Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatinizin filmini yapsalar, sizi hangi aktor/aktiris oynamali?

Draven

Öne çıkan mesajlar

Gimli kardeş süper bi bakış açısıyla renk katmış
yönetmeni senaristi ve yapımcıyı da unutmamak lazım
(senaryo aslında belli olduğundan screenplay de diyebiliriz)

oyuncu: johnny depp
karizmasından çok değişik karakterleri iyi canlandırabilmesi, böle 7/24 online,gamer,metalci bi genci canlandırabilecek potansiyel görüorum kendisinde

yönetmen: tim burton
big fish gibi hayatımı ballandıra ballandıra gösterir

senaryo: cem yılmaz
cem yılmaz anlatsın, ben yaşarken gülemedim bari izlerken siz gülün... (hehe duygu sömürüsü ve sıkışta limit tanımıorum)

yapımcı: burger king
o kadar para harcadık bi tribute to arcane yapsınlar, boyun borçları ![signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i]
SBGG!Arcane
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ki yıldız tilbe ehehe :))) Bu arada ezilmiş şiirler arşivim engellenmeye çalışılıyor ve yeteneğim göz ardı edilmek isteniyor.

Bunun olmasına izin vermeyeceğim

kulaklarınızı kesi vereceğim

gel bize bazı bazı...[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu...
lan yoksa o boşluk değil miydi lan???
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 03 Temmuz 2004 10:30 tarihinde demiş ki:
Rocco

zuhaha :))

beni filmin konusuna göre Edwart Norton ya da Jim Carrey oynasın. eğer hayatımın eğlenceli yanlarını yansıtacaksa Jim, eğer hayatımın ciddi bölümünü, başarılarımı(!) yansıtacaksa Edwart oynasın.

yok benim playboy yanımı yansıtacaksa (ki böyle bir filmi çekmeye playboyun bile bütçesi yetmez) beni kimin oynayacağından çok kızları kimlerin oynayacakları önemli (çünkü beni rocco bile oynayamaz :P ). e tabi bu durumda yeterli sayıda manken playgirl bulabileceklerini zannetmem.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...