kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 köpek o kadar tatlıki bulamazsanız eş bana gelin ben veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 gideri varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 eheh. Buz' un yavrusu oldu. Tekirdağ' da kendi kendine doğum yapmış yaninda kimse yoktu malesef. Bir komşumuz ilgilenmiş. 2 yavrusu var, 2 yavru normal mi bilemiyorum acaba ilk doğum diye mi az oldu pek bilgim yok. 2 yavru da simsiyah bu arada, beyaz çıkmadı >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Kutsal meryem mi abi bu nasıl yanında biri yoktu kendi kendine hamile kalmış? ne diyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 wiski said: eheh. Buz' un yavrusu oldu. Tekirdağ' da kendi kendine doğum yapmış yaninda kimse yoktu malesef. Bir komşumuz ilgilenmiş. 2 yavrusu var, 2 yavru normal mi bilemiyorum acaba ilk doğum diye mi az oldu pek bilgim yok. 2 yavru da simsiyah bu arada, beyaz çıkmadı >.< beyaz cikmadi bole sey gibi wowda alchemy tramsute yaptik proclamadi demek gibi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 WOOF! *wink wink* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 benle sevişseydi kartopu gibi yavrularınız olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yahu doğum sırasında tekirdağdaki evde kimse yoktu, herkes istanbuldaydı, tek başına doğurmuş işte. Öyle veteriner falan gerekiyor mu köpekler doğum yaparken onuda bilmiyorum ya, tek başına yapmış işte. Beyaz proclamadı evet eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Niye gereksin veteriner , doğanın kanunu bu , doğadaki hayvanlar nasıl doğuracak yoksa :) Hayırlı olsun yavru resimlerini bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar