Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET TiViBu - Netten Televizyon Aparatı - BELEŞ!

roket adam

Öne çıkan mesajlar

merak edilen cevabı veriyorum... o 3 yetele ye sonuna kadar değer çünkü tekrar programlarını izleyebiliyorsunuz yani geçen haftaki beyaz show,diziler gibi...yada birsürü belgesel vs var içinde dandikte değil planet earth falan var üstüne bikaç tanede dizi var

ttnetten nefret ediyorum ama busefer olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

ben üye oldum şimdi, gayet memnun kaldım. odamda tv var ama uydu olmadığı için kullanamıyordum. şimdi 22" lcd monitörde tv keyfi yaşayabiliyorum :) ayrıca national geonun türkçe olmasınada ayrı bir sevindirik oldum.

ek olarak masaüstü pcmin kumandası ile uzaktan kontrol edebiliyorum, gerçek tv gibi oldu mis mis.

pcyi 3 sene önce almıştım, kumandası şimdi işe yaradı hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Top Gear bilem var, eski sezonları fln. Oturup izliyorum :D ama müzük bölümü elden kesinlikle geçmeli, şarkı seçimleri pek iyi değil. Ayrıca Türk filmleri bölümünde de eski Türk filmlerini görmek isterik. K.Sunal filmleri fln.
Biraz daha uğraşırlarsa baya hoş bişi olcak. Bi de umarım 123123123213 kişi üye olunca serverları kaldırır.
Sosyal ağlarda paylaş

evet bilgisayarın kumandası.

bende şu desktoptan var, kutusundan çıkmıştı. normalde windows media center için tasarlanmış fakat tivibuyada uyum sağladı.

ayrıca şimdi laptoptayım. laptopunda uzaktan kumandası uyum sağlamış durumda. yani kumandalar bununla beraber önem kazandı hehe.

o kumandada bu

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...