Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaytung: Dürüst, tarafsız, ahlaksız haber

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başbakanlık İnternet ve Bilişim Daire Başkanı Sonunda Patladı: "Yasakların Tek Nedeni İnternet Kullanımını Özendirmek"

"Biz bilmiyor muyuz bu yasaklanan sitelere bir şekilde girilebildiğini? Niyetimiz o olsa, istesek komple kuruturuz; bir Allah'ın kulu da giremez Youtube'a bilmemneye. Ama olay o değil. Biz istiyoruz ki milletimiz de bu internet işine ilgi duysun, 'Neymiş bu internet ki benim devletim girmemi istemiyor?' diye bir merak etsin. Çünkü bu adamları kendi halinde online ortama salarsan bütün gün okey oynamaktan başka şey yapmıyor. En iyi bileni gidip gazete sitesine yorum yazıyor. Bir de mynet var zaten, huzurevi gibi. Vatandaşlarımıza internetin bunlardan ibaret olmadığını göstermemiz lazım."

Zuahhaha
Mesaj tarihi:
-> Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Çetin Sümer: "...aslında şampiyon biziz çünkü rakiplerimiz olan Denizlispor ve Ankaraspor'u geçtik ama kalan 15 takımı hesap edemedik..."
(nrizm bildirdi)
löl
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

said:
Beşiktaş yönetimi bugün öğlen yapacağı basın toplantısıyla Quaresma'nın kaç Alex ettiğini açıklayacak...

ahaha çok iyi ya dsjahdsaj

0,25 ALex :)
Mesaj tarihi:
Gallant said:

Başbakanlık İnternet ve Bilişim Daire Başkanı Sonunda Patladı: "Yasakların Tek Nedeni İnternet Kullanımını Özendirmek"

"Biz bilmiyor muyuz bu yasaklanan sitelere bir şekilde girilebildiğini? Niyetimiz o olsa, istesek komple kuruturuz; bir Allah'ın kulu da giremez Youtube'a bilmemneye. Ama olay o değil. Biz istiyoruz ki milletimiz de bu internet işine ilgi duysun, 'Neymiş bu internet ki benim devletim girmemi istemiyor?' diye bir merak etsin. Çünkü bu adamları kendi halinde online ortama salarsan bütün gün okey oynamaktan başka şey yapmıyor. En iyi bileni gidip gazete sitesine yorum yazıyor. Bir de mynet var zaten, huzurevi gibi. Vatandaşlarımıza internetin bunlardan ibaret olmadığını göstermemiz lazım."

Zuahhaha

Bir de mynet var zaten, huzurevi gibi.

adsvlknadsvkadscahah
Mesaj tarihi:
Olivies said:

said:
-> Renkli İstop Oynarken Siklamen Rengi Bulmak Amacıyla Koşmaya Başlayan Yedi Yaşındaki E.Ö.'den 2 Aydır Haber Alınamıyor...

,
AKSOJFSADFSDPKASDKSDFADSFDS
  • Yeni Oluştur...