Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir kisi bulmam lazim

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

Saat sabahin biri(bu sabah). Orta okul arkadaslarimin birinin facebook duvarindaki yaziya yorum yapiyorum. Saat sabahin 3u (bu sabah). Uykum var, ama Omegle'den birinin bahsettigi "I Love You, Beth Cooper"i izledim. Hikaye bir cocugun lise askindan bahsediyor. Guzel bi film. E, izlerken insanin kendi "lise aski" durumunu hatirlayasi geliyor. Benim durumum neydi? Filmin basi. Filmi bilmeyenler icin: Kiz okulun en populer kizlarindan biri, oglan nerd. Kizla toplam 1-2 dakka konusma firsati olmus, kiz onu tanimiyor bile. Benimki de boyle bisi. Ama tek farki, kiz beni "biraz" taniyordu. Neyse, o "biraz" bitti; aradan seneler gecti. Filmi izlerken "acaba boyle olsa nolurdu" diye dusunmeden duramadim. Yattim, uyudum. Ruyasiz bi uyku.

12de kalktim. Telefonumda 1 mesaj... "Yorumunuzun atildigi duvar mesajina baskasi da yorum yapmis". Bu "baskasi" kim? Benim "ortaokul askim". Ortaokul askim lise askimdan beter. 3 sene boyunca kendimi ezdigim ask. Lise 2'ye kadar unutamadigim (nasil unuttum? tahmin et). Bu kizi HIC tanimiyordum, ve o da beni. Orta 1-2 arasinda 2-3 email falan filan atmis olabilirim. Orta 3'te beynim sulanmisti (kendimi acilmaya zorladim, sonra acildim, daha beter oldu :P). Arkadasi (nasil olduysa) tanrica olarak dusunuyordum. Sacma sapan bisi, ama yine hatira olarak buyuk etkisi var. Neyse, profiline baktim, eskisinden daha da guzel olmus. "heh" cektikten sonra browser'i kapatiyorum.

Benim durumum soyle: eger bulundugum zaman diliminde romantik bi "olay" icinde degilsem, eski romantik (her ne kadar da sacma sapan olsa) olaylarim aklima geliyor, ve bu hatiralar yeni bir kisiye asik olmami engelliyor. Aslinda mantikli. "Eskiden bu kadar cektin, bastan cekme, salak misin?" cok mantikli.

Evet, tecrubesizlikten kaynaklanan (bolca) hata yaptim. Eger su anda potansiyel biriyle (aklimdaki "DELI MISIN? BUNUN ACISINI SONRA BEN CEKIYORUM" dusuncelerine ragmen) karsilasirsam bu hatalari tekrarlamayacagim. Duzgun bi iliski sansim var. Bi kac sene once bu tarz baska bi topic acmistim. O topicten sonra bir iki sene boyunca yalniz dolastim, eglendim, falan filan yaptim, ama yine arada bir melankoli moduna giriyorum.

Bu da gecer.

Neyse, film guzel, izleyin!
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

sosyalleş biraz
burda yazdığın durumlar, cümleler bile kaybolup gidecek

+1
Ben be ayni durumdaydim, yeni mezun oldum ve kendimi cok boslukta hissediyodum eskileri dusunmeden 1 anim gecmiodu, en son bir gonullu vakifa uye oldum, oranin guzel ortami vardi, kurslar fln da cok iyi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

o diilde adamın facebookundaki her hareket telefonuna msj olarak geliyo. oha facebook sen ne kadar önemli bir yer kaplıyosun böle insanların hayatında. ben se faceteki bütünnn uyarıları iptal ettim, mail bile atma bakarsam bakarım modunda aldım. faceim de dk durmaz birileri bişeler yazar çizer hani.. ilginçmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...