QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Buyse said: kondomu delip geçen çocuk o asidik veya bazik ortamı geçip yumurtayı delliyorsa helali hoş olsun doğsun. bir de 3 ay fark ettirmedi kendini kerata :D mecburen aldırdı arkadaşım, yoksa çok sevinmişti, ama baba adayımız tırstı, kızdan ayrıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 noldu sonra? http://forum.paticik.com/read.php?73,4652074,4652340#msg-4652340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 valla 3 ay da anlaşılır yahu adet olmamasından. insan kıllanır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 napae said: Ertesi günü haplarıyla ilgili pek bi fikrim yok benim. Bi arkadaşım aldıktan sonra hafif bi kanama yapmıştı sanırım. Normal mi bilmiyorum ama. Yan etkilerinde var öyle bir şey. Benim de bir arkadaşın midesini rahatsız etmişti, kusmuştu falan ama psikolojik olabilir diye düşünüyorum kendisi ne kadar tersini iddia etmiş olsa da.. Bir kaç yan etkisi daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Buyse said: valla 3 ay da anlaşılır yahu adet olmamasından. insan kıllanır yani. Bu da yanlış bir bilgi. Adet olmaya devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Kusma yapabiliyor ertesi gün hapı ama zaten. Prospektüsünde yazıyor; hatta kusarsanız bir daha almanız gerekir diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 QueenofSpades said: Buyse said: valla 3 ay da anlaşılır yahu adet olmamasından. insan kıllanır yani. Bu da yanlış bir bilgi. Adet olmaya devam edebilirsin. hm onu biliyorum ama nadir diye biliyorum. ilginç olmuş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 xaty said: napae said: Ertesi günü haplarıyla ilgili pek bi fikrim yok benim. Bi arkadaşım aldıktan sonra hafif bi kanama yapmıştı sanırım. Normal mi bilmiyorum ama. Yan etkilerinde var öyle bir şey. Benim de bir arkadaşın midesini rahatsız etmişti, kusmuştu falan ama psikolojik olabilir diye düşünüyorum kendisi ne kadar tersini iddia etmiş olsa da.. Bir kaç yan etkisi daha var Bir kaç mı? Abi allanıseversen okur musun yazdıklarımı? Kulaktan dolma bilgilerle ilerlemeyin böyle nolur, insanlar kanser oluyor, çocuk sahibi olamıyor, bir ton problem yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Evet öyle yazıyor da bazılarında belli aralıklarla iki tane alınması gerektiği falan da yazıyor, kutusunda da zaten az bişi oluyordu sanki. Ama zaten bünyeyi alt üst etmek için üretilmiyorlar mı, garipsememek lazım. @QoS: Aldıktan hemen sonra görülebilecek yan etkilerinden bahsediyordum, birden fazla ama 10-15 tane değil anlamında kullandım 'bir kaç'ı. + Kulaktan dolma bilgi olduğunu nereden çıkardın anlamadım + Baileys'iniz bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 herkeste bi hamile kalmış ha amma bilgilisiniz. sevişen sevişene lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Baştan sona okudum topici de farkettiğim önemli bir şey var: Herkesin bu konu hakkındaki bilgisi "bir arkadaşından" öğrendiklerinden oluşuyormuş. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 heryer yabış yabış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 kermit said: herkeste bi hamile kalmış ha amma bilgilisiniz. sevişen sevişene lan. ben hamile falan kalmadım. hoş bunu da açıklamak mecburiyetinde olmazdım kalsaydım da, benim sinirlendiğim bir nokta var. Her şeyin ceremesini kız çeksin istiyorsunuz, her şeyi kızdan bekliyorsunuz. Biraz araştırın öğrenin, sonuçta o kız sevdiğiniz insan ise, neden onun sağlığına zararlı bir şeye yöneltiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ben sana hamile kaldın demedim genelleme yaptıydım üstüne alınma =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ertesi gün hapı yönlendirmeyle alınacak bir şey değil sanki.. Sanmıyorum hiç sevgilisine hadi ilişkiye girelim sonra hap alırsın diyen biri olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Buyse said: Cuce said: Buyse said: prezervatif iyidir yahu. neden siz zevk alacaksınız diye kadına zulüm ediyorsunuz kadın zevk almıyomu, ayrıca zevk meselesı değilki, yeterince guvenli değil alıyor da kadına şunu takalım bunu takalım demek bence erkek zevk alsın diye tasarlanmıi şeyler. abi içinizde bakır boruyla gezer misiniz siz. hayır ole bı yazıyosunki sanki bir takım erkek bılım adamları "evet evet hep kadınların orasına burasına bısı sokalım erkeklere hıc yapmıyalım" dıyolar. erkeklerın yapabılceği en guvenli sey vasectomy, ondada %20 cinsel istek ortadan kalkıyo, %20-30'a yakını hayatı boyunca acı cekiyo, ve %50-70 ihtimalle geri dönüşü var. "abı tıpa bulduk takıyoruz cozuyo herseyi %5 komplikasyonu var" gibi bi yontem olsa erkekler içinde oda burda konusulur yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 fede said: heryer yabış yabış sayfalar arasında gezerken zorlanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=GkdmZ8LDQAU http://img228.imageshack.us/img228/8310/sloganvd5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yanlız o resmi gördüm bakır tüplü falan öle bişi kimseye yaptırmam lan kendimde kız olsam yapmam nasıl iğrenç bişi abi :S :S korkarım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ya bir de şeyi düşünmek lazım. Eyvallah bir kadının prezervatif dışında hamileliği belli bir dereceye kadar önleyecek yöntemlere başvurması tamam. Ama bunun cinsel yolla bulaşan hastalıklar tarafı da var. Sadece kadına geçmesi değil aynı şekilde kadından erkeğe geçmesi de söz konusu. Buna da prezervatiften başka çözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Cuce said: Buyse said: prezervatif iyidir yahu. neden siz zevk alacaksınız diye kadına zulüm ediyorsunuz kadın zevk almıyomu, ayrıca zevk meselesı değilki, yeterince guvenli değil nasıl değil la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 balon daha güvenli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 k=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 migros poşetide baya sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar