Alis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 An itibari ile ttnet fiber kullanıcısıyım tüm gün boyunca modem ayarlarını yaptıkdan sonra anca bu saatde aktif olabildi bir kaç test yaptikdan sonra size daha fazla bilgi vericem. Bu arada şimdi bazılarınız ttnet fiber ne dir diyecek. Superonline'nın sunduğu Quicknetin Ttnet versiyonu. Augustoda tüm istanbulda aktif hale gelicek olan sistem şuanda beta aşamsında olup kullanmaktayız. Kullandığım paket şuanda 50mbps/5mbps 10/1 olayı var yani 10x/x oluyor dl upload olaylari bu böle kalicak mi bilmiyorum ama şuanda öle. Fiyatlar henüz belli değil ama asgarı düzeyde olucakmış ve adsl fiyatlari buna itahfen düşecekmiş.. "Bana denilen o" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Nasıl kayıt oldun ya bu olaya? Nerden yapılıyo biz de yapak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Kayit yok sanırım bundan 1 ay once mail gelmişti 2 gün önce arandım hatınız hazır diye bugün tüm gün modem ayarlarını yapabildim ancak şimdi giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ttnet bıraksın bu işleri de sualtı canlılarına karşı dayanıklı kablolar satın alsın önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 konu hakkında sadece bu linki bulabildim http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1138156 Alis ttnet ve era kelimesini yanyana getirdiğin için seni kınıyorum,bu sırada nerde oturuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Saeros said: ttnet bıraksın bu işleri de sualtı canlılarına karşı dayanıklı kablolar satın alsın önce ahahahaha abi hürriyet.com haber yorumu gibi olmuş tbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 mesajın başına ad soyad ekleme dürtüsünü zor bastırdım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Saeros said: ttnet bıraksın bu işleri de sualtı canlılarına karşı dayanıklı kablolar satın alsın önce (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 başımızda bu telekom oldukça daha çoook döşerler (kabloları) [20:19 - ismail güldüren] diğer yorumlarını okumak için tıklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bizim sokakta kablolama yapıyor ttnet deli gibi. bana niye mail atmadınız lan şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 la bunlar adanayı daha çok seviyor herhal. burda neredeyse bitti işlem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 superonline quiknet teknikten biri olarak tek söyleyebileceğim TTnet çok profesyonel. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 aman abi yapsınlarda şu ezik hizmetler ucuzlasın artık 70 liraya 4mbit'mi olur ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 50mbit 3gb kota satarlar 150 tl ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 auhasdjf yarım saate kota doluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 http://img259.imageshack.us/img259/905/speedtestcomttnet.jpg http://img6.imageshack.us/img6/3503/speediottnet.jpg Evet herşey gözüktüğü gibi değil pingler çok fluxable anlamadım nedenni bazen kafasına göre 1k ping rate ediyor bazen 5 ping oluyor sanırım modemde bir sorun var anlamadım haber vericem. Yalniz tracerout yaptiğim zaman gayrettepe değil direk ankaraya gidiyor onuda anlamadım bunun mantıklı bir açiklaması var mı sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ev nerde? ne zaman kablo döşediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 aylık ücreti ne kadar bi de onu söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Alis said: http://img259.imageshack.us/img259/905/speedtestcomttnet.jpg http://img6.imageshack.us/img6/3503/speediottnet.jpg Evet herşey gözüktüğü gibi değil pingler çok fluxable anlamadım nedenni bazen kafasına göre 1k ping rate ediyor bazen 5 ping oluyor sanırım modemde bir sorun var anlamadım haber vericem. Yalniz tracerout yaptiğim zaman gayrettepe değil direk ankaraya gidiyor onuda anlamadım bunun mantıklı bir açiklaması var mı sizce ? e benim 20mbit sol fiber var onun da değerler böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 mpls den akitiyorlardir falan trafigi, daha optimize edememislerdir. Olabilitesi yuksek. Bu arada Turk Telekom'un tum core networku Ankara'da zaten ( bkz. Ulus & Incesu ), %90 TTNET de oralardadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Abi ücret ödemiyorum şuanda sadece deneme amaçlı kullanıyorum 1 ay önce kadar ttnet mail atti böle böle bir kampanyamiz var sizde katılmak istermisinz diye evet demiştim ozamanlar ses seda çikmamişti nese 3 gün oncesine kadar hattınız hazır vs vs dediler. Config bilgilerini verdiler evde değildim eve gelince dün yapaym dedim bi baktim varmiş. Fiberbox vardi zaten sitemizde. Sariyer Istanbuldayım. Kablolar 1 yıldır var geçen yaz döşendi bildiğim kadari ile Hes Kablo gördüyseniz bundan 1-2 yil oncesine kadar bilin ki oralarda fiber kablo döşendi.. Ttnet döşemişti Hes fiber kalbo ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 superonline fiber altyapısını 1.5 senede oturttu, ttnet için önünde örnek bir firma olması avantaj ancak kendi öküzlüklerinide katında yine bundan 1 sene sonra stabil hale gelir. Bu arada cidden fiber interneti kotalı yapar bunlar ozaman komedi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bundada site şart olucak yani pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Site şark olcağını sanmiyorum her sokak'da var bildiğim kadari ile fiber kablo sadece mahalede herhalde 1 kutu olcak yada onun gibi birşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar