Draven Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Evet, konu basligi olayi belirtiyor. Hayatinizin filmini yapsalar, sizi hangi aktor/aktiris oynamali? benim filmi butterfly effect deki adam yaparsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Tom Crüzzzz oynasın. Ancak gerçeğine o biraz yaklaşabilir belki.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Brad Pitt oynasın arkadaşlar da zaten şaka maksatlı olsada beni ona benzetirler.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ankaralı Turgut, İbrahim Erkal, Doğuş[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 küçük emrah[signature][hline]güle güle doktor x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 şahin yılmaz. ya da diğer adı ile şahin k.[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ben yaşıyorsam kendim oynardım şahsen. Yaşamasaydım Onur diye bir ark var onu oynatırdım. O da yaşamasaydı kişiliği ve düşünceleri bana yakın olan birinin oynamasını tercih ederdim. (Ünlü olmasına gerek yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: Mino, 02 Temmuz 2004 15:15 tarihinde demiş ki: Ben yaşıyorsam kendim oynardım şahsen. Yaşamasaydım Onur diye bir ark var onu oynatırdım. O da yaşamasaydı kişiliği ve düşünceleri bana yakın olan birinin oynamasını tercih ederdim. (Ünlü olmasına gerek yok) E hacı o zaman da tutmama riski var ünlü şart bence :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Jim Cary ( bunun qadı nasıl yazılıodu yaws :) ) o oynamalı adam tip olarak bana çok benziyor :) . Zaten komik bir hayatım var o dahada komik yapar :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: eddy, 02 Temmuz 2004 15:19 tarihinde demiş ki: said: Mino, 02 Temmuz 2004 15:15 tarihinde demiş ki: Ben yaşıyorsam kendim oynardım şahsen. Yaşamasaydım Onur diye bir ark var onu oynatırdım. O da yaşamasaydı kişiliği ve düşünceleri bana yakın olan birinin oynamasını tercih ederdim. (Ünlü olmasına gerek yok) E hacı o zaman da tutmama riski var ünlü şart bence :D Tutmasın ne olacak 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: Mino, 02 Temmuz 2004 15:22 tarihinde demiş ki: said: eddy, 02 Temmuz 2004 15:19 tarihinde demiş ki: said: Mino, 02 Temmuz 2004 15:15 tarihinde demiş ki: Ben yaşıyorsam kendim oynardım şahsen. Yaşamasaydım Onur diye bir ark var onu oynatırdım. O da yaşamasaydı kişiliği ve düşünceleri bana yakın olan birinin oynamasını tercih ederdim. (Ünlü olmasına gerek yok) E hacı o zaman da tutmama riski var ünlü şart bence :D Tutmasın ne olacak 8-) Hacı olurmu bari hayatımızın filmini yapıyorlar tutsun demi. Ben, ulan hayatını film yaptılar izleyen çıkmadı dedirtmem arkamdan şahsen.[signature][hline] [Bu mesaj eddy tarafından 02 Temmuz 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Beni Arnold,Marlon Brando veya Shawn Ray oynayabilir.Tabi genç halleri oynamalı :) YÖnetmen ise kesinlikle Ridley Scott olmalı.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Tom hanks[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ken Watanabe derim başka birşey demem.[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 jack nıcholson[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Jonnyh Depp oynamak zorunda efenim.En yakın kalan o oluyor :P Bir filmi vardı,böyle zoro tarzı takılıyor..Bıyık-Sakal var.. Tıpkımın aynısı oluyor öyle oldumuydu gidi..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Eric Bana oynasın yada sana mauehah :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Hayatimin filminin yapilmasini istemem.. he zorla yaparlarsa :),ali g :P.. tom cruise olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 benim hayatım roman olduu icin uyarlamadaki tercihleri yonetmene birakiorm asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Robert De niro bkz. Awakenings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 sean penn michael madesn edward norton clint eastwood(genç hali) :) küçük emrah gerçektende beni en başarılı bu aktröler betimliyebilir,zor bir roldür beni oynamk :)[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: ConspiratoR, 02 Temmuz 2004 15:03 tarihinde demiş ki: küçük emrah ahauhaua :D[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 renee zellweger oynasın ;D[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 tom hanks yada tom kruz[signature][hline] [Bu mesaj Diablo tarafından 02 Temmuz 2004 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Allahım MArlon Brando yu andım adam öldü...Nur içinde yat BABA.Evlatların seni unutmayacak[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar