Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Merhaba. Silemiyorum. Yazdan beri şu Batman'i oynayayım dedim, çok afedersiniz ayıp yollarla indirdim, install ederken dalgınlıkla bilgisayarı kapattım, yamuk yumuk şeyler oldu. Sonra neyse işletim sistemi değiştirirken formatı bastım gitti, sonra tekrar ayıp yolla indirip yüklemeye çalıştım, bu sefer gerçekten hiç bişeye dokunmadım ama yine de bokluk yarattı. Sonra sinirlendim, bastım parasını aldım, yüklemeye çalışıyorum, zaten yüklü gözüküyor. Programs and Features'dan Uninstall etmeyi deniyorum, o da olamıyorum, bilmemne erolu verip setup will now terminate diyor. Nasıl sileceğim ben bunu? Teşekkür ediyorum. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Total Uninstall programları var bebeğim, hangisi en iyisidir bilmiyorum da, onlardan lazım sana. Registry falan kalmıştır, ondan oluyodur o sorunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sağ click delete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Yok işte sağ klik delete yapılacak bir dosya bırakmadım bilgisayarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 perfect uninstaller..windows live i bile tamamen kaldirabiliyor o derece etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 format at düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Cassiline said: Total Uninstall programları var bebeğim, hangisi en iyisidir bilmiyorum da, onlardan lazım sana. Registry falan kalmıştır, ondan oluyodur o sorunlar. Total Uninstall diye googleladım. Total Uninstall diye bir program varmış, onu indirdim. Oldu. Cnmsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 öpücükler uçuşuyor O_o bebeğim cnmsn da varmış gay alert O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Biz doğru yolu bulduk artık birbirimize vuruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yumurta yeriz ete para vermeyiz birbirimizi sever(anladınız) döte para vermeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qqXi8WmQ_WM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gipo moveonboot var; sadece seçip restart atıon bilgisayara, siliyor silinemeyen şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 revo uninstaller da iidir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 evet ben de revo kullanıyordum. baya güzel bi program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 UNLOCKER elli kere yazıldı aramaya inanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 mevzu unlockerlık mevzu değil yalnız. registryden düzgün silinmediği için ortaya çıkan bi problem. NOOB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 unlocker hallediyo onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 your uninstaller pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar