Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bişi daha anlamadım. manken olunca noluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 podyuma çıkıyosun, diğer mankenlerle takışıyorsun, onlarla kavga edip dövüyorsun, bazen sevmediklerin düşüyor onlarla dalga geçip rahatlıyorsun vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bana da sardırdınız yıllar sonra bu şarkıyı tekrar ya. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 huuu huuuu nevır gonna dens egeyn huu huu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Dworgian said: bişi daha anlamadım. manken olunca noluo? ya manken falan değildir ya.ajansa 2 tane fotograf bırakmıştır. sora abidas mike tanıtımlarına gitmiştir 2 kere de standda falan durmuştur.al sana manken ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 copry said: QueenofSpades said: copry said: qos planın nedir? ankaraya gelince anlatırım bebeğim. afişe olmayalım burda ^^ sabırsızlıkla bekliyorum yaaa ne kadar mutlu sevindirici bi haberrr ^^ siz ankarada buluştuğunuz zaman hasret giderirken yorulmayın diye size çay kahve yapabilirim, zorlasam yemek de yaparım ^^ yeter ki siz güzel güzel hasret giderin konuşun dertleşin ^^ konuyla alakalı bişi yazmak gerekirse; daylan (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 wayyy be..tamam. öyle olsun o zaman. yok size çay kahve fln ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Binlerce dansöz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kız milleti işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Red said: Dworgian said: bişi daha anlamadım. manken olunca noluo? ya manken falan değildir ya.ajansa 2 tane fotograf bırakmıştır. sora abidas mike tanıtımlarına gitmiştir 2 kere de standda falan durmuştur.al sana manken ahaha. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: copry said: QueenofSpades said: copry said: qos planın nedir? ankaraya gelince anlatırım bebeğim. afişe olmayalım burda ^^ sabırsızlıkla bekliyorum yaaa ne kadar mutlu sevindirici bi haberrr ^^ siz ankarada buluştuğunuz zaman hasret giderirken yorulmayın diye size çay kahve yapabilirim, zorlasam yemek de yaparım ^^ yeter ki siz güzel güzel hasret giderin konuşun dertleşin ^^ konuyla alakalı bişi yazmak gerekirse; daylan (td) ahahahah ahahahah copry canım duydun mu bize sponsor olmak istiyor arkadas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 çok memnun oluruz efendim ^^ teveccühünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bir meriçimiz var ve onu seviyoruz. toparlan ve git DRaGoN_SLaYeR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar