ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ahah :D bayadır girmiyordum bayağı yeni içerik eklenmiş
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 down sendromlularla ilgili gereksiz esprisinden sonra down olmuştur
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Ne kadar dogru ne kadar yalan bilmiyorum ama down sendromu haberi polislere yonelikmis. Tabi boyle bise yaparken iki kez dusunmek lazım acaba baska bi tarafa dokunur mu diye.
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 neydi o down sendrom esprisi görmedim ben said: “Bağcılar'da kapkaç olayına karışan down sendromlu bir gencin robot resminden yola çıkan polis, eşgale benzeyen yaklaşık 700 şüpheliyi gözaltına aldı...” buymuş. bişi yokki
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Down sendromlu insanlar birbirine benzer hep. O yuzden onlarla dalga gecilmis oluyor haberde. Ama asıl polisle dalga gecmisler deniyor. Bilmiyoruz.
Editor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Hayir olay soyle anlatayim: Amerikada kaybolan-kayip ararnan bir down sendromlu cocugun resim kullandilar ustunden agir dalga gecmek diyebilecegimiz sekilde dalga gectiler yani normal bi insanin resmini koysalar o insan yerin dibine iner yok robot resim hepsi boyle cizilmis filan gibi bir geyik yapmislar o resim uzerinden...
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 HAHAHAHAH görmeyen kalmasın dedim http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=201664
Öne çıkan mesajlar