Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK : Galatasaray - Antalyaspor @ 20.00 / 10.02.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

Red said:

yemin ederim forvetsizlikten yenildik.iyi oldu ama.ders olsun kapak olsun

son zamanlarda oynadgımız en iyi maçtı.5 bile olurdu.son dakkadaki karşı karşıyayı saymazsan 2 kere geldiler gol oldu.çok bahtsızız.hakem fena değildi.ama şu kasaplara sarı kartı vermedi bi.sedat medat cok pis adamlar.her hareketlerinde bi puştluk var.

LUCAS NEİL DERİM BAŞKA BİŞİ DEMEM.bu adam geldiği için birkez daha çok sevindim.adam mukemmel.çok faydası olucak bize

bu takıma forvet girerse bu takım uçar gider.bakmayın elendiğimize

arda yı kesmesi lzm reykardın

:D abi bi git ya iyimser taraftar =D bu takımdan cacık olmaz lan kayseriyi yenemz antalyayı eleyemez
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Farinal said:

allahın gerizekalısı bir takım bizim galatasaray bayılıyor böle saçma sapan maçlarda garip heycanlara valla kazanmak falan değil gs nin amacı açın izleyin kupaları herşeyi görürsünüz anlarsınız gsli olarak rahat maç izleyen yoktur zaten ya 2-0dan 2-2 olur ya böyle 1 onlar 1 biz atarız böyledir bu takımın stili bu

ALLAHIN GERİZEKALI TAKIMI GALATASARAY OLMASIN ?
ya da adam gibi konus o takımı destekleyenler var burda

Adam zaten galatasaray için kullanmış o lafı ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız şöyle söyliyim.atletico maçı sandıgımızdan çok dha iyi geçebilir.benimde umudum yok ama hiç belli olmaz diyorum.bu hafta fenerin falan kaybediceği puan bizi lider yapar.

tamam türkiye kupası önemli ama koymusum alamıyanlar alsın :)

maç izlemeden yorumlar gelmiş yine.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

Fistan said:

Farinal said:

allahın gerizekalısı bir takım bizim galatasaray bayılıyor böle saçma sapan maçlarda garip heycanlara valla kazanmak falan değil gs nin amacı açın izleyin kupaları herşeyi görürsünüz anlarsınız gsli olarak rahat maç izleyen yoktur zaten ya 2-0dan 2-2 olur ya böyle 1 onlar 1 biz atarız böyledir bu takımın stili bu

Adam zaten galatasaray için kullanmış o lafı ahahaha

FARKETMEZ DOSTUM
VATAN SAGOLSUN
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

Fistan said:

Farinal said:

zaten gsye demis asdfasdf

SEN KIME GERIZEKALI DIYOSUN LAN

diye bizim atarlanmamiz lazim

takım benim değil mi kardeşim istediğimi derim. ben bu takıma HAYATIMI VERMİŞİM HAYATIMI!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...