paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi yapılır edilir vatan millet sakarya diyosunuzda kıçı kırık bi olimpiyat stadını yapıp işletmeyi beceremedik. rüzgar paneliydi metrosuydu bilmem ne... bunun altından kalkmamız mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ^^^ bence boyle bir ogranizasyon baskisiyla isin altindan kalkariz. Biz millet olarak yumurta kapiya dayaninca calisip dusunebilen adamlariz, boyle projelelre anca bu tip seylerin alt yapisi kusursuz sekilde yurutulur. Ben inaniyorum ki boyle bir sorumluluk alirsak 6 yilda kotayi fazlasiyla doldururuz, hatalarimiz var ulkece ve milletce, ama bu kadar da ufak gormeye luzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 vermezlerse hiç gücenmemeliyiz ama haklıdırlar. Yüzme şampiyonasında ki rezilliği gördünüz. Oda yumurta kapıya dayanınca yapıldı ama ne zarar ettiler... Basketbolu görücez ki pek iç acıcı değil durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ama futbol biraz daha farkli, daha goz onunde oldugu icin yemez oyle yatmak, ha ona ragmen yatip sorumluluk almazsak bizim ayibimizdir, bidaha da kimse bize bi bok vermezler :P Ama evet, su anda da secilmezsek hic gocunup sorgulamam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Azmodai said: ^^^ bence boyle bir ogranizasyon baskisiyla isin altindan kalkariz. Biz millet olarak yumurta kapiya dayaninca calisip dusunebilen adamlariz, boyle projelelre anca bu tip seylerin alt yapisi kusursuz sekilde yurutulur. Ben inaniyorum ki boyle bir sorumluluk alirsak 6 yilda kotayi fazlasiyla doldururuz, hatalarimiz var ulkece ve milletce, ama bu kadar da ufak gormeye luzum yok. evet bu kanıya katılıyorum. köt sıkışınca çalışan milletiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 göt sıkışınca yapılan işten ne hayır gelir? -usta bunun 8 yerden kaynaklanması gerekiyordu sen 3 yerden kaynaklamışsın neden? -götümüz sıkıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 köt sıkışmasından kastım kısa süre değildi. "zora gelmek"ti kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hmm zora gelecek 10 kişi bulsak bu ülkede.. bu yine de başarı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ohooo seninle de bi muhabbet edilmio be babacum. ne bu karamsarlık=) pozitivite az=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ya şundan ötürü hani şu metrobüsü ele alalım ya da istanbul boğazının yeni vapurları işçilik o kadar kötü ki sadece o işçilik yüzünden sorun çıkacak ve çıkıyor kaynak örneğini de ondan verdim ehe gerçekten de 8 ayrı noktadan kaynak isteyen yere adamlar kalkıp "3 kaynak yeter buna" deyip akıllarınca işten kaytarıyorlar hani işi yağacak olan işçiler alman ya da çinli olsa daha çok inanacağım :) almanlar neyin ne olması gerektiğini bildiklerinden çinliler de ne dersen onu yaptıkları için ama (belki de benim çalıştıklarım hep öyleydi) türk işçi diyorsun adam nereden nasıl kaytarırımın peşinde.. aynen bir homer simpson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hoş seyrantepe inşaat kalitesi anlatılanlara göre çok üst düzeydeymiş yukarıda anlattığım sorunlarla karşılaşmıyorlarmış.. ama miş mul tabii gidip kendim görmedim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Telegol bi video hazırlamıştı o konuyla ilgili Eren Talu zamanında işçilerin çalışma şartları ve şuanki çalışma şartları şeklinde ve şuan emin ol inanılmaz modern şekilde çalışılıyor Seyrantepe'de. Cebinde paran varsa herşeyin en iyisini yaparsın işçinin de Türk'ü japon'u olmaz yani. Alman olsa neyse demişsin Almanlar Türk işçi için ölüyordu düne kadar yani biraz ironik ve talihsiz bi cümle olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi işte "düne kadar" benim eniştem mercedesde kaç yıl usta başı olarak çalıştı hani o dönemin şartlarında ve almanyada olmak, bugün türkiye de olmaktan çok farklı her gün "işimizi iyi yapmazsak kovuluruz" kokrusuyla çalışan insan mı daha iyi iş yapar yoksa "saat 5 de paydos nasılsa" diyen adam mı? peki neden oradakiler kovulmaktan korkuyordu da buradakiler oradaki kadar korkmuyor? çünkü almanyadaki işçilerin sosyal hakları bile daha fazla ve adamlar bu haklardan da mahrum olmak istemiyorlar ama türkiyede öyle değpil.. herifler çok rahat ya ssk+maaş diye çalışıyorlar.. hani garip bir psikoloji çok iyi iş çıkaran düzenli işçiler de var onlar ileride zaten usta fln oluyorlar fabrikalar bu adamları ellerinde tutmak istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 bir başka noktada bugün; almanyada yaşayan bir işçi olmak için bile teknik meslek lsiesi ayarında bir yerden mezun oluyor bizde ise içşilik müessesei alaylıdır almanyaya işçi gönderdiğimiz dönemde adamların çalışan genç nüfusa ihtiyacı avrdı yoksa "türkelr süper iş yapıyormuş hemen gidip alalım" diye türkiyeden işçi almadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 http://forum.forzabesiktas.com/viewtopic.php?f=10&t=25524 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Gayet iyi oldu o kampanya. Böyle bir ülkeye öyle bir turnuva fazla. Zaten kazanma ihtimali yok,içerden gelen tepkiler var diye iyice batsınlar. orhan babadan geliyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Gerçekten kafa çalışmıyor bazen, baya da uğraşmışlar Almanca falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Abi Real-Life Troll adamlar ya ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 antalyayi dahil etmemek nasil bi gerizekaliliktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Hayır adamlar zaten bize vermeyecekler bu organizasyonu sonra Çarşı çıkıp "ow yeah adamım. bi tepki koyduk fifaya euro 16 yalan oldu cok iyiyiz" diye konusacaklar. asıl şenlik o zaman. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Ich habe eine Tante Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 BulletRide said: Gerçekten kafa çalışmıyor bazen, baya da uğraşmışlar Almanca falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Fistan said: antalyayi dahil etmemek nasil bi gerizekaliliktir... bu arada antalya olayı normal bence , hem antalya bir futbol şehri değil hem de yeterince turist gidiyor zaten antalyaya. onun yerine kayseri falan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 AĞLAMAYA YENİ BİR BOYUT GETİREN BEŞİKTAŞI TEBRİK EDİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Futbol şehri olmasından önce gelen şeyler var, 2006 Dünya kupasında Leipzig'de falan maçlar oynandı.Fakat Bremen yoktu misal olarak, gayet de futbol şehri. Antalya'nın olmaması çok saçma, Ankara ve İzmir'den sonra anılır adı fakat yurtdışında İstanbul'dan sonra Antalya'yı bilirler Türkiye'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar