Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ahahaha abi süper ya o park olayının benzerine şahit oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ogf fena güldüm. o dayanamayıp arabasından inip kadını arabadan indirip arabayı 5 sn de parkeden adama hasta oldum uahduahduahudhauda.. o kadın da fena malmış, SIFFFIR geometri. ulan direksiyonu bi sağa kırsan giriceksin işte geri geri yuh artık uahduha.. ama bazıları da imkansız hareketler yapıyo. bi erkek uraşsa o arabayı yarım metreden duvara çarpıp takla attıramaz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 abi bu park olayı gerçek. kadınlarda geometrik olarak neyin mümkün olduğunu anlamlarını sağlayan mekanizmada kesinlikle hata var. zaten bi kere çarşıda gezerken ayağımı ezmişti kadının teki. o günden beri gördümmü kaçıyorum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 kardeşim sorun geometriden ziyade bence onlarda mesafe kontrolünde sorun var uzun yakın kestiremiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yetersizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 benzin koyamayan kız süpermiş haha bence kadınlara ehliyet verilmemeli tamam hak özgürlük eşitlikte araç kullanmaları yasaklansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 park edememeleri geometrik eksikliklerinden kaynaklanıyor bunu anladık da abi o benzincideki hatunun durumu nedir öyle adfsafgh maymun zekalılar ya :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 geri-zekalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ahahah park olayı iimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ahaha süpermis. hemcinslerimden utandim. direksiyon sinavina da henüz girmedim ha, of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ya ben kadın soforlerden cok tırsıyorum.ayna kullanmıyolar.bi gün vericekler bacaklarımı elime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ben de kendimden korkmaya basladim, bu videodan sonra sanirim. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Park edemeyen kadın olayı çok iyiymiş. Adam Kadını indirip parketti yaa. Haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yalnız öyle takla attırmak ta kolay bişey olmasa gerek, tebrik etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 "çevresel bilinç eksikliği" derim ben buna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 PATİDEKİ BAYANLARA SESLENİYORUM NOLUR Bİ HATA YAPIP DA EHLİYET ALDIYSANIZ DAHİ KULLANMAYIN ARABA, ÇIKMAYIN ŞU TRAFİĞE! sıcacık bir sohbete hazırsanız bu konuda öm atabilirsiniz cnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Kadınların publice çıkması saçma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jkidd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ahaha çok iyi yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 benim bi arkadaşımda koskoca otoparktaki kum birikintisinin üzerinden arabayı atlattırmıştı, her yer açık gitti o kumu buldu, bağyanlar bu araba konusunda cidden yetemeyebiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 hayır bu raslantı olamaz yani bence kesin kadın beyninin hatalı çalışan zayıf noktalarından biri bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 sevgililer günü gibi kötü bir günde kahkaha atarak izledim, kendimi çok sosyopat hissettim bir an -D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 2.00 daki hanım ablaya çok güldüm. Fırtına öncesi sessizlik gibi. Bu tip kazalar yapan bayan şoförleri, minibüsçülerin yanında staja vermek lazım, adamlara hayranım ücret al, para üstü ver, aracı kullan, ücret vermeyenleri tespit et, onları uyar, yolu takip et, aynaları kullan. Üstelik minibüscünün kendisine vurup kaçam bir kartalı gece 12.00de yakalamak için ana güzergahından çıkıp yan yollarda kartalı takip edip en sonunda sıkıştırıp adamı yakalaması anım varki - araçda tek yolcu bendim - iyice bir hayranlığımı kazanmışlardır kendileri o kağnı minibüsleri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 park olayı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 abi o değilde benzer durumları yaşayan erkek sürücüler de var ama onların videoları hiç ortalıkda dolanmıyor :) daha dün gördüğüm şey şuydu; çamlıca bağlantısının yanyolundan ataşethire çıakrken dümdüz yolda (ma bildiğin dümdüz tümsek fln yok) yan yatmış ford transit gördüm.. hani adam nasıl becerdi bilemedim minibüs taksi okul servisi kullanan bayan şoförlere selam olsun bir de bağdat caddesidne takılan rallici abla.. şimdiye akdar gözümün önünde iki arkadaşımın eline verdi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ayrıca minibüs caddesindeki her yolculuğum bir "destruction derby" niteliğinde adamlar katil doğmuş herhalde ya da benim araba ufak diye yol alacaklarını sanıp önüme kırıyorlar bu PvP ler sonucunda iki kere sağ aynamı kaybettim (de ikincisi benim aynayı düzgün takamamam nedeniyleymiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar