Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 3'e gitme gittirtme!

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

asıl buna değil de kötü productionlı bir film yapıp iyi productionlı filmler kadar bilet parası isteyen filme gidilmemeli. zeki demirkubuzun bir filmi vardı öyle, ses miksajı ışığı vs baya baya kötü olup da (çekerken önemsememek) sonra gişe yapmadım diye ağladığı, ama hangisiydi şu an unuttum. gerçi film güzel ama ben evde izledim sdfksd.
Sosyal ağlarda paylaş

Şahan'ı hiç sevmem ama adamın çok güzel bi lafı vardı "filmdeki espriler benim değil Recek İvedik'in espri anlayışıdır, benim espri anlayışımsa Recep İvedik'in kendisidir" diyene. Anlayana güzel laf aslında, Anlamayı "başaramayanlar" için açmak gerekirse adam öküz esprilerle hanzo kitleye hitap etmiyor (Gerçi evet o kitle de zevkle gidip izliyor kendisini) tam tersine o kitleyi teşhir ederek onlara karşı yapıyo filmi. Hiç mi çevrenize bakmıyosunuz var böyle insanlar hakkaten :)

Haa, filmi prodüksiyon olarak, konu olarak, aktörlük olarak teknik olarak çekim olarak vs her konuda kötü, bunun da sebebi maliyeti iyice kısması, buna lafım yok. Ama güldürüyor işte geneli. Üstelik de sonrası da eğlenceli, hem o filme gidip gülen gerçek recep ivedikleri hem de "ay recepe gitmeyelim gidenleri kınayalım" diyen jakuzide kıçına badem sokan (Cem Yılmaz'ı anıyoruz) özenti elitist kesimi gösteriyor bize :)
Sosyal ağlarda paylaş

şahana bok atmaya gerek yok bence adam tv8 deyken falan filan benim gözümden yaş getiriyodu. baktı benim gibi muhteşem adamlar gülüyor ama ülkede az var para kazanamıyor, adamda para kazanacağı işi yaptı işte. sanki siz gülün diye iş yapıcak adam. sakalına bakıyor işte. bende gidicem 2-3 kere gayet sikkoda olsa eğlenilebilcek bi film hemde para kazansın o kadar güldük zamanında dfbdfb.
Sosyal ağlarda paylaş

öeh..

ne filmini izlerim, ne skeçleri sardı şu ana kadar.. vasat altı bi programı vardı bence..

e ama gittirme ne? beğenmiyorsan zaten gitmezsin de gittirme nedir? hani recep ivedik 4000 çıksa bile umrumda olmaz, adını sanını bilmediğin türk popstarlarının adını bilmediğim albümleri ve şarkıları gibi bu da umrumda değil..

adam çekiyor filmi, izleyen izliyor. kâr yaparsa yenisini çekiyor.. e adamın yerinde ben olsam ben de aynısını yaparım. makul yani yaptığı.

konu çöplük bence gerçi ama dursun biraz daha burada..
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Evet şu hanzoya hiç değilse bu sefer prim vermeyelim diyorum, gitmeyelim ve gideceklere de engel olalım.

Sırf ayılıkla para kazanamayacağını öğrensin artık.

Bunun yaptığı filmleri Şafak Sezer, Peker Açıkalın gibiler de yapıyor ama böyle para kaldıramıyorlar. Şahan da artık onların arasında hakettiği yeri almalı diye düşünüyorum.

sanane birader?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...