yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://img687.imageshack.us/img687/8803/programg.jpg üniv. yaşamına geçiş nedir yav? kafadan AA mı verecekler şimdi kredili ders bi de saçma sapan işler bi de toplam kredi 19.5 olmuyor 23.5 oluyor onu da anlamadım. neyse, hepinize başarılar dilerim ya bi de bakıyorum bu döneme de çok keko gözüküyor bi tane karizmatik ders ismi yok lise gibi nerdeyse fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yök derslerinin kredisini katmamış o yüzden 19.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 wtf sakın bana yök dersleri ortalamaya dahil olmuyor orda kredinin eksik çıkması da bunun kanıtıdır demeyin ağlarım ya :( aa ile bb idi onlar bu dönem de aa yapcaktım ikisini de :( inkilapçıya sormuştum ben hocam ortalamaya giriyo di mi bunlar diye e tabi yoksa niye uğraşırdık sınavlarla falan demişti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yine şartlar gereği overkill çekiyorum kendime. beni bu hayat böyle yaptı PHYS532.01 QUANTUM MECHANICS II PHYS541.01 STATISTICAL MECHANICS I PHYS628.01 GEOMETRIC APPROACH TO MECHANICS PHYS48Z.01 SL.TP.IN PHYS:GROUP THEORY FOR PHYSICIST MATH58S.01 SP.TP.IN DIFFERENTIABLE MANIFOLDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 BIO301 Introduction to Molecular Biology BIO322 Biochemistry II BIO370 Mammalian Cell Culture CHEM302 Analytical Chemistry SPS303 Law and Ethics ve eşlik eden lablar, recitationlar ve discussion. güzel bi dönem olcak inanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yav said: ya bi de bakıyorum bu döneme de çok keko gözüküyor bi tane karizmatik ders ismi yok lise gibi nerdeyse fsd mikro iktisat diyo daha ne desin. o iktisat kelimesini görünce ben şahsen nerde olursa olsun uu beybi üniversite diyorum bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 makro :p mikro'yu verdik çoşkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yav said: http://img687.imageshack.us/img687/8803/programg.jpg üniv. yaşamına geçiş nedir yav? kafadan AA mı verecekler şimdi kredili ders bi de saçma sapan işler bi de toplam kredi 19.5 olmuyor 23.5 oluyor onu da anlamadım. neyse, hepinize başarılar dilerim ya bi de bakıyorum bu döneme de çok keko gözüküyor bi tane karizmatik ders ismi yok lise gibi nerdeyse fsd ahhahah univ. yasamina gecis cok bombaymis ya :S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Ardeth said: yine şartlar gereği overkill çekiyorum kendime. beni bu hayat böyle yaptı PHYS532.01 QUANTUM MECHANICS II PHYS541.01 STATISTICAL MECHANICS I PHYS628.01 GEOMETRIC APPROACH TO MECHANICS PHYS48Z.01 SL.TP.IN PHYS:GROUP THEORY FOR PHYSICIST MATH58S.01 SP.TP.IN DIFFERENTIABLE MANIFOLDS sen big bang theory olmuşsun hacı. penny lazım sana sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 asinanyavuz said: BIO301 Introduction to Molecular Biology BIO322 Biochemistry II BIO370 Mammalian Cell Culture CHEM302 Analytical Chemistry SPS303 Law and Ethics ve eşlik eden lablar, recitationlar ve discussion. güzel bi dönem olcak inanıyorum :) ana burda hiç bilgisayar yok lan nasıl güzel olabilir T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 yok bu dönem alabileceğim bilgisayar dersini, aldım geçen yaz. bundan sonra çok kasmanın anlamı yok. çok çok sevdiğimi söyleyemem teorik bilgisayar derslerini. o yüzden oldukça tatlı bi dönem olcak inşallah. hem son fırsat bu dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ya olur mu ya çok zevkli o bilgisayar dersleri. peki biyoinformatik yok mu hiç? başvuru falan yaptın mı sen son senen değil mi? ne oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ME 302 - Mechanical Systems II ME 304 - Motion Control