Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 İzmir olduğunu yeni gördüm evkaların hiç birini sevmiyorum bizimkilerin de niyeti vardı hatta ev almışlardı küçükken zorla sattırdım asd hayata uzak resmen hepsi. Bi yere gitmek istiyosun mutlaka araç gerekiyo.Gece şöyle çıkayım bi yürüyeyim gezeyim diyemiyosun nereyi geziceksin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bedevi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 1200'e 4 ev tutarım çöş. Gidin bi mortgage falan bişilere takılın ev sahibi olun bu ne böyle. Gazetelerde görüyorum ben her gün koca firmalar 30 40 bin tl ye ev sahibi oluyorsun hem de yeni daha yapılıyor site öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 az önce tutuk... hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 arkadasa katılıyorum fede said: hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 zemin kat kaygınız olmasın güvenli bir site ise hiç bişey olmaz. sogukta olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Teşekkürler... Heyecanlandık gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hayirli olsun tebdil-i mekanda ferahlık vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abi zemin kat çok kötü oluyor geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 fede said: hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sostizm said: az önce tutuk... hayırlı olsun. ayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 çay içmeye ne zaman geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 fede said: hayırlı olsun çıkarken ev sahibi olup çıkın bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Hayırlı olsun. Biz de son 4 senedir 3.ye taşıncaz bakalım kardeşimin okulu bitince. Sonunda bizimkilere 50 yaş+ larını yaşayabilecekleri bir ev beğendirebildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 hayirli olsun, gayet guzel gorunuyor zemin kat kismina fazla takmayin, avantaj bile olabilir site guvenliginde sikinti yoksa. merkezi isitma sahane birsey zaten, ozellikle bebis icin onemli zeminden isitma demissin birde, o sapsahane zaten ufaklik icin. cok degil 5-6 ay icinde piti piti gezinmeye baslayacak yerde, zeminin sicak olmasi pek avantajli. kizim cok memnun zeminden isitma olayindan, tavsiye ediyormus kuzeye =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 :D çok şekersiniz... Yerden ısıtma kısmı doğru değil malesef. normal petekli sistem. Bugün tekrar gittim gezdim siteyi. Kapıcıyla tanıştım. 22'sinde yönetim oluşacakmış. Ben de katılayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Sakın katılma yönetime, çekilecek dert değil, birde sen çıkmıyor musun abi açık denize ne işin olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Çoktan bıraktım denizi. Evinde yaşayan bir akademisyen oldum ben :) gitmiyorum hiçbiryere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ha o zaman go go Sabri Bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 barnacle said: yok be kaç yıldır öyle bi manzara gördüklerini duymadım. pangaltı metro girişine 5 dk ev. ama bana sorarsan leş, yokuş çünkü gelmez izmirli adama sdfs. izmir bebeği üşümez ayrıca arkadaşlar. nası gelmez yokuş izmirli adama ya, izmirin her yeri yokuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 karşıyakalıyım demeliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Tüm Karşıyaka'yı yakıp kurtulacaksın böyle adamlardan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 1200-1300 tl kira ödüyorsunuz ya aslında kira öder gibi ev sahibi olsanız? o sahibinden ilanındaki yer 435bin idi hani bu arada soyak holdingin izmirde tam oarlak nerede olduğunu bilemedimğim bir sitesi var aklım çıktı hani izmirde yaşıyor olsam oradan ev alırdım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 435 binlik ev için 305bin kredi çekilebilio, 36 ay süresince aylık 10.043,18 TL taksit tutarı ödeyerek alabileceğiniz YENİ NESİL EV kredisinin tutarı 305.000,00 TL dir. ( FAİZ ORANI 0,95 ÜZERİNDEN HESAPLANMIŞTIR.) Yukarıdaki taksit tutarı gerçek kişilerin mesken amaçlı yeni nesil ev kredisi talepleri için geçerlidir. Nihai taksit ve kredi tutarları ile faiz oranı şubenizce belirlenecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 BabacumMostors said: 1200-1300 tl kira ödüyorsunuz ya aslında kira öder gibi ev sahibi olsanız? o sahibinden ilanındaki yer 435bin idi hani bu arada soyak holdingin izmirde tam oarlak nerede olduğunu bilemedimğim bir sitesi var aklım çıktı hani izmirde yaşıyor olsam oradan ev alırdım ehe katılmadan edemicem. soyakda sürekli kampanyalar oluyo mesela bunun gibi. ama tabi sanırım 9eylüldesin, mavişehir-buca epey bi uzaklık var.evka-3 o bakımdan biraz daha iyi. hayırlı olsun evka-3 ü severim ben çevre planlaması fln guzel yapıyolar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar