Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2016 Avrupa Şampiyonası adaylığı

mclovin

Öne çıkan mesajlar

Ben Türkiye' nin şansı yüksek diye düşünüyorum. Rakipler İtalya ve Fransa. İtalya en son 90 dünya kupasını düzenledi. fransada ise 98 dünya kupası oynandı. Hiç turnuva düzenlememiş Türkiye' nin bu durumda şansının daha yüksek olması normal gibi bence. Artı stadyumlar inanılmaz gözüküyor ve verilen 1 milyar dolarlık taahhüt şansımızı arttırıyor. Güzel olmaz mı ya bi Avrupa Şampiyonası görsek.
Sosyal ağlarda paylaş

şu modellemeleri görüp, birde türkiye'de var olan stadlara baktıklarında bunlar bizle dalga geçiyor diyip vermezler kesin Türkiye'ye

bunlar ne lan ahhaha hele ankara'daki çok efsane, aklıma direk şu 2010 FIBA Dünya Şampiyonası için Ankara'da yapılan basketbol sahasının inşaatı geldi. Melih Gökçek kontrole gelen yetkilileri kandırmak için Ankara'daki bütün kamyonları getirtmiş tam sürat çalışılıyor gibi göstermişti.

Lan off iyi güldüm ya ASDASD
Sosyal ağlarda paylaş

ZHUAHUAHUAHUAHUHAU. komediye bak. lan daha memleketinin giderlerini karşılayamıyosun. nerenle + hangi paranla + hangi forsunla sen bunları yapıcaksın? tokiyemi yaptırıcaksın napıcaksın? şaka gibi ya. kuran çarpsın şaka. dünyaya rezil oluruz 2016 avrupa şampiyonasını iptal ederler bizim yüzümüzden pas geçerler. yok böyle bi saçmalık ya. hakikaten çok güldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...