Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

merak ettim !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
biz çok sönük kalıcaz yani ben yine belki kuyruğundan kaptıımdan fena değil yani burada olma sürem. her ne kadar bu acc yeni gibi dursa da üzerine 1 yıl daha ekleyebiliriz yani.

Vermillion. :)
bilen bilir artık. Antalya The Pirates buluşmasında ama o zamanki amcaları pek özledim. :)
Mesaj tarihi:
22.02.2002'de üye olmuşum. İlginç bi tarih, yeni fark ettim. Nasıl buldum hiç hatırlamıyorum ama pepelek ana sayfasını az buçuk hatırlar gibiyim. Ultima geyiğine üye olmuşumdur.
Mesaj tarihi:
Ben ev arkadasımı stalklamak için girdim.

Buraya yazıyordu hep, çok anlattı, sonra ben de üye olayım dedim. 2 günde çözdü benim olduğumu sdf

Neyse şimdi Lan party de cevab veremez ahah gelene kadar at koşturayım bari :D
Mesaj tarihi:
antalyada pirates diye bi yer vardı di mi sdf
benim liseden bi arkadaşım bi topik açıp sevmediğimiz bi kızın fotoğrafını koymuştu sizce bu kız güzel mi diye
onun linkini gönderince haberim olmuştu paticikten sdkfs
sene 2005
vay gençliğim.
Mesaj tarihi:
Kendim buldum. Zamanında KabloNET'te çok sorun oluyodu, benimle aynı sıkıntıları paylaşan birilerini arıyodum, burda sayfalarca muhabbet döndüydü. Mail atalım falan. O ara üye oldum işte askfjhsd
Mesaj tarihi:
aman gir dedim girdin. ilk iki gün başımın etini yedin bi baktım garbage dan çıkmaz oldun. :)

zaten söyleyen söyleyeceğini de bana söyledi. pati ye kız arkadaş mı getirilirmiş diye. :)
Mesaj tarihi:
daylan said:

sen gir demedin bi kere sen cok bahsettin şöle böle diye ben girmek istedim girdim! beni hiç sevmediler ama hayırlısı =)

Xwhiplash abi bu kız doğru söylüyosa sen naptın ya hayatının hatası farkında değilsin.

Hatta karda donmak üzeresin uyku tatlı geliyor ama öldüğünün farkında değilsin. Bu da konumuzla alakasız ama aklıma geldi.
  • Yeni Oluştur...