Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 dasaaa said: aa çok başarılı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 FAUL - duymuyon mu düdüğü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Gözlüksüz 3D - explosition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 [spoiler=Biraz büyük dosya - uzun zaman alabilir ama meraklısına çok güzel. gezegenimiz ne kadar büyük?] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 popeye anlamadım ne var orda? baktım bişey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 aha super zevkli popeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 popeye'nin koydukları çok başarılı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 popeyenin koyduklarını anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://www.forkparty.com/wp-content/uploads/2010/06/bp-cleanup.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 gifte yazilanlari yaptiysaniz anlamaniz lazim (siyah noktaya bakacaksin iste bir sure boyunca) bir daha deneyin anlamadiysaniz soylerim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 @sparkcaster vurduğunda kıvılcım çıkar. ve adamımız uzaya doğru yola koyulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 haha iyiymiş siyah beyaz, ofiste 2 arkadaş baktık böyle ben ona soruyorum şu an ne görüyosun falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Süpermiş yahu ikisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 O bu değilde,içinden beğendiklerimi msn ifadesi yapmak istiyorum fakat,boyutları biraz hayvansı olduğundan msn kabul etmiyo,geneli 2mb civarında olan bu .gif lerin 150kb altına indirilmesinin bir yolu vardmıdır?Fireworks ile denedim,tek yolu içinden 15-20 adet resim silip,görüntü kalitesini berbat edip,boyutunu bit kadar yaparak oluyor.Sizin bildiğiniz bi yol varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 popeye ben hala anlamadım anlatır mısın acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 geri sayım felan görüyormusunuz kale olan gifde? eğer görmüyorsanız benim gibi resmin üzerine tıklayın tam ekran açılsın, ondan sonra oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 hm resimlere tıklamak gerekiyormuş şimdi oldu teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 lan ben tikladimda anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 +16 http://i26.photobucket.com/albums/c117/ALuserX/00009273.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yapmayın böyle şeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi o nasıl bi çalkalanmadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 abi meme çok garip bişey ya. böyle balon gibi filan. çalkalanıyo. ama hoş da tabi seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 freemaniacss said: O bu değilde,içinden beğendiklerimi msn ifadesi yapmak istiyorum fakat,boyutları biraz hayvansı olduğundan msn kabul etmiyo,geneli 2mb civarında olan bu .gif lerin 150kb altına indirilmesinin bir yolu vardmıdır?Fireworks ile denedim,tek yolu içinden 15-20 adet resim silip,görüntü kalitesini berbat edip,boyutunu bit kadar yaparak oluyor.Sizin bildiğiniz bi yol varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar