=) Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 hakkaten süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 plus'la standart paketin farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ttnet ilk defa takdir ediliyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 plusta seç izle ler var o yüzden o 3 ytl ye değer mi değmez mi bilmemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 eee biz çok geride kaldık şifre değiştirmeyi felan bırak indiremiyorum bileeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ben alamadım yahu bi turlu. surekli hata verio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 discovery'i falan da yayınlasalar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 merak edilen cevabı veriyorum... o 3 yetele ye sonuna kadar değer çünkü tekrar programlarını izleyebiliyorsunuz yani geçen haftaki beyaz show,diziler gibi...yada birsürü belgesel vs var içinde dandikte değil planet earth falan var üstüne bikaç tanede dizi var ttnetten nefret ediyorum ama busefer olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ben üye oldum şimdi, gayet memnun kaldım. odamda tv var ama uydu olmadığı için kullanamıyordum. şimdi 22" lcd monitörde tv keyfi yaşayabiliyorum :) ayrıca national geonun türkçe olmasınada ayrı bir sevindirik oldum. ek olarak masaüstü pcmin kumandası ile uzaktan kontrol edebiliyorum, gerçek tv gibi oldu mis mis. pcyi 3 sene önce almıştım, kumandası şimdi işe yaradı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Top Gear bilem var, eski sezonları fln. Oturup izliyorum :D ama müzük bölümü elden kesinlikle geçmeli, şarkı seçimleri pek iyi değil. Ayrıca Türk filmleri bölümünde de eski Türk filmlerini görmek isterik. K.Sunal filmleri fln. Biraz daha uğraşırlarsa baya hoş bişi olcak. Bi de umarım 123123123213 kişi üye olunca serverları kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 yurt dışından izleyemiyosun çok kötü bi durum fds :/ edit : en azından ben izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ben bunu indirdim ama kullanıcı adı ile şifreyi yazamıorum hiçbir harf yazılmıyor bu durumla baska karsılasan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 üye olmaya yetkiniz yok diyo ya ne iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bildiğim kadarıyla sadece tv ye üye olanlar giriş yapabiliyor. doğru mu ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bi saattir uye olamadim hep hata veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 evet site çok yavaş ya. gece denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ben sabah almıştım, şimdi deneyebiliyorum plus kısmını. gerçekten çok iyi olmuş bu. özellikle tekrar izleyebilme olayı, sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bunun standalone kutu versiyonunu da oldukça merak ediyorum. internete abandıkça tvnin kasmaması olayını nasıl dengeliyorlar onu da merak ediyorum. qos falan mı acep, nedir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mayhem bu kumanda olayını biraz daha açıklayabilirmisin. Neyin Kumandası bu tam olarak? Tivibu ile nasıl organize çalışabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 kumanda bilgisayarın kumandası bilgisayarda medya yazılımı oluyor genelde ve yanında gelen kumanda bi şekilde diğer medya yazılımlarını da yönetebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 evet bilgisayarın kumandası. bende şu desktoptan var, kutusundan çıkmıştı. normalde windows media center için tasarlanmış fakat tivibuyada uyum sağladı. ayrıca şimdi laptoptayım. laptopunda uzaktan kumandası uyum sağlamış durumda. yani kumandalar bununla beraber önem kazandı hehe. o kumandada bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 telefonunuzu blutut ile kumanda olarak kullanabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Hersey guzelde tekrar da bulunan dızılerdekı reklamları kaldırsalardı barı .tamam ılerı sarıyoruz da kes gıtsın canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ona muhtemelen müsaade etmiyodur şirketler yani haklı olarak sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Şu anda kullanabilen varmı servislere ulaşılmıyor diye hata alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar