lan saha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yankının telefonu yok bende, yarın falan ulaşın adama ona göre yerine denk bir adam bulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 BabacumMostors said: yankıya telefonla ulaşan oldu mu peki? o depilde adamı bugünkü maç için aramıştım maça bir saat kala gelemeyeceğini söylemişti :P bildiğin 7vs8 oynadık bugün ve o sahada inanın hiç tadı çıkmıyor.. büyük lan saha bir de saha 60 lira falan denilmiş de, bizim okulda bir saha var asfaltın üzerine kilim serilmiş gibi birşey. öyle bir saha değildir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hilal ile aynı kalitede bir eksiğini görememiştim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Holy said: ailton bence (tu) ton ton tunaton. adım geçmiş ama ben gg, bi süre oynayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Saha guzel. Ruyama girdi mac.Hicbiriniz pas vermiyodunuz lan cok mutsuz oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 lan ben de gelip bacaklarinizi kirmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ne tantana yapmışsınız be, haftaya geleyim bari, çok konuşanları sustururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Uh sert erkek.Gel tabi özledik.iş ya da özel hayatın yoğunlaştı herhalde kaç haftadır gelmiyorsun. Gerçi yokluğunda maç yapmadık :/ seni ve cavanagh'ı bekliyoruz resmen.Ama bu hafta fena olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ankara ya gidiyorum son 4 haftadır, haftaya burdayım, ama şunu söyleyeyim eskisinden çok daha fazla koşuyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu hafta günü nerede olcağı saati falan belli mi eğer bu hafta olucaksa bende gelirim eğer kaleciye ihtiyaç varsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar