kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sinirlenince çok güzel oluyosun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 vaniLLe said: nisanlanmissin bi de ne alcagini bilmiyosun hala bileder. su soruyu sor kendine. bak cok yardimci olcak, yemin ederim. sence kiz arkadasin aman nisanlin en cok hangisinden hoslanir ?!?! VEREBILDIYSEN CEVAB HLL, veremediysen nisani at sen. ehehe oha yuva yıkıyo !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Hagii said: ekstra olarak kızın yanında birşey alsam mesela kalpli yastık, ayıcık gibi ve onu kıza versem öküzlük mü yapmış olurum eed heycani kacar. süpriz her daim iyidir. sonra unutmus, umursamiyo olursun birden kizin gözünde. riskli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kermit said: yada bi tekel büfesine gidip tekdal sigara alabilirsin. hahahhaha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 DEĞİLİM AGRESİF. arkadaşım hagi, kalpli yastıkla ayıcığı benim kardeşimin liseli sevgilisi alıyor ona. yan odamda peluş hayvanat bahçesi var. fil, ayı bilmemne. madem bu işe girdin hediye alıyorsun, allah aşkına bunlardan alma. NİŞANLIN O. kardeşim bile baydı peluştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 + ne alirsan al, yanina cicek sart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kızı hoşlandığı şeyleri aldım. şu an alacağım şey hem tek taşı hem kolyeyi gölge de bırakacak birşey olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Çek yaz, ne istiyorsa kendisi alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kendine kurdele tak, senin en büyük hediyen benim de. ZEHEHEHEHEHHHE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kizi alman lazim iste onlari golgede birakmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Hagii said: kızı hoşlandığı şeyleri aldım. şu an alacağım şey hem tek taşı hem kolyeyi gölge de bırakacak birşey olsun istiyorum. dedimya hacı ya ev alıcan ya araba alıcan yada bi boy abdesti alıp kıbleye karşı domalıcan. herşeyi almışsın yani bi o kalmış almadığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çelenk al, bu tavsiyemi de unutma. herkes vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 siyah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Cassiline said: Çek yaz, ne istiyorsa kendisi alsın. radikal çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 YAVRU ÖRDEK ! yada köpek kedi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Cassiline said: Çek yaz, ne istiyorsa kendisi alsın. buna benzer bisey dicektim. sevdigi bi alisveris magzasindan hediye ceki yazdirt 100 ytllik. caninin istedigini alsin. bence süber hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çek yazamaz 100 liralık limiti var. 100 lirayı ver direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 daha ne alıcan . ya kız ters dusunurse. bana bu kadar hediye aldı kesin bi boklar ceviriyo derse? nisanı atarsa? gayet olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi deneyin sevgilinizi. alın bitane gül gidin yanına. gülü aldıktan sonra suratına çok dikkatli bakın. eğer memnun olmamış gibi bir ifade varsa. dikkat derim. ne yani lan hediye almakla almamak üzerine mi kuruldu ilişki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Xenocide said: çek yazamaz 100 liralık limiti var. 100 lirayı ver direk hacı tek taqşı kolyeyi gölgede bıraksın diyo 100 lirayla napacakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bir canlı hediye etmeyinde kimseye. kedi köpek hediye etmenin annane falan hediye etmekten bir farkı yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gece gece ne güldüm ya :))) bak ben ayıcık alacaktım iyi ki yazmışım almayacağım artık bana da mantıklı geldi 25 yaşında bi kıza ne alınır. aldıklarımın haricinde. böyle anlamlı ve unutulmayacak. başbaşa yemek falan da ayarlayacağım ama hediye olarak. takılı kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 nisani at, 100 lirayla da rusa git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aquila said: nisani at, 100 lirayla da rusa git. net çözüm. no ma'am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Üstüne 100 daha koyup nişanlıyla da gidebilir yalnız Rus'a. Unutulmaz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar