Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 demek sevgililer gununu cicekle geci$tirmeye cali$tin.. bir nevi kapak olmu$ =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bende hepsi buradadan 10 unda sipars ettim daha bugun yola cikti, bende tum oylamalarina kotu verdim, bide utanmadan mesaj atmislar kusura bakmayin hizmetimiz icin diye. lan bunlar tr nin en buyuk alisveris sitesi degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 eğer başka şehirden çiçek yollayacaksam ya o şehirde gir tanıdık bulur ve yerel bir çiçekçi ile 3-4 gün öncesinden parası verdirilerek anlaşırım ya da 13 şubatta yollarım. askerdeyken ağrı doğubayazıttan çiçek yollamıştım. 13 şubatta gitmesi üzerine talimat verdim, o gün belirttiğim saat ve dk da çiçek yerine ulaştı. biliyorum 14 şubat deseydim o çiçek kessen gitmezdi zamanında sorun çıkardı. 14 değilde 13te gitmesi neyi değiştirdi, hiçbişeyi :) daha da güzel oldu. bişey denilseydi zaten LAN ASKERDEYİM DAĞDAYIM KARAKOLDAYIM, BURDAN ONU YOLLADIIMA ŞÜKRET diyeceğimi biliyodu sdfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sharky said: Bugunlerde yogunluk yuzunden hizmet veremeyeceksen, hic verme. Boyle sistem mi olurmus. Duzgun planlasansaymis. ahah +1 pardon da 1 tane sevgililer günü var, belli ki çiçek yağacak, o gün de gelip sen "çok yogunuz yetişmiyor" diyorsan kapat git lan dükkanı işi bilmiyorsun demektir, bahanesi mi olur bunun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 yanniz cicek geyigini anlamiyorum ben kimseye bi faydasi yok, bitkiyi olduruyorsun hatunada faydasi yok pek vazoyo koyup kokluyor 3 gun sonra atiyor gomlek&koldugmesi geyigi gibi bisimi buda yoksa, sevemdigi halde ah canim seviyom diye idare ediyor bu hatunlar? ben kiz olsam cicek alanin kafasina gecirirdim, bu ne lan gele gele bumu geldi aklina diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 evet aynen safi ziyan, bir de 1 gün önce 1 lira olan çiçeğin 10 liradan satılması günü adeta. bugüne kadar hiçbir kıza çiçek vermedim ve kızları çiçek sevmeyen bir gen diziliminden seçtim allah tarafından <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 evlen sen bi, evlilik yıldönümünüz olsun, sıkıysa alma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 cicek alicagima baska sey alirim, yok illa cicek alican diyorsada canima minnet en kolay hediye lol ama anlami yok iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Şikayetvar.com ve Şikayetim.com a yazdım şimdi. Şikayetleri aratınca da gördüm ki Çiçeksepetine 140 tane şikayet var... Birçoğu da benim durumuma benzer. Bu şekilde açık açık dolandırıcılık yapamazlar.. Bu sayıda şikayeti olması da bu siteleri tınlamıyolar demek gibi geldi bana.. Ne yapılır bunlara en güzel. Hukuki yollara nerden atılsam bir bilen el uzatsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 en romantiği babaanne usulü para vermek sevgiliye. istediğini al diye. yanlız naik verirsen romantik olmaz kredi kartı verirsen daha şık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 mani said: en romantiği babaanne usulü para vermek sevgiliye. istediğini al diye. yanlız naik verirsen romantik olmaz kredi kartı verirsen daha şık olur. rep+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ben 6 aylık wow ücretini ödedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 allah belasını versin düşüncesiz insanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%2317620924 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 az önce yolladım bi çiçek. Yalnız şu aklıma geldi not falan yazıyoruz ya. Bu notları okuyanlar ne tşşk yapıyorlardır kendi aralarında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sizde sevgililer gününde internetten sipariş vermeyin arkadaşım. ben olsam "kıçını kaldırmaktan aciz adam ıy" derim terkederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Çiçek olayı her ne kadar saçma gözüksede çok gerekli ya. Tamam vermeyelim delikanlılık erkeklik falanda değilde çiçekle de yolda yürünmüyor be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Xenocide said: sizde sevgililer gününde internetten sipariş vermeyin arkadaşım. ben olsam "kıçını kaldırmaktan aciz adam ıy" derim terkederim. sevgili ile aranda uluslar arasi sinirlar varsa + ogrenciysen + paran kisitliysa biraz sart oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 öğrenciysen paran kısıtlıysa git bi yerden kopar ver aynı hesap olur illa para verincemi değere biniyo hediye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BioHazarD said: Xenocide said: sizde sevgililer gününde internetten sipariş vermeyin arkadaşım. ben olsam "kıçını kaldırmaktan aciz adam ıy" derim terkederim. sevgili ile aranda uluslar arasi sinirlar varsa + ogrenciysen + paran kisitliysa biraz sart oluyo tamam işte hepsi terk edilmek için geçerli sebepler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kermit said: öğrenciysen paran kısıtlıysa git bi yerden kopar ver aynı hesap olur illa para verincemi değere biniyo hediye ? uluslar arasi s1n1r1 var bide yanina gidebiliyo olsam tabiki cicek almam edit: ustteki dogru ama napalim terk edilene kadar netten cicek yollicaz artik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 capul said: Fin said: cicek ve surpriz aman cok orjinal =P 1355 km uzaktan yapabilceimin en iyisi buydu :( Şu Çiçek alma da sürpriz olmayınca etkisi %90 azalan nalet bir olay be... meyve çikolata çiçek yolla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Komik komik yorum yapmayin, potansiyelinizi de yitiriyorsunuz. Cicek bir kadina her daim alinmali default bir hediyedir. Tek hediye olur olmaz o farkli bir tartisma, ama istisnasiz her kadin cicek almaktan hoslanir. Bu ister sevgililer gunu olsun, ister 10 kasim, cok farketmez. Simdi aramizdan bazi atlaklar cikacaktir "benim icin farketmez" falan diye, inanmayin boyle tiplere. 30'una bastiklarinda senelerden sonra ilk cicek aldiklarinda gozleri dolacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ve lilium her daim beğenilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar