Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadın Şoferler

Longshanks

Öne çıkan mesajlar

ogf fena güldüm. o dayanamayıp arabasından inip kadını arabadan indirip arabayı 5 sn de parkeden adama hasta oldum uahduahduahudhauda.. o kadın da fena malmış, SIFFFIR geometri. ulan direksiyonu bi sağa kırsan giriceksin işte geri geri yuh artık uahduha..

ama bazıları da imkansız hareketler yapıyo. bi erkek uraşsa o arabayı yarım metreden duvara çarpıp takla attıramaz yani..
Sosyal ağlarda paylaş

2.00 daki hanım ablaya çok güldüm. Fırtına öncesi sessizlik gibi.

Bu tip kazalar yapan bayan şoförleri, minibüsçülerin yanında staja vermek lazım, adamlara hayranım ücret al, para üstü ver, aracı kullan, ücret vermeyenleri tespit et, onları uyar, yolu takip et, aynaları kullan. Üstelik minibüscünün kendisine vurup kaçam bir kartalı gece 12.00de yakalamak için ana güzergahından çıkıp yan yollarda kartalı takip edip en sonunda sıkıştırıp adamı yakalaması anım varki - araçda tek yolcu bendim - iyice bir hayranlığımı kazanmışlardır kendileri o kağnı minibüsleri ile.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o değilde benzer durumları yaşayan erkek sürücüler de var ama onların videoları hiç ortalıkda dolanmıyor :)

daha dün gördüğüm şey şuydu;
çamlıca bağlantısının yanyolundan ataşethire çıakrken dümdüz yolda (ma bildiğin dümdüz tümsek fln yok) yan yatmış ford transit gördüm.. hani adam nasıl becerdi bilemedim

minibüs taksi okul servisi kullanan bayan şoförlere selam olsun
bir de bağdat caddesidne takılan rallici abla.. şimdiye akdar gözümün önünde iki arkadaşımın eline verdi ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...