Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kariyerimi Degistirdim, is hayatina sil bastan girdim...

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

Azmodai said:

8:30: banka acilir, etrafta hindistanli, pakistanli garsonlar gorunur, baska kimse yoktur.

9:00: Filipinli ve hidnistanli muhasebeciler, bilgisayarcilar damlar. Avrupali mudurler de gelir.

10:00: Ortalikta hala suudlu yoktur, arap yoktur

11:00: Hala yoklar

11:40: suudiler Gelirler, geldikleri gibi karnimiz ac diyip kahvalti cay derler

12:30: suudiler Caylari bitirir ise baslarlar

13:00: Yemek molasi baslamistir, suudiler cikar yemege gitmek icin, bu arada okullar dagiliyor, cocugunu okuldan almasi lazimdir, esini de is yerinden veya marketten almasi lazimdir.

14:00: Suudlu disinda butun calisanlar donmustur moladan. Etrafta suudi yok.

15:00: Hala arap marap yok ortada

16:30: Geri doner tum suudiler, islerine baslarlar.

17:30: Banka kapanir (turkiye gibi 7-8'e kadar durmak yok burda) isik hiziyla dagilir suudiler.

bittim ya of lol
Sosyal ağlarda paylaş

ya isin komik taraflari o. Yukselmen tamamen milliyetine bagli. Zaten saudization geyigine mutlaka ilk mudur olanlar suudiler. Yani herif hem yukarida yazdigim gibi calisiyor, hem de kisa surede kral oluyor (Gerci hakkini yemeyelim, genelde aradan siyrilan suudiler duzgun adamlar oluyor, bazilarini tanima firsatim oldu, iyi adamlar ve caliskanlar, arada var yani duzgunu). Avrupali veya Amerikali zaten suudi basaramaz diye emniyet siperi olarak mudurluk pozisyonunda calisiyor, zaten kral geliyor kral gidiyor... arada biz napacaz bakalim :)
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

emir defol lan
ben ne bok yicem diye düşünüyom sen gelmişsin iş buldum vs hayatım güzel gidiyo diye topicler açıyon
dövebileceğimi bilsem ağzını burnunu kırarım yazıcamda denemeyede tırsarım

daha tam kadroya alinmadim gokalp :D egitecekler beni sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...