Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 Avrupa Şampiyonası adaylığı

mclovin

Öne çıkan mesajlar

^^^ bence boyle bir ogranizasyon baskisiyla isin altindan kalkariz. Biz millet olarak yumurta kapiya dayaninca calisip dusunebilen adamlariz, boyle projelelre anca bu tip seylerin alt yapisi kusursuz sekilde yurutulur.

Ben inaniyorum ki boyle bir sorumluluk alirsak 6 yilda kotayi fazlasiyla doldururuz, hatalarimiz var ulkece ve milletce, ama bu kadar da ufak gormeye luzum yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

^^^ bence boyle bir ogranizasyon baskisiyla isin altindan kalkariz. Biz millet olarak yumurta kapiya dayaninca calisip dusunebilen adamlariz, boyle projelelre anca bu tip seylerin alt yapisi kusursuz sekilde yurutulur.

Ben inaniyorum ki boyle bir sorumluluk alirsak 6 yilda kotayi fazlasiyla doldururuz, hatalarimiz var ulkece ve milletce, ama bu kadar da ufak gormeye luzum yok.

evet bu kanıya katılıyorum. köt sıkışınca çalışan milletiz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şundan ötürü hani şu metrobüsü ele alalım ya da istanbul boğazının yeni vapurları

işçilik o kadar kötü ki sadece o işçilik yüzünden sorun çıkacak ve çıkıyor

kaynak örneğini de ondan verdim ehe gerçekten de 8 ayrı noktadan kaynak isteyen yere adamlar kalkıp "3 kaynak yeter buna" deyip akıllarınca işten kaytarıyorlar

hani işi yağacak olan işçiler alman ya da çinli olsa daha çok inanacağım :)

almanlar neyin ne olması gerektiğini bildiklerinden çinliler de ne dersen onu yaptıkları için ama (belki de benim çalıştıklarım hep öyleydi) türk işçi diyorsun adam nereden nasıl kaytarırımın peşinde.. aynen bir homer simpson
Sosyal ağlarda paylaş

Telegol bi video hazırlamıştı o konuyla ilgili Eren Talu zamanında işçilerin çalışma şartları ve şuanki çalışma şartları şeklinde ve şuan emin ol inanılmaz modern şekilde çalışılıyor Seyrantepe'de. Cebinde paran varsa herşeyin en iyisini yaparsın işçinin de Türk'ü japon'u olmaz yani. Alman olsa neyse demişsin Almanlar Türk işçi için ölüyordu düne kadar yani biraz ironik ve talihsiz bi cümle olmuş bu.
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte "düne kadar"

benim eniştem mercedesde kaç yıl usta başı olarak çalıştı hani o dönemin şartlarında ve almanyada olmak, bugün türkiye de olmaktan çok farklı

her gün "işimizi iyi yapmazsak kovuluruz" kokrusuyla çalışan insan mı daha iyi iş yapar yoksa "saat 5 de paydos nasılsa" diyen adam mı?

peki neden oradakiler kovulmaktan korkuyordu da buradakiler oradaki kadar korkmuyor? çünkü almanyadaki işçilerin sosyal hakları bile daha fazla ve adamlar bu haklardan da mahrum olmak istemiyorlar ama türkiyede öyle değpil.. herifler çok rahat ya ssk+maaş diye çalışıyorlar.. hani garip bir psikoloji

çok iyi iş çıkaran düzenli işçiler de var onlar ileride zaten usta fln oluyorlar fabrikalar bu adamları ellerinde tutmak istiyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

bir başka noktada bugün; almanyada yaşayan bir işçi olmak için bile teknik meslek lsiesi ayarında bir yerden mezun oluyor bizde ise içşilik müessesei alaylıdır

almanyaya işçi gönderdiğimiz dönemde adamların çalışan genç nüfusa ihtiyacı avrdı yoksa "türkelr süper iş yapıyormuş hemen gidip alalım" diye türkiyeden işçi almadılar
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Futbol şehri olmasından önce gelen şeyler var, 2006 Dünya kupasında Leipzig'de falan maçlar oynandı.Fakat Bremen yoktu misal olarak, gayet de futbol şehri.

Antalya'nın olmaması çok saçma, Ankara ve İzmir'den sonra anılır adı fakat yurtdışında İstanbul'dan sonra Antalya'yı bilirler Türkiye'den.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...