Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kavga var ne didi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 QueenofSpades said: daylan said: o tiple erkek olsan hep sen ağlardın bağa mı didin? sen kendi tipine bak kızım, mankenim die geziosun, kapkara kıllı bi şeysin :) QueenofSpades said: manken gibi vucudum yok ama en azından süt gibiyim :P http://forum.paticik.com/read.php?62,4635314,4635330#top Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 *yanındaki dürter* nolmuş nolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 nolcak birileri popo olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ooo yanımda kız varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 queen of spades ayar 101 ayarı verdikten sonra cool olcaksın gelip GÖT ETTİM demek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abvblizzard said: queen of spades ayar 101 ayarı verdikten sonra cool olcaksın gelip GÖT ETTİM demek olmaz. ahaha peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 üstüne alınmıs :D ahaha bunuda alın ozamman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 kızlar boşverin kavga etmeyin sakin olun oturun bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 CATFIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abvblizzard said: queen of spades ayar 101 ayarı verdikten sonra cool olcaksın gelip GÖT ETTİM demek olmaz.olur oda ayrı bir agresif kuulluk katar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 popo dedi oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sütü bozuk demiş oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abvblizzard said: queen of spades ayar 101 ayarı verdikten sonra cool olcaksın gelip GÖT ETTİM demek olmaz. (tu) katıldım, hoş durmadı pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 editlendi /sae Bu muydun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 OOO ÖZGEÇMİŞİNİ BULURUM AŞİRETİNİ DAĞITIRIM SEN KİMSİN MESAJI VERDİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 vay be yaşıtlarım ateşli sıradışı ve başarılı ben hala abitur çalısıyım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 diyarbakırlı 91 li ve kova bana çok ters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Piçlik iyidir, ama yerine göre efendi olmayı da bilecen tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 oha kimlik bilgilerini verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 qos daha nasıl saldıracagını şaşırdı çıldırdı belden aşağı vuruyor. ben kıllı esmer biri ıcın bukadar ugrasmazdım bile bosuna copy-paste yapmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Diyarbakır'dan geldi diye kıllı mı şimdi abi? Saçma genellemeler yapmayın. Belden aşağı vurmayın kavga ederken lütfen. Catfight severiz de bu kadar da olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 daha bu başlangıç bebeğim :D canım sıkılıyordu iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 nileppezdel said: Diyarbakır'dan geldi diye kıllı mı şimdi abi? Saçma genellemeler yapmayın. Belden aşağı vurmayın kavga ederken lütfen. Catfight severiz de bu kadar da olmaz :D kıllı yı diyarbakır için demedim, albüme foto koyduydu bıyıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar