cado Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bende verirsem mutlu olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 GDOlu ürünlerden hep bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 jacabo said: 1.5 senede 80 85 kilo arasından 110 a cıktım bende ama sevınemıyorum =) aha aynen walla. 110 olamadım gerci daha 103 falanım ama yakındır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yaza daha var gencler, simdi spora baslasak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 cado said: bende verirsem mutlu olucam. humm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 millete kufur gibi bir konus açmışın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Laraken said: cado said: bende verirsem mutlu olucam. humm. AAAAAAAAAAAAAAAAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 forumdaki şişmanlara söyleyeyim, boğazı kesince oluyo! 85 kiloya çıkmıştım, merdiven mi bana çıkıyo ben mi merdiven çıkıyorum bilemiyodum. Yediğimi azalttım, acıktıkça bişeyler yemeyi bıraktım, acıkınca yemedim. Ekmeği nişastayı abur cuburu kestim, meyve yedim 71 kiloyum, mutluyum. Gram da spor yapmadım, oturduğum yerden kilo verdim lan. Az yiyin tombikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 yakalayabilirsen kırarsın ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ahahaha iyiydiniz ikiniz de. jahrein rep verdim, sevincten kalori yakman lazim simdi had bakiyim. [i]*yuvarlanarak topigi terkeder hihihi*[/i] (empatide son nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 biraz daha kalori harcadin bak yuvarlandın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hayir yuvarlaniyomus gibi yaptim sadece. OLMUYOR OLMUYOR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 azcık da dibimi kaldırıp spor falan yapabilsem taş gibi olacam da, meh.. zor geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Selam birileri şişman dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 gulu gulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ben veriorum bak çok kolay gel askere =) 40 gün acemilik yaptim hiç bi eğitime katılmadım 5 kilo verdim =) yemekler igrenç yemiorsun zaten =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Nil sen yine mi şişmanladın lan yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dartanian said: Nil sen yine mi şişmanladın lan yoksa? zayıf mıydı ki 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Kibarlık olsun diye sormuştum. Yoksa onun da benim kadar hayvan bi insan yavrusu olduğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kibarlığa bak =) bi kufur etmediğin kaldı bak son yazdığında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hayda. size ne ayol benim kilomdan. kari gibi cekistiriyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dartanian said: Nil sen yine mi şişmanladın lan yoksa? şu laf dayaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 2. dünya savaşında hitler kalkıpta fransızlara söylememiş bu lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 direk sabun yapmış şişmanları daha çok yağ war diye söylüyecek bişi bulamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kermit said: 2. dünya savaşında hitler kalkıpta fransızlara söylememiş bu lafı kilo verilir de.. kalici seyler var. serefsiz yasasaydi dartanian ve türevleri hitler'in euthanasia programina kurban giderlerdi. anlayana^^ ah rahmetli, nur icinde yat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar