BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Bugün saat 13:00 de belli oluyor. Heycan bastı
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ben hiç umutlu değildim ama bi iki saat canlı yayını seyrettim tepkiler çok güzel, maket ve 3d sunumdan ibaret olan stadların yapımına başladıklarını bilmiyordum inşaat görüntülerini gösterdiler ve hiding çok güzel şeyler söyledi Türkiye hakkında, sonuçta dünyanın en ünlü teknik direktörlerinden biri, bir ekol adamı onun görüşlerinide önemseyen çok insan vardır açıkcası umutlandım ben. formula1, avrupa şampiyonası gibi organizasyonların alınmasını kesinlikle boşa harcanan para olarak düşünmüyorum. arkadaşlarda değinmiş yollar, köprüler, hizli tren gibi stad dışında ülkemizi daha güzel bir hale getirecek çalışmalar yapılacağı gibi alnımızın akı ile çıkacağımız bir şampiyona bize çok büyük artılar getirecektir. Çini tüm dünya taktir etti olimpiyatlardan sonra... Fakat bu tarz şampiyonalar adamı rezil de eder vezir de eder diye düşünmek gerek altından kalkamayacakları bir işe de federasyon ve hükümetin girmemesi gerek. Yaşanacak en ufak olay bile bizi rezil edecektir, tüm dünyanın gözü üstümüzde olacağı için.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ah be bizim sunumu kaçırdım.. italya yapıyor şu an sonra fransa sunacak
tuna833 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 İtalya Maldini'yi çıkardı.Bizimkine bakamadım,Sabri çıkmadı dimi :P
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 İtalya'nın sunumunu yapanların İtalyan olmayan Avrupalı'lardan oluşması iyiydi baya. Ama sunumlarını biraz zayıf buldum. Gerçi bizimkini izlememiştim. Maldini'nin neden İtalya dışında oynamadın sorusuna yanıtı da çok reklam kokan hareketti.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 münihteki olimpiyat stadını gördükten sonra o tarz bi stad "gerçekten" yapılmadıgı sürece türkiye almasın bence
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Onun olimpiyat stadı ve bunun futbol şampiyonası olması biraz düşündürttü beni :) Umarım yeni stadlar olimpiyat stadı olmaz.
NoS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Fransızlar alır götürür bence ama Türkiye alırsa sevinçten çıplak bir şekilde koşalım
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 xaty said: Onun olimpiyat stadı ve bunun futbol şampiyonası olması biraz düşündürttü beni :) Umarım yeni stadlar olimpiyat stadı olmaz. ya yok genel olarak dış şekil açısından dedim üstüne bakarsan mükemmel ya adamlar tüm tepeyi gerdirmişlerdi çelik halatlarla yolların üstlerinden filan geçiyodu hoş duruyo yani
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bende şimdi açtım fransa sunumunu izledimde, adamlar ezmiş. çok çok iyi sunum yaptılar ya. bizim ki nasıldı buna gore??
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Fransa biraz tiyatro oynar gibi yapıyor sunumu. İtalya'nın içeriği daha zayıf olmasına rağmen sunum teknikleri daha iyiydi bence. Türkiye'yi bilmiyorum.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yanlız adamlar zidane ı çıkardılar. asdadas
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 HAHAHAHAHAHAHA fransa guiza yı gosterdi. kesin kaybettiler. guiza ne lan?? zaaaaaaa
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ya bizim sunum zayıftı aslında biraz ama içten bir sunumdu ve destek çok vardı sanki biz zaten şampiyonayı aldıkta işte ayak üstü bi gövde gösterisi yapıyoruz havasındaydı tuttum ben o yüzden ama elle tutulur fazla bi bilgide yoktu açıkcası ben italya ve fransayı izleyemedim yav siz adamlar çok güzel diyorsunuz şimdi tirstim biraz biz böyle daha çok futbolun yeni yükselen değeri havasındaydık ve statların inşaat görüntüleri konuklar arasında alkış aldı nerdeyse biranda insanlar mırıldandı filan böyle sesler yükseldi o kısımları çok iyidi
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 İtalya biraz sosyal yönlerine odaklandı sunumlarında. Fransa da daha önceki söylediklerinden farklı bir şey söylemedi şimdilik. Şuralarda stadlar olcak, şu yatırım olcak vs.vs. daha önce yazılan şeylerden farklı bir şey görmedim.
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Bizim sunumu defne samyeli mi yaptı cidden sdf
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bu arada 2.olana salon euro2016 veriliyormuş
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yanlız defne samyel yaptıysa iyi yapmıstır. hem taş ztn. bole fransa gibi bacak kadar cocuk değil. :D
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 defne gayet iyi yaptı bence diğerlerini izlemedim ama :P
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Ya duyduğum kadarıyla kötü değilmişiz.Hatta bayaa iyiymişiz sanırım.Bence bize vermeliler hep şampiyonalar aynı yerde düzenlenmesin.Fransa 98'oldu sonuçta 20yılda 1 adamlar mı alıcak? Tamam biri dünya kupası ama olsun şampiyona şampiyonadır.
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ciddi ciddi bize verebilirler italya ile fransa baydı artık onlara verirlerse avrupa şampiyonası olsa bile asya'dan, g.amerikadan, afrikadan tepki çekeceklerdir adaletsizlik var hep aynı ülkeler alıyor gibi...
Öne çıkan mesajlar