Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ona da estetik yaptırır bu başlığı görünce. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Megan fox'a benziyorum öffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 çoğu yerde phptpshopla düzeltiyorlar ama elimin baş barnahlarını hiç sevmiyorum falan demişti bi yerde hatırlıyorum ayrıca transformers taki bi sahnede gözükmüştü de iğrenmiştim ne alakaysa asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Geçenlerde "koskoca 70 milyonluk ülkede bi tane megan fox çıkartamadık" diye isyan ediodum. Arkadaş uyardı: "Abi megan fox doğulmuyo, megan fox olunuyo" diye. Doğru dedi adam, parayı bastırıp estetikle yaptırtmak gerekiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Silphatos said: el yan sanayi galiba, gitmemiş megana orjinal yedek parçası pahalı epey pahalı fransız işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar