Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 [email protected] mu var [email protected] da aynı mailmiş araya istediğiniz kadar nokta sokuşturabiliyorsunuz. süpermiş la, böylece bir siteye fazla acc ile üye olacaksanız sadece bir tane nokta fazla koyun nasıl olsa sistemde var olup olamayacağını kontrol edemeyecek dfgdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 çok acayipmiş, ben noktalı almıştım mail alırken, noktasız da login olabilirmiyim şimdi? edit: oluyormuş, ilginç baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 AdımSoyadı[email protected] benim Adım.Soyadı[email protected] 'u hangi eşşek aldı diyodum ben de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yukarda login olmayı denemedim bu arada, sadece mail attım noktasız ve bana geldi. Burada açıklamışlar Google.com said: Bazen adresi sizinkine benzeyen ancak farklı sayıda veya düzende noktaya sahip olan birine gönderilen iletiler size gelebilir. Örneğin, sizin adresiniz [email protected] olabilir, ancak ileti [email protected] adresine gönderilmiş olabilir. Başka bir kişinin postasının sizin hesabınıza yönlendirildiğini düşünmenizin sinir bozucu olabileceğini bilsek de, bu aslında basit bir yanlış anlamadan kaynaklanır. Bu durumun nedeni şudur: Gmail herhangi bir kullanıcı adı için yalnızca tek bir kayda izin verir. Bir kullanıcı adı ile kaydolduğunuzda, başka biri bu adda ek noktalar veya büyük harfler kullanarak kaydolamaz; bu kullanıcı adları size aittir. [email protected] adresini oluşturduysanız, kimse [email protected] veya [email protected] adresleriyle kaydolamaz. Gmail, kullanıcı adları içindeki noktaları karakter olarak tanımadığı için bir Gmail adresine nokta ekleyebilir, mevcut noktaları kaldırabilirsiniz. Sonuçta hedef adres değişmez, postaların tamamı sizin gelen kutunuza gider ve bu adresler yalnızca size aittir. [email protected] adresi size aitse sizden başkası [email protected] adresine sahip olamaz. Homer.J.Simpson'a gönderilmiş bir posta alıyorsanız, muhtemelen postayı gönderen kişi iletiyi [email protected] veya [email protected] adresine göndermeye çalışırken bir hata yapmıştır. Bir kişinin posta listelerine veya web sitelerine kaydolurken yanlışlıkla sizin adresinizi yazması nedeniyle bu kaynaklardan dahi ileti alabilirsiniz. Bu gibi durumlarda mümkünse iletiyi gönderen taraf veya web sitesiyle iletişim kurup kendilerini hatayla ilgili bilgilendirmenizi öneririz. Hesabınızda oturum açtığınızda, 'Kullanıcı Adı' alanında noktaları istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Başka bir deyişle, [email protected] ile kaydolduysanız, '[email protected]' ile oturum açabilirsiniz. Son bir not: Google Apps noktaları tanır. Kullanıcı adınızda nokta kullanmak istiyorsanız, lütfen alan yöneticinizden tercih ettiğiniz kullanıcı adını takma ad olarak eklemesini isteyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 iyiymiş lan bu ahah süper =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ehah bende de noktalı vardı hangi akla hizmet aldıysam diyordum noktasızı da benim oldu mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 adsoyad da alamadım soyadad da alamadım :'( adsoyaddogumtarihi var ama sevmiyorum oyle sayılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hmm yani alias olarak .lı her alternatif var. ancak ana mail ilk kaydettiğimiz mail. karşı tarafa gönderince kaydolurken . varsa gözüküyor heralde di mi? bende nokta olmadığı için bilemiyorum merak ettim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 onu değiştirebiliyon ayarlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yani şöylemi oluyo. mesela [email protected] aldım ben. msn e kayıt olucam diyelim passport.net ten. [email protected] diye mi login olabiliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 karşı tarafta login ismi görünüyor. kaç nokta varsa hepsi yerli yerinde çıkıyor. farklı şekilde yollama imkanı olduğunu sanmıyorum. ama herhangi bir şekilde .'yla şekil yapıp yollanan mailde gönderilen adreste nasıl yollandıysa öyle gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 passport netle alakası yok yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 passport'a nasıl kayıt olursan öyle kullanabilirsin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 noktalı mailimi noktasız olarak yazan birisi bana mail atmayı becerebilir mi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 banada geliyodu bi dolu bogazicinden, sabancidan mail, bende kendimi agirdan satiyorum :P megersem adamlar yanlislikla atiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ehunekel said: noktalı mailimi noktasız olarak yazan birisi bana mail atmayı becerebilir mi yani ? becerir, aslında amaç o. hem yanlışlıkları engelleyebilmek, hem de başkası noktalarla kombinasyon oluşturup kötü şeyler yapmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bunu yapmalarının nedeni sitelere kaydolurken farklı kombinasyonlarla mail verip sonra gelen spamlardan hangi dıngıl sitenin mailinizi sattığını öğrenebilmek. çünkü gönderilende mail verdiğiniz şekilde noktalı gözükecek. spamın kökünü kazıdılar yetmedi spamcının da anasını ağlatacaklar. aferim adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sadec o dediğin için yapılan + olayı var [email protected] gibi, burada +'dan sonra ne yazarsan yaz yine senin adresine gelir mail .'nın amacı sanki biraz daha farklı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben onuda bilmiyodum öle miydi lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 evet ama +lar üye olurken validatorlardan geçemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 geçenlerde kız arkımda olmuştu bu akıl sır erdirememiştim. [email protected] du maili fakat kendisi de çok kullanmadığından unutmuş mailini. hocaya [email protected] olarak vermiş. bütün mailler çatır çatır geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 I.S.M.A.I.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 gooooooooood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar