daylan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 vay be =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bi de şöyle bir şey var. ben script/up bölümü haricinde bir bölüme girip bir şeyler yazmaya kayıt olduktan aylar yıllar sonra başlamıştım. önce konu dışı varken aaa futbol bölümü de varmış vs. vs. diye uzamıştı. bir ara madalyalara takılmıştım, boş vaktimde patinin edebiyat bölümü mü ne vardı oraya şiirleri c/p yaparak edebiyat madalyası mı ne ona benzer bir şey almaya kasıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 tee quannda oynarken gördüm ben.Hey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Kel bir adam yüzünden hep, hatta şu an admin ve evli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Kaede said: lisedeyken snn zamanı uo ya kaynak ararken bulmuştum. uo macerası bitince unuttum gitti ultima-tr yi yıllar sonra arkadaşımın "abi böyle bi anime varmış güzele benziyor çeksene bana" isteklerinin artması ve istediği animelerin 99% unun kötü olmasından dolayı kıllanıp "kim veriyor lan bu dandik tavsiyeleri sana" dememle pati ile tekrar buluştum. sonra vay ak ile tanışınca olaylar gelişti oha 2007 üyesi, yeni yetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 pogodi said: Mille said: pogodi said: antalyada pirates diye bi yer vardı di mi sdf benim liseden bi arkadaşım bi topik açıp sevmediğimiz bi kızın fotoğrafını koymuştu sizce bu kız güzel mi diye onun linkini gönderince haberim olmuştu paticikten sdkfs sene 2005 vay gençliğim. oha yalana bak ahahah ne yalanı lan nası olmuştu olay? ben gostermistim sen oha cok buyuk bu site kaybolurum ben burda felan demistin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben hatırlamıyorum cidden nasıl üye olduğumu ama kesin wowla alakalıymıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben de ultima-tr zamanında tanıştım ilk sonra arada bir bakıyodum 2003de almıştım bi account ama şifresini unuttum sonra, zaten hiç yazmıyodum sonra olaylar gelişti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mille said: pogodi said: Mille said: pogodi said: antalyada pirates diye bi yer vardı di mi sdf benim liseden bi arkadaşım bi topik açıp sevmediğimiz bi kızın fotoğrafını koymuştu sizce bu kız güzel mi diye onun linkini gönderince haberim olmuştu paticikten sdkfs sene 2005 vay gençliğim. oha yalana bak ahahah ne yalanı lan nası olmuştu olay? ben gostermistim sen oha cok buyuk bu site kaybolurum ben burda felan demistin olabilir ama topic açıp bestenin fotoğrafını mncal forumundan alıp buraya koymanı dün gibi hatırlıyorum dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yapmam oyle seyler ayiptir, gunahtir. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben gelmedim, beni summonladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 "nutella yerim" said: internette ilk ultima hakkında bilgi ararken denk gelmistim kendim buldum yani aynen yalnız 10 yılda 1000 mesajı dolduramamışım onun için de kendimi tebrik ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bronx fln basettiydi galba nbl zamanı sora wow için gelip kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 "roket adam" said: darkrider ile aynı yurtta kalıyordum, böyle turunculu bi forumda takılıyodu adam sürekli, hiç çıkmıyordu. bi baktık, ismi de paticik. darkrider'ı yurtta LAN PATİCİK NABER OLUM YAA diye çağırmaya başladık. sonra öğrendik ki bu modmuş burada. onun bölümünü trollemek için salak niklerle üye olduk 2 arkadaş. ben fena sardım, o salak nik te kaldı üstüme böyle. iyiymis bu :) Ben de nispeten benzer bir sekilde uye olduydum. uo-tr zamaninda sarimtrak foruma bir kac kere bakip ne kolpa yer sacma sapan seyler yaziyor insanlar diyip uo bilgimin altinda bir tartisma platformu diye burun kiviriyordum. kardesim uye idi o kullaniyordu uotr forumlari, arada o bakinirken ben de okuyordum. sonra yabanci uo serverlarindan tr de serverlar acilmaya basladigi icin artik tr de oynama karari alarak gectigim sylveria uo serverinin ilk paticik bunyesinde forum alani acmasi ile uye olmam bir nebze mecburi hal aldiydi. ilk geldigim gun ilk mesajima sly-one denyosu u-nubi? dediydi ben de dellenip laf koyduydum. (aradan yillar gecti onla bile arkadas olduk heh.) ilk uye olduktan sonra aradan bir kac ay gecti forumun diger alanlarini da kullanmaya basladim, sonra da patinaj a mod yaptilar. hatta ilk patinaj modlari olarak 3 kisi idik, zegna, ben ve silthanas. Patinaj saglam bi bolum, patiye admin yetistirme alani gibi. Sonra pati kapandi acildi kapandi acilmadi. Gittim kediyi ikna ettim devraldim. Yani nedir? Buyuk konusmamak lazim! Basta burun kivirip uye olmadigim forum simdi basima kaldi peh. :) seviyorum ama patisiz bir hayat cok re rö rö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tam bir başarı hikayesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 snnde uoya başladıktan 1-2 ay sonra uo-trye üye oldum, bu adamlarda amma sallamış kendine in por ylem atıp an ex pordan kurtulmak varken pouchda neymiş diyip bir süreliğine ara verdim. Daha bilinçli bir uo oyuncusu olduğumda yaptığım yanlışı anlayıp geri döndüm =p, sylveria sayesinde ilk yetkimi aldım.Daoc yazarlığı,swg,ao,coh,wow derken sürenin nasıl geçtiğini anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ultima-Tr'yi bir şekilde bulmuştum taa o zamanlarda kalmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 2001 ya da 2002 de beni muhtemelen azmo summon ladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ultima-tr den "blacksmith nası kasılır" sayfasını aşındırarak buldum. forumu olduğunu bile bilmiyordum hatta, sonra pepelek olunca üye olmuştum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 UO ülkede yaygınlaştığı vakitlerde çoğu insan gibi hala 56k işkencesi çekiyordum ben. Evdeyken internete girebildiğim kısa zamanlarda "uo'da en iyi karakter build nasıl yapılır" diye internette araştırma yapıyordum. Oradan çıkan bir referansla siteyi buldum. Baktım, sıra sıra her skill anlatılmış, küçük bayrakları bilem var :D Ultima-tr ile olan ilişkim aylarca ışık hızıyla sayfalarını sırayla açıp içindeki herşeyi word dosyalarına kopyalayarak interneti kapatmak şeklinde yürüdü :D:D Sonra bir gün siteyi bulamadım, aradım aradım. Adı değişmiş. Pepelek miydi patiye mi geçmişti neydi sdf. Siteyi açınca baktım, direk ultima guidelarını açmak yerine foruma falanda bağlantı veriyor, damlayayım dedim ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 forgiver said: "nutella yerim" said: internette ilk ultima hakkında bilgi ararken denk gelmistim kendim buldum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 mumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Jahrein said: teyzem üye. onun sayesinde üye oldum ben de yalan. iki yıl işledim ben seni ince ince. başardım sonra getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar