BonePART Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 oylede ucuz seyler degil bu tur filmler maliyeti yuksek yapmisken duzgun bisi yapmak varken kotu olmus araclar felan dizayni guzel backgroundlar fena deil ama karakterler korkunc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 zaten bütcesi baya düşük bunu bildğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 soundtrack de çok güzel olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 goruntu kalitesini yadirgamamak lazim. pixar degil adamlar, gerci bu kadar dusuk butce ile pixar bile yapamaz sdf. yapan heriflerde zaten "fans with skills" iste, bildigin indie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 çok kötü değil ya öyle yerden yere vurulacak kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 WH40K pek bilmem, heveslisiyimdir gerçi ama tüm bu Space Marine'ler böyle yaşlı yaşlı adamlar mı? Okuduğum bir kaç çizgi romanda cevval genç adamlardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 peter jackson şu warhammer 40k olayına da bir el atsa. Bi horus heresy filmi yapsalar ya da 3 leme felan. Yıkarız bu terrayı yeminlen :P filme gelirsek kendi çapınca iyi bir film diyebilirim çünkü bütçesi belli yapanlar belli. Bi final fantasy cgi kalitesi ile çekilse çok daha güzel olurdu tabi. konu da bariz sadece fanlara özel hazırlanmış warhammer dan anlamayan konuya baya fransız kalabilir. Umarım şu güzel altyapıya birileri bir gün doğru dürüst epik ötesi bir film çeker :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sorular 1-captain severus mu corrupt oldu yoksa daemon mu bedenini ele geçirdi( I need a new flesh falan diyodu) ele geçirmiş şimdi bi daha izledim 2-eğer bedenini ele geçirdiyse isimleri falan nasıl biliyo 3-flag şeysinin cızırdamasını biri tam anlatabilir mi? chaos yakındayken mi sadece nedir 4-bi de codex niye boştu en baştan mı boştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 psişmiştir kaptanın bedeninie el gecirirken. codex normalde boş değil bannerda dedektör işite demon gelince parlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Benimde birkaç sorum var, film hakkında deilde genel lore hakkında bilen biri varsa cevaplarsa sevinirim Sorular 1)Emperorun sayesinde insanların güvenli warp yolculuğu yaptığını biliyorum,peki emperor hiçkimseyle telepathy kurup konuşamıyormu, bunu neden soruyorum çünkü space marineler emperor olduğu zamanki (40 bin yıl önce) teknolojinin belki 10 kat eski modelinin kullanıyolar,implant teknolojileri kayboldu,silah teknolojileri emperor kimseyle irtabata geçip hacı şu implant bu şekilde yapılıyor, şu hammer bu şekilde diye niye söylemiyor ? 2)starchild lore unu biz oyuncular mı biliyoruz,space marinelerin haberi yokmu? niye soruyorum emperor soyundan gelen biri kendini onun yanında sacrifice yaparsa emperor onun vucuduna geçip tekrar eski gücüne kavuşabilir, niye yapılmıyor bu ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 1-benim bildiğim kadarıyla emperor sadece server gibi çalışıyor warp olayında. teknoloji olayında da corruptiondan korktukları için fazla yeni şeylere girişmiyolar diye biliyorum 2-bahsettiğin bir teori. bunun gerçek olup olmadığını hiç kimse bilmiyor. hatta bazıları bunu chaosun ortaya attığını falan söylüyordü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Longshanks saçma ama chaos işine gelmicek bir kehanet gibi geliyor bana ama neyse peki birşey daha var, benim bildiğim kadarıyla lore a göre sıradan bir gray knight neophyte'ını chaos god bile gelse corrupt edemiyor, koskoca horus nasıl bozuldu (adam birde emperor soyu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 "White Wolf" said: Longshanks starchild olayının kaos oyunu olduğuna inanmaları saçma ama chaos işine gelmicek bir kehanet gibi geliyor bana ama neyse peki birşey daha var, benim bildiğim kadarıyla lore a göre sıradan bir gray knight neophyte'ını chaos god bile gelse corrupt edemiyor, koskoca horus nasıl bozuldu (adam birde emperor soyu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 güncellemeye çalıştım dedim 2 defa açtı noluyor bilmiyorum, kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 "White Wolf" said: Benimde birkaç sorum var, film hakkında deilde genel lore hakkında bilen biri varsa cevaplarsa sevinirim Sorular 1)Emperorun sayesinde insanların güvenli warp yolculuğu yaptığını biliyorum,peki emperor hiçkimseyle telepathy kurup konuşamıyormu, bunu neden soruyorum çünkü space marineler emperor olduğu zamanki (40 bin yıl önce) teknolojinin belki 10 kat eski modelinin kullanıyolar,implant teknolojileri kayboldu,silah teknolojileri emperor kimseyle irtabata geçip hacı şu implant bu şekilde yapılıyor, şu hammer bu şekilde diye niye söylemiyor ? 2)starchild lore unu biz oyuncular mı biliyoruz,space marinelerin haberi yokmu? niye soruyorum emperor soyundan gelen biri kendini onun yanında sacrifice yaparsa emperor onun vucuduna geçip tekrar eski gücüne kavuşabilir, niye yapılmıyor bu ??? sole bisi war emperor evet super tanri manri modunda ama empire imparatorla donmuyor hatta sole bisi okumustum bi donem imparatoru golden thronea koyarken ufak bi sans war imparatoru yasatmak icin burokratlar ya riske gerek yok felan modunda riske girmiyolar golden trhone koyup beacon olarka kullaniyolar bu arada horus gray knight deil abi gray knight ayri bi chapter onnarda garip iki fractionlar bi tanesi bildigin withc hunter dieri fight fire with fire modunda demon mind controlleyip savastiriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 sanırım o da biliyor horus'un gray knight olmadığını o kadar güçlü primach nasıl corrupt oldu diye sormuş sanırım cevap olarak da chaos godlar geleceğe ait visionlar falan gösterip kafasını falan karıştırıyodu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 horus heresy hakkinda roman okumadmda a bi great power brings great responsibility abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 baya ayrıntılı romanlar vardı ya sırf horus heresy i anlatan. magnus bok yoluna falan gidiyodu(corrupt oluyodu) hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 gray knightlar direk imparatorun geenseedini kulşlnıyo horusun kendi seedi var, horus elbetteki herhangi bir grey knighttan dah güclü ama fakrlılar. ayrıca greyknightların dönmediği engizisyon hurafesi. emperorla konsuluyo ama abi nasıl akım kapasitörü yaparız diey değil, dhatta konusulduğuda muamme, engizisyon konuşuyoruz diyo işte. en fazla bişiler sayıklıyodur adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 buyuk ihtimalle bole kriptik konusuyodur rp yapiyour kesin emperor i see a great darkness looming over the blue cosuin over the red sun felan diye eaeahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 magnusu leman rus öldürüyo. iki büyük psişik var primarchlarda biri magnus diğeri thousand sonsın basındaki herif, tsnin herifi kandırıyo leamn rusı işte. magnus kollarını acmış hoş geldin kardeşim derken yarıyo leman rus işte hereticsin sen diye. ilk harcanan primarch o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 magnus zaten thousand sons'ın başındaki herif değil mi? nasıl ölüyodu magnus daemon prince olmuyo muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 o zaman diğeri ölüyo, isimleri hatırlamıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 aslında horus heresy i haber verdiği için emperor kızıyo falan buna sonra da leman russ ile kapışıyo tam fatal blow yiyecekken kendini şu sorcery chaos godına verip daemon princeliğe yükseliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 abi biliyorum horusun gray knight olmadığını (chapter horus dan sonra kuruldu zaten) sadace longshanks dediği gibi o kadar güçlü olup corrupt olması bana biraz inanılmaz geliyor, bu arada magnus dediniz aklıma geldi yahu blood raven ların primach hala belli olmadımı, magnus mu hakkaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar