Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bişi daha anlamadım. manken olunca noluo?
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 podyuma çıkıyosun, diğer mankenlerle takışıyorsun, onlarla kavga edip dövüyorsun, bazen sevmediklerin düşüyor onlarla dalga geçip rahatlıyorsun vb.
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bana da sardırdınız yıllar sonra bu şarkıyı tekrar ya. of.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 huuu huuuu nevır gonna dens egeyn huu huu
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Dworgian said: bişi daha anlamadım. manken olunca noluo? ya manken falan değildir ya.ajansa 2 tane fotograf bırakmıştır. sora abidas mike tanıtımlarına gitmiştir 2 kere de standda falan durmuştur.al sana manken ahaha.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 copry said: QueenofSpades said: copry said: qos planın nedir? ankaraya gelince anlatırım bebeğim. afişe olmayalım burda ^^ sabırsızlıkla bekliyorum yaaa ne kadar mutlu sevindirici bi haberrr ^^ siz ankarada buluştuğunuz zaman hasret giderirken yorulmayın diye size çay kahve yapabilirim, zorlasam yemek de yaparım ^^ yeter ki siz güzel güzel hasret giderin konuşun dertleşin ^^ konuyla alakalı bişi yazmak gerekirse; daylan (td)
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 wayyy be..tamam. öyle olsun o zaman. yok size çay kahve fln !
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Red said: Dworgian said: bişi daha anlamadım. manken olunca noluo? ya manken falan değildir ya.ajansa 2 tane fotograf bırakmıştır. sora abidas mike tanıtımlarına gitmiştir 2 kere de standda falan durmuştur.al sana manken ahaha. lol
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: copry said: QueenofSpades said: copry said: qos planın nedir? ankaraya gelince anlatırım bebeğim. afişe olmayalım burda ^^ sabırsızlıkla bekliyorum yaaa ne kadar mutlu sevindirici bi haberrr ^^ siz ankarada buluştuğunuz zaman hasret giderirken yorulmayın diye size çay kahve yapabilirim, zorlasam yemek de yaparım ^^ yeter ki siz güzel güzel hasret giderin konuşun dertleşin ^^ konuyla alakalı bişi yazmak gerekirse; daylan (td) ahahahah ahahahah copry canım duydun mu bize sponsor olmak istiyor arkadas :)
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 çok memnun oluruz efendim ^^ teveccühünüz
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bir meriçimiz var ve onu seviyoruz. toparlan ve git DRaGoN_SLaYeR.
Öne çıkan mesajlar