Systems ME 312 - Analysis & Synthesis of Mechanisms MAT 314 - Mechanical Properties of Materials HUM 204 - Major Works of Classical Music İnsanlık dahilinde bir program yaptım bu dönem, boş günüm bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ardeth said: ya olur mu ya çok zevkli o bilgisayar dersleri. peki biyoinformatik yok mu hiç? başvuru falan yaptın mı sen son senen değil mi? ne oldu :p çok sıkılıyorum ben yerimde duramıyorum, complexity analiziymiş serializibility miş falan onlarla uğraşırken. bildiğin ayaklanıp sınıfın ortasında haykırasım falan geliyor :) uğur hoca sabbaticala gitti, biyoinformatik dersi geçen dönem vardı aldım verdim :) bu dönem yok. bi daha da master dersleri var direk biyoinformatik olan zaten. onlarda 4. sınıfta artık. yok ben daha 3. sınıfım ya. seneye ilk dönem başvurular. işte biraz da onun stresiyle çok yüklenmemek lazım bu dönem, geçen dönem yeterince kötü etkiledim başvurularımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 asinanyavuz said: yav said: ya bi de bakıyorum bu döneme de çok keko gözüküyor bi tane karizmatik ders ismi yok lise gibi nerdeyse fsd mikro iktisat diyo daha ne desin. o iktisat kelimesini görünce ben şahsen nerde olursa olsun uu beybi üniversite diyorum bi. mikro çok kolay bi ders ya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 LAW 322 Law of Property II LAW 412 Law of Insurance LAW 442 Criminal Procedure Law II LAW 451 Inheritance Law LAW 461 Human Rights Law LAW 324 Harmonization in European Law: Selected Topics LAW 566 Negotiating International Business Contracts LAW 610 Current Developments in the Law of Corporations and Limited Liability Companies Son donemimde 2 tane yuksek lisans dersi almak cok iyi bir secim oldu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ME 308 - Industrial Control MS 309 - Manufacturing Processes 1 MS 303 - Decision Economics NS 200 - Einstein's Relativity NS 208 - Modern Physics SPS 303 - Law and Ethics ENS 491 - Graduation Project (Design) (Bu derslerden 2'sini bırakacağım sanırım, NS 200 ve SPS 303 gidebilir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 BUS 102 A Introduction to Business II (Entrepreneurship) UG BUS 102L B Introduction to Business II (Entrepreneurship) - Lab. UG PHYS 102 A Physics II UG PHYS 102L A Physics II UG EE 102 A Engineering Computation UG TLL 102 C Turkish Language and Literature II UG MATH 104 A Calculus for Engineering II UG ENG 102 A English II (Business Ethics) UG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 FEL102 Bilgi Kuramı FEL104 Modern Mantık FEL108 Platon ve Aristoteles FEL112 Bilimsel Yöntemin Doğuşu ve Gelişimi FEL116 Eski Çağda Bilimsel Düşüncenin Doğuşu ve Gelişimi SOS114 Sosyal Kurumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 birinci sınıf mısın? birinci sınıf için güzel felsefe dersleri. okul ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 HUK302 İş Hukuku (alttan :() BİL404 Sayısal Entegre Tasarım Dili BİL432 Bilgisayar Destekli Tasarım ve Üretim BİL424 Programlama Dilleri BİL428 Bilgisayar Ağlarında Güvenlik BİL434 Bilgisayar Ağları II BİL422 Yapay Zeka BİL402 Bitirme Çalışması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 PHYS102 PHYSICS II PHYS497 SEL.TOP.IN PHYS:INFORMATION AND ENTROPY MATH102 CALCULUS II LIT 212 STUDIES IN LITERATURE II advisor ı ikna edersem MATH162 DISCRETE MATHEMATICS fazla boş geldi program yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ardeth said: birinci sınıf mısın? birinci sınıf için güzel felsefe dersleri. okul ne? ankara üni. ve evet birinci sınıfım. ve hatta evet çok da keyif alıyorum hehehe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar