adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 nileppezdel said: Diyarbakır'dan geldi diye kıllı mı şimdi abi? Saçma genellemeler yapmayın. Belden aşağı vurmayın kavga ederken lütfen. Catfight severiz de bu kadar da olmaz :D nilep sen dışarda bekle siz devam edin kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 aa kıyamamki ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 devamını bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 daylan said: aa kıyamamki ben sana ki ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 adamınbiri said: nileppezdel said: Diyarbakır'dan geldi diye kıllı mı şimdi abi? Saçma genellemeler yapmayın. Belden aşağı vurmayın kavga ederken lütfen. Catfight severiz de bu kadar da olmaz :D nilep sen dışarda bekle siz devam edin kızlar Canlı izliyo olsak neyse de (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oha bıyıklı demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 devam edersiniz iş çirkinleşir, iş çirkinleşirse kilitlerim topici, mesajlarınızı silerim, sonra topici geri açarım uğraştırmayın beni gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 nileppezdel said: Diyarbakır'dan geldi diye kıllı mı şimdi abi? Saçma genellemeler yapmayın. Belden aşağı vurmayın kavga ederken lütfen. Catfight severiz de bu kadar da olmaz :D abi o genellemeyi sen yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 adamınbiri said: nileppezdel said: Diyarbakır'dan geldi diye kıllı mı şimdi abi? Saçma genellemeler yapmayın. Belden aşağı vurmayın kavga ederken lütfen. Catfight severiz de bu kadar da olmaz :D nilep sen dışarda bekle siz devam edin kızlar nilepi dışarı alıyım ben ;) QueenofSpades said: daha bu başlangıç bebeğim :D canım sıkılıyordu iyi oldu http://forum.paticik.com/read.php?62,4635314,4635330#top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yalnız gos sen orada yazılanları dikkate al:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Saeros said: devam edersiniz iş çirkinleşir, iş çirkinleşirse kilitlerim topici, mesajlarınızı silerim, sonra topici geri açarım uğraştırmayın beni gece gece nooldu raid kestiniz mi birbirinizi? aktı mı kan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 QueenofSpades said: Beni haftanın güzeli seçtiğiniz için çok teşekkür ederim."diye konuştu. Bu ne ya, o villadaki çakma BBG mağdurlarından biri mi yoksa bu kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abvblizzard said: nileppezdel said: Diyarbakır'dan geldi diye kıllı mı şimdi abi? Saçma genellemeler yapmayın. Belden aşağı vurmayın kavga ederken lütfen. Catfight severiz de bu kadar da olmaz :D abi o genellemeyi sen yapmışsın. O yaptı sandım abi ben yapmadım tabii ki. Ben senin mesajını beğenmiştim lan insan nezaketen yazma böyle. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Saeros said: devam edersiniz iş çirkinleşir, iş çirkinleşirse kilitlerim topici, mesajlarınızı silerim, sonra topici geri açarım uğraştırmayın beni gece gece kızma patron, eğleniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kıskançlıkla eglenebilen insan modeli kıskandıysan sende bıyık bırak yoksa köse misin ? aaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 daylan said: kıskançlıkla eglenebilen insan modeli kıskandıysan sende bıyık bırak yoksa köse misin ? aaaaaaaaaa sen ... argümanların da hatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 daylan said: kıskançlıkla eglenebilen insan modeli kıskandıysan sende bıyık bırak yoksa köse misin ? aaaaaaaaaa de ayrı bi de ben almayım sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Tenekeadam said: KENDİM OLURUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 http://img687.imageshack.us/img687/2408/banhammer15gq9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 25-30 yaşında sanıyordum, benden gençmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 peki bunlar neyi alıp veremedi de kavga ediyolar bi de sanırsam olay öm ye döküldü !! AÇIN TOPİC PUBLİÇTE TARTIŞIN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kıllı esmer ne demek ya ne kadar ayıp. mahalle karısı tribi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 yok öm falan raad ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Red said: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA OOOOOOF KUZENİM MARMARA DENİZİNE DÜŞTÜ AHAHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar