Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merak ettim !!

daylan

Öne çıkan mesajlar

bi de şöyle bir şey var. ben script/up bölümü haricinde bir bölüme girip bir şeyler yazmaya kayıt olduktan aylar yıllar sonra başlamıştım. önce konu dışı varken aaa futbol bölümü de varmış vs. vs. diye uzamıştı. bir ara madalyalara takılmıştım, boş vaktimde patinin edebiyat bölümü mü ne vardı oraya şiirleri c/p yaparak edebiyat madalyası mı ne ona benzer bir şey almaya kasıyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

lisedeyken snn zamanı uo ya kaynak ararken bulmuştum. uo macerası bitince unuttum gitti ultima-tr yi

yıllar sonra arkadaşımın "abi böyle bi anime varmış güzele benziyor çeksene bana" isteklerinin artması ve istediği animelerin 99% unun kötü olmasından dolayı kıllanıp "kim veriyor lan bu dandik tavsiyeleri sana" dememle pati ile tekrar buluştum. sonra vay ak ile tanışınca olaylar gelişti

oha 2007 üyesi, yeni yetme
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:

Mille said:

pogodi said:

antalyada pirates diye bi yer vardı di mi sdf
benim liseden bi arkadaşım bi topik açıp sevmediğimiz bi kızın fotoğrafını koymuştu sizce bu kız güzel mi diye
onun linkini gönderince haberim olmuştu paticikten sdkfs
sene 2005
vay gençliğim.

oha yalana bak

ahahah ne yalanı lan nası olmuştu olay?

ben gostermistim sen oha cok buyuk bu site kaybolurum ben burda felan demistin
Sosyal ağlarda paylaş

Mille said:

pogodi said:

Mille said:

pogodi said:

antalyada pirates diye bi yer vardı di mi sdf
benim liseden bi arkadaşım bi topik açıp sevmediğimiz bi kızın fotoğrafını koymuştu sizce bu kız güzel mi diye
onun linkini gönderince haberim olmuştu paticikten sdkfs
sene 2005
vay gençliğim.

oha yalana bak

ahahah ne yalanı lan nası olmuştu olay?

ben gostermistim sen oha cok buyuk bu site kaybolurum ben burda felan demistin

olabilir ama topic açıp bestenin fotoğrafını mncal forumundan alıp buraya koymanı dün gibi hatırlıyorum dfg
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
"roket adam" said:

darkrider ile aynı yurtta kalıyordum, böyle turunculu bi forumda takılıyodu adam sürekli, hiç çıkmıyordu. bi baktık, ismi de paticik. darkrider'ı yurtta LAN PATİCİK NABER OLUM YAA diye çağırmaya başladık. sonra öğrendik ki bu modmuş burada. onun bölümünü trollemek için salak niklerle üye olduk 2 arkadaş. ben fena sardım, o salak nik te kaldı üstüme böyle.

iyiymis bu :)

Ben de nispeten benzer bir sekilde uye olduydum.
uo-tr zamaninda sarimtrak foruma bir kac kere bakip ne kolpa yer sacma sapan seyler yaziyor insanlar diyip uo bilgimin altinda bir tartisma platformu diye burun kiviriyordum. kardesim uye idi o kullaniyordu uotr forumlari, arada o bakinirken ben de okuyordum.

sonra yabanci uo serverlarindan tr de serverlar acilmaya basladigi icin artik tr de oynama karari alarak gectigim sylveria uo serverinin ilk paticik bunyesinde forum alani acmasi ile uye olmam bir nebze mecburi hal aldiydi.

ilk geldigim gun ilk mesajima sly-one denyosu u-nubi? dediydi ben de dellenip laf koyduydum. (aradan yillar gecti onla bile arkadas olduk heh.)

ilk uye olduktan sonra aradan bir kac ay gecti forumun diger alanlarini da kullanmaya basladim, sonra da patinaj a mod yaptilar. hatta ilk patinaj modlari olarak 3 kisi idik, zegna, ben ve silthanas. Patinaj saglam bi bolum, patiye admin yetistirme alani gibi.

Sonra pati kapandi acildi kapandi acilmadi. Gittim kediyi ikna ettim devraldim.

Yani nedir? Buyuk konusmamak lazim! Basta burun kivirip uye olmadigim forum simdi basima kaldi peh. :)

seviyorum ama patisiz bir hayat cok re rö rö
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
snnde uoya başladıktan 1-2 ay sonra uo-trye üye oldum, bu adamlarda amma sallamış kendine in por ylem atıp an ex pordan kurtulmak varken pouchda neymiş diyip bir süreliğine ara verdim. Daha bilinçli bir uo oyuncusu olduğumda yaptığım yanlışı anlayıp geri döndüm =p, sylveria sayesinde ilk yetkimi aldım.Daoc yazarlığı,swg,ao,coh,wow derken sürenin nasıl geçtiğini anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

UO ülkede yaygınlaştığı vakitlerde çoğu insan gibi hala 56k işkencesi çekiyordum ben. Evdeyken internete girebildiğim kısa zamanlarda "uo'da en iyi karakter build nasıl yapılır" diye internette araştırma yapıyordum. Oradan çıkan bir referansla siteyi buldum.

Baktım, sıra sıra her skill anlatılmış, küçük bayrakları bilem var :D Ultima-tr ile olan ilişkim aylarca ışık hızıyla sayfalarını sırayla açıp içindeki herşeyi word dosyalarına kopyalayarak interneti kapatmak şeklinde yürüdü :D:D Sonra bir gün siteyi bulamadım, aradım aradım. Adı değişmiş. Pepelek miydi patiye mi geçmişti neydi sdf. Siteyi açınca baktım, direk ultima guidelarını açmak yerine foruma falanda bağlantı veriyor, damlayayım dedim ehehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...