Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 "Mel Gibson, George Clooney, Al Pacino" derim Bu arada Marlon Brando 'ya Allah'tan rahmet diliyorum kendim ve tüm patiler adına... Baba unutulmayacak..[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... [Bu mesaj Unbreakable tarafından 02 Temmuz 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: RamsesII, 02 Temmuz 2004 19:59 tarihinde demiş ki: Allahım MArlon Brando yu andım adam öldü...Nur içinde yat BABA.Evlatların seni unutmayacak Ramses amma şom ağızlıymışsın haa... (şaka bi yana harbiden üzücü)[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 nuri alço[signature][hline] Nukem'in sarhoş haliyle icq muhabbeti.. Nukem-Ulan nie konuşmuyosun? 0bs-Champteyiz abi.. Nukem-Ulan iyiki bi şampiyon oldunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 quasimodo oynasın. yok o da oynamasın, yakışıklı kaçar...[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 cüneyt arkın oynasın çok hareketli bi yaşamım var :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ben oynaması için sibel kekilli ye teklif götürdüm ama artık türk filmlerinde oynamıyomus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 john belushi?[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: ConspiratoR, 02 Temmuz 2004 15:03 tarihinde demiş ki: küçük emrah ahaha :) beni oynasa oynasa johnny depp oynar (ehue yürü be arcane kim tutar!)[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 George Costanza yı oynayan adam (larry david miydi neydi?)[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berdush Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Walla merak ettiim kim " benim hayatımı küçük emrah oynasın" diyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Tarantino çeker, stephen king senaryosunu yazar, tom hanks ya da anthony hopkins başrolü oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Yaşasaydı Kubrick yönetirdi. Dean Koontz yazardı. Oynayan hapisten çıkabilirse ve genç hali olursa Ilyich Ramirez Sanchez olabilirdi o olmazsa, Tom Hanks yada Anthony Hopkins Sean Connery falan olabilirdi.[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Gimli kardeş süper bi bakış açısıyla renk katmış yönetmeni senaristi ve yapımcıyı da unutmamak lazım (senaryo aslında belli olduğundan screenplay de diyebiliriz) oyuncu: johnny depp karizmasından çok değişik karakterleri iyi canlandırabilmesi, böle 7/24 online,gamer,metalci bi genci canlandırabilecek potansiyel görüorum kendisinde yönetmen: tim burton big fish gibi hayatımı ballandıra ballandıra gösterir senaryo: cem yılmaz cem yılmaz anlatsın, ben yaşarken gülemedim bari izlerken siz gülün... (hehe duygu sömürüsü ve sıkışta limit tanımıorum) yapımcı: burger king o kadar para harcadık bi tribute to arcane yapsınlar, boyun borçları ![signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Benim yapımcım tommydi pradaydı carttı curttu gibi tiki markalar olabilir. Tiki gençliğin parasını kullansınlar, bir işe yarasın.[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Yapımcım muhtemelen vivident olur :P Çekirdek misali her gün bi paket, sigaraya döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Vazgeçtim, Camel olsun. Atın ölümü arpadan olacak, bari arpa bir halta yarasın hesabı ehhe.[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 tabii ki yıldız tilbe ehehe :))) Bu arada ezilmiş şiirler arşivim engellenmeye çalışılıyor ve yeteneğim göz ardı edilmek isteniyor. Bunun olmasına izin vermeyeceğim kulaklarınızı kesi vereceğim gel bize bazı bazı...[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Rocco[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Ben oynarım kardeşim ya benim hikayem için benden iyisini bulcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Tabii aldı parayı ehe.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Proxa, 03 Temmuz 2004 10:30 tarihinde demiş ki: Rocco zuhaha :)) beni filmin konusuna göre Edwart Norton ya da Jim Carrey oynasın. eğer hayatımın eğlenceli yanlarını yansıtacaksa Jim, eğer hayatımın ciddi bölümünü, başarılarımı(!) yansıtacaksa Edwart oynasın. yok benim playboy yanımı yansıtacaksa (ki böyle bir filmi çekmeye playboyun bile bütçesi yetmez) beni kimin oynayacağından çok kızları kimlerin oynayacakları önemli (çünkü beni rocco bile oynayamaz :P ). e tabi bu durumda yeterli sayıda manken playgirl bulabileceklerini zannetmem.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Brad oynasın dicem ama yerimi tutamaz.. Ama en yakın o.Hadi o oynasın.. :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. The Lost Age Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Ya yok Tom Cruise den aşağısı olmaz sana.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 leonardo di caprio bana uyar sanırım.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 emin değilsen john travolta eric bana falan da var.[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar