Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 şu mükemmelmiş yalnız: "Émile Zola'nın Erkek Olduğunu Öğrenen Bir Grup Fransız Dili ve Edebiyatı Öğrencisi, Taksim'i Savaş Alanına Çevirdi.."
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bencede kadraj süper olmuş ya hahahah martı filan ahaha
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Futbol Federasyonu'nun Çıkardığı Yeni Kuralla 2 Yabancı Oyuncunun Tribünde Oturacak Olması İ.B.B. Camiasında Sevinçle Karşılandı... abi bu arada bu çok iyiymiş yaa :)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Beko Basketbol Ligi'nde Şampiyon Olan Fenerbahçe'de Kutlamalar Tedirgin Bir Atmosferde Geçiyor.
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 adamlar vallaha efsane yaaaa ahahahahahahah
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Masquerade said: Yatakta başarının sırrı: Nevresim katılıyorum nevresim önemli
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Çok çok başarılı şeyler çıkıyor hala ama eskisi gibi değil bence. bayat espiriler gittikçe artıyor. İmalata döndüğü için sanırım.
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Orhan Veli'nin Ölümsüz Eserinden "Bütün Şiirleri - 1" Çok Yakında Kanal D'de...
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Başbakanlık İnternet ve Bilişim Daire Başkanı Sonunda Patladı: "Yasakların Tek Nedeni İnternet Kullanımını Özendirmek" "Biz bilmiyor muyuz bu yasaklanan sitelere bir şekilde girilebildiğini? Niyetimiz o olsa, istesek komple kuruturuz; bir Allah'ın kulu da giremez Youtube'a bilmemneye. Ama olay o değil. Biz istiyoruz ki milletimiz de bu internet işine ilgi duysun, 'Neymiş bu internet ki benim devletim girmemi istemiyor?' diye bir merak etsin. Çünkü bu adamları kendi halinde online ortama salarsan bütün gün okey oynamaktan başka şey yapmıyor. En iyi bileni gidip gazete sitesine yorum yazıyor. Bir de mynet var zaten, huzurevi gibi. Vatandaşlarımıza internetin bunlardan ibaret olmadığını göstermemiz lazım." Zuahhaha
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 -> Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Çetin Sümer: "...aslında şampiyon biziz çünkü rakiplerimiz olan Denizlispor ve Ankaraspor'u geçtik ama kalan 15 takımı hesap edemedik..." (nrizm bildirdi) löl
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 said: Beşiktaş yönetimi bugün öğlen yapacağı basın toplantısıyla Quaresma'nın kaç Alex ettiğini açıklayacak... ahaha çok iyi ya dsjahdsaj
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 -> Volkswagen, Köfteciye Dönüştürülebilir Yeni Minibüs Modellerini Basına Tanıttı...
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 BiTcH_oFBaT said: said: Beşiktaş yönetimi bugün öğlen yapacağı basın toplantısıyla Quaresma'nın kaç Alex ettiğini açıklayacak... ahaha çok iyi ya dsjahdsaj 0,25 ALex :)
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 -> Bir Sonraki Gazze'ye Yardım Filosuna, Tekel Savaşçısı Ahmet Abi'nin 10 Kasa Birayla Eskortluk Etmesi Bekleniyor... ahahahahah
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ahuahuahaa ahmet abi ya adam hero oldu valla
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 http://www.zaytung.com/mags/zaytungband6(2).jpg
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Perspective said: -> Bir Sonraki Gazze'ye Yardım Filosuna, Tekel Savaşçısı Ahmet Abi'nin 10 Kasa Birayla Eskortluk Etmesi Bekleniyor... ahahahahah
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Eğitim Sisteminde Köklü Değişiklik: “Hiçbiri” Seçeneği “E” Şıkkından “B” Şıkkına Alınıyor ASDASDSDS
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Gallant said: Başbakanlık İnternet ve Bilişim Daire Başkanı Sonunda Patladı: "Yasakların Tek Nedeni İnternet Kullanımını Özendirmek" "Biz bilmiyor muyuz bu yasaklanan sitelere bir şekilde girilebildiğini? Niyetimiz o olsa, istesek komple kuruturuz; bir Allah'ın kulu da giremez Youtube'a bilmemneye. Ama olay o değil. Biz istiyoruz ki milletimiz de bu internet işine ilgi duysun, 'Neymiş bu internet ki benim devletim girmemi istemiyor?' diye bir merak etsin. Çünkü bu adamları kendi halinde online ortama salarsan bütün gün okey oynamaktan başka şey yapmıyor. En iyi bileni gidip gazete sitesine yorum yazıyor. Bir de mynet var zaten, huzurevi gibi. Vatandaşlarımıza internetin bunlardan ibaret olmadığını göstermemiz lazım." Zuahhaha Bir de mynet var zaten, huzurevi gibi. adsvlknadsvkadscahah
Killer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Olivies said: said: -> Renkli İstop Oynarken Siklamen Rengi Bulmak Amacıyla Koşmaya Başlayan Yedi Yaşındaki E.Ö.'den 2 Aydır Haber Alınamıyor... , AKSOJFSADFSDPKASDKSDFADSFDS
Öne çıkan mesajlar