sesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Hey allahım şimdi bana niye öyle yazıyorsun diyor sizin yüzünüzden asdaf. Ben böyle pati ortamında sevgili muhabbeti yapmaya çok çekiniyorum ya. Ama sevgili Kaan Çakmakçı herşeyimsin o ayrı. Gereksiz alınganlıklar yaşamayalım canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ayrı dünyaların insanları napsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 çok art niyetli olunabilir mu mesaja karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 "peder zickler" said: millet farklı şehir oldumu drama yapıyor bide farklı ülke ohş ne farkı yanına gidemedikten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Biz farklı şehirlerde yaşayanlardan daha çok görüşüyoruz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 trip yapma kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yalnız kaan herşeyimdi bebeğimdi. neden ayrıldık neden. şesuya mı kalıcaktın lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Vingthor said: "peder zickler" said: millet farklı şehir oldumu drama yapıyor bide farklı ülke ohş ne farkı yanına gidemedikten sonra?Gitme umudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Hiç ben öyle bişey demedim. Ayrıca zırt pırt gelinebilecek durum varsa ayrı şehirdi ülkeydi falan hiç zor şeyler değil. Ezberden okumayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Hediye derdin yok işte ne güzel.Kız ne alsa erkek beğeniyor hık etmiyor da erkek alıp kız beğenmese aboov abov.Yalvardım doğumgününde ne seçersen seç alıcam yeter ki seç diye beğendiremedim illa ben ondan habersiz alacağım süpriz olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 özel uçağıma atlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ee daha daha ? denn teklifime neden cevap vermiyon özelden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sesu said: Biz farklı şehirlerde yaşayanlardan daha çok görüşüyoruz galiba. resmen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 butun sevgilisiz olanlara bu sarkiyi yolluyorum, moral bulalim... http://www.youtube.com/watch?v=0ud-pdJh8S8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ii ya 1 kere kutladıysan :D ben onuda kutlamadım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bu arada pazar günü gece kulüpleri yalnız ve şevkate muhtaç kız kaynıyacak haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sevgilisizseniz sevgili sizsiniz yüreğinizde allah sevgisi olsun gerisi boş saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 barbu said: uzulmeyin. boyle gunlerde hep erkeklere dert olur bu işler ama bizler gibi 1000lerce kız da var dışarda. tek farkımız biz sevgililer gününde avutmak için başka erkeklere aşkım benim diye mesaj atmiyoruz. ama kızlar atiyor. bu kadar ahah bu da güzelmiş. @slickers : ağzınla iç şunu lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Benim sevgiim olsa 2 günlüğüne bile kalkar İngiltere'ye giderdim arkadaş. You're under attack! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 slickers said: sevgilisizseniz sevgili sizsiniz yüreğinizde allah sevgisi olsun gerisi boş saygılarSexi bir kız görüyorum orgazm oluyorum bide bunu yaratan kim bilir ne kadar sexidir diyorum tanrıyı daha çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 pazar gunu hon'a doyalim, pisirlarin zirvelerinde ucalim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hon tamamda psr ve zirve kelime sana yakışmadı ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 OOO MANYAK LAF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar