Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oley oley oley! mayın tarlasında yeni rekorum: 86 sn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

az önce yaptım mutluyum gururluyum 8-)
önceki expert rekorum 90 idi. işin tuhaf tarafı 5-10 dk önce de 81-82 gibi bir süreyi son 3-4 mayın kala patlayarak kaçırmıştım. teselli ikramiyesi gibi oldu valla :)[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Mesaj tarihi:
ehe tebrikler. dünya rekoru 43 saniye hadi bakalım az kalmış :P

ben en kısa 171 görebildim daha. ama beginnerı 1 sn de bitirdim ehe tıkladım bitti bi keresinde. çok da nadir olsa denk geliyor sanırım[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.

[Bu mesaj Predator- tarafından 24 Temmuz 2004 02:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sağolasın:)

eheh evet beginnerdaki 1 sn öyle oluyor. çok uğraştım ama rastlatamadım ben[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Mesaj tarihi:
minesweeper 3-D gelıyormus bekleyın....[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
Valla tebrik ederim, bana göre cidden büyük başarı. Zira benim hiç öyle dikkat isteyen oyunlara tahammülüm yoktur bi süre sora kesin hata yaparım, daha expertte 2-3 kereden fazla bitiremedim minesweeper'ı. Onlarda da min. 150sn falan.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...