Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Patide ben hariç herkes seks yapıyormuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 nası yaa seks yapılmazmı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ne olmus la burada güzelim garbıcı nereye cevirmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 seksi çöplüğe attık biz. düşün o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 seks mi? ne seksi? seks ne arar la patide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ayipci lan bunlar. Noluyo ole sex, vajina falan.. Ne pis topaka gelmisim ben boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hay sçim bi gün girmedim ciddi gibi konuyu garbıça almışsınız neyse gelsin patipointler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 şimdi seks yapan herkes çok iyi bilir ki doğum kontrol çok önemli bir mevzudur daha da bir şey demek istemiyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Dworgian said: napae said: Bayanlara rahim ağzı kanseri aşısı olmalarını öneriyorum burdan. Kanseri engellediği gibi pek çok cinsel yolla bulaşan hastalıktan da % bilmemkaç kadar koruyormuş. Yüksek bi yüzdeydi ama tam hatırlamıyorum. Ben yaptırdım. 3 seferde yapılan bir aşı. Biraz pahalı ama değer bence. Ne kadar erken yaptırırsanız o kadar etkiliymiş. Doğum kontrolle alakalı değil ama bulunsun burda. öneriye ek; 26 yaşına kadar yaptırılması lazım sorasında yaptırılmıo bakirelere öneriliyor daha çok diye biliyorum bi de geçerlilik süresi var.tetanoz gibi hayat boyu koruma sağlamamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben de tam tersini biliyorum (bakirelere önerilmiyor hatta ne olur ne olmaz bir sorun yaratır diye bir çocuk yaptıktan sonra takanlar da varmış) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Asi var 3 aylik etkili, bazi kadin hastaliklarina yakalanma riskinide azaltiyormus, baya etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben dogum kontrol hapı dahil condom kullanma dısındaki tüm yolların kadın icin saglıksız oldugunu duymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Yemisler seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 "nutella yerim" said: ben dogum kontrol hapı dahil condom kullanma dısındaki tüm yolların kadın icin saglıksız oldugunu duymustum vazektomi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Archangel_ said: "nutella yerim" said: ben dogum kontrol hapı dahil condom kullanma dısındaki tüm yolların kadın icin saglıksız oldugunu duymustum vazektomi? daha basit yolları demek istemistim dogum kontrol,ertesi gun hapı türevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kısmen doğru.vazektomi ve condom hariç diğer yöntemler bayanlar için.erkek için olanı da vardı bunların haricinde ama hatırlamıyorum bile o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ardeth said: ben de tam tersini biliyorum (bakirelere önerilmiyor hatta ne olur ne olmaz bir sorun yaratır diye bir çocuk yaptıktan sonra takanlar da varmış) valla o zaman aşı yapılma yasına kadar bakire kalınsın diye uydurulmuş yalanlar var ortada.OHA! yapsalarya doktorlar böyle bişi biraraya gelip.sekse baslama yası cok düştü diyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Red said: inceyle alakası yok.nefessiz kalıyor herşekilde. konuyu geç gördüğüm için özür dilerim ama, AHAHAHAHAHAHASDOHJAWSLMKDJMS NEFESSİZ KALIYOR ASLDKJAMLSDSDAHDJMLAŞKSMJDXAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ardeth said: ben de tam tersini biliyorum (bakirelere önerilmiyor hatta ne olur ne olmaz bir sorun yaratır diye bir çocuk yaptıktan sonra takanlar da varmış)"takanlar" dedigine gore sen spiralden bahsediyorsun da, HPV yani rahim agzi kanseri asisi ne kadar cabuk yaptirilirsa o kadar iyi, 9-10 yasinda falan baslanabiliyor ki en ideali bu, 26-27 yasindan sonra da etki etmiyor burada anlattiklari kadariyla. Ki ABD HPV'nin besigi oldugu icin kizmisim gibi her seyini biliyorum artik anasini satim hafta basi saglik hizmetlerinden bilgilendirme maili almaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 irin said: Dworgian said: napae said: Bayanlara rahim ağzı kanseri aşısı olmalarını öneriyorum burdan. Kanseri engellediği gibi pek çok cinsel yolla bulaşan hastalıktan da % bilmemkaç kadar koruyormuş. Yüksek bi yüzdeydi ama tam hatırlamıyorum. Ben yaptırdım. 3 seferde yapılan bir aşı. Biraz pahalı ama değer bence. Ne kadar erken yaptırırsanız o kadar etkiliymiş. Doğum kontrolle alakalı değil ama bulunsun burda. öneriye ek; 26 yaşına kadar yaptırılması lazım sorasında yaptırılmıo bakirelere öneriliyor daha çok diye biliyorum bi de geçerlilik süresi var.tetanoz gibi hayat boyu koruma sağlamamıyor bakirelere önerilmesinin sebebi "hastalık kapmamıştır bu zaten" gibi bi mantık. ama halbukisi HPV gayet condom da olsa, kız bakire de olsa geçebilen bi hastalık. zira sadece cinsel organ üstünde veya içinde değil kasık bölgesinde de olabilio fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ayrıca keşke erkekler için d.kontrol hapı olsa da kullansam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bence de garbıca taşınması çok gereksiz olmuş taşınana kadar gayet yerindeymiş yani ortam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 evet hepsini okudum, sabah da iş var, niye yatmıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kontrolsüz doğum doğum değildir. çalkalamadan götürcen. önce bi gazını alıp sonra doğurtucan. o kıvranış gaz kıvranışı. birebir doğumun kendisiyle sevişmiş arkadaşım var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Jahrein said: erkekler için ertesi gün hapı çıkmış LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar