Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çiçeksepetindeki Düşüncesiz İnsan...

capul

Öne çıkan mesajlar

eğer başka şehirden çiçek yollayacaksam ya o şehirde gir tanıdık bulur ve yerel bir çiçekçi ile 3-4 gün öncesinden parası verdirilerek anlaşırım ya da 13 şubatta yollarım.
askerdeyken ağrı doğubayazıttan çiçek yollamıştım. 13 şubatta gitmesi üzerine talimat verdim, o gün belirttiğim saat ve dk da çiçek yerine ulaştı. biliyorum 14 şubat deseydim o çiçek kessen gitmezdi zamanında sorun çıkardı. 14 değilde 13te gitmesi neyi değiştirdi, hiçbişeyi :) daha da güzel oldu. bişey denilseydi zaten LAN ASKERDEYİM DAĞDAYIM KARAKOLDAYIM, BURDAN ONU YOLLADIIMA ŞÜKRET diyeceğimi biliyodu sdfsdfd
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:
Bugunlerde yogunluk yuzunden hizmet veremeyeceksen, hic verme. Boyle sistem mi olurmus. Duzgun planlasansaymis.

ahah +1

pardon da 1 tane sevgililer günü var, belli ki çiçek yağacak, o gün de gelip sen "çok yogunuz yetişmiyor" diyorsan kapat git lan dükkanı işi bilmiyorsun demektir, bahanesi mi olur bunun..
Sosyal ağlarda paylaş

yanniz cicek geyigini anlamiyorum ben

kimseye bi faydasi yok, bitkiyi olduruyorsun hatunada faydasi yok pek vazoyo koyup kokluyor 3 gun sonra atiyor

gomlek&koldugmesi geyigi gibi bisimi buda yoksa, sevemdigi halde ah canim seviyom diye idare ediyor bu hatunlar?
ben kiz olsam cicek alanin kafasina gecirirdim, bu ne lan gele gele bumu geldi aklina diye
Sosyal ağlarda paylaş

Şikayetvar.com ve Şikayetim.com a yazdım şimdi. Şikayetleri aratınca da gördüm ki Çiçeksepetine 140 tane şikayet var...

Birçoğu da benim durumuma benzer. Bu şekilde açık açık dolandırıcılık yapamazlar..

Bu sayıda şikayeti olması da bu siteleri tınlamıyolar demek gibi geldi bana..

Ne yapılır bunlara en güzel. Hukuki yollara nerden atılsam bir bilen el uzatsın..
Sosyal ağlarda paylaş

BioHazarD said:

Xenocide said:

sizde sevgililer gününde internetten sipariş vermeyin arkadaşım. ben olsam "kıçını kaldırmaktan aciz adam ıy" derim terkederim.

sevgili ile aranda uluslar arasi sinirlar varsa + ogrenciysen + paran kisitliysa biraz sart oluyo

tamam işte hepsi terk edilmek için geçerli sebepler sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Komik komik yorum yapmayin, potansiyelinizi de yitiriyorsunuz. Cicek bir kadina her daim alinmali default bir hediyedir. Tek hediye olur olmaz o farkli bir tartisma, ama istisnasiz her kadin cicek almaktan hoslanir. Bu ister sevgililer gunu olsun, ister 10 kasim, cok farketmez.

Simdi aramizdan bazi atlaklar cikacaktir "benim icin farketmez" falan diye, inanmayin boyle tiplere. 30'una bastiklarinda senelerden sonra ilk cicek aldiklarinda gozleri dolacaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...