DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 şu arada acaip boş vaktim war dizi-film izle izle yeter rpg oynamak istiyorum :( maaselef pc biraz eski dragon age:origins çalıştırmıyo :( bg2 yüklemeyi düşünüyorum da onunda grafiklerden bayarmıyım korkusu var. torchlight yükledim oynadım biraz o da çok tekdüze sıktı hemen :S d2 yüklü ondan da sıkılmış vaziyetteyim :) pek bi opsiyon kalmadı ama warmı önerebilceğiniz bişeyler ? nwn1-2 mi yapsam yoksa poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Fallout 1 - 2 Star Wars Kotor 1 - 2 oynamadıysan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Jade Empire baya keyifli oyundu ya gerçekten tam böyle bir durumda oynanası bir oyun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Canım çekti indiriyorum jade'i tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 http://image.com.com/gamespot/images/bigboxshots/9/342119_43558_front.jpg - http://image.com.com/gamespot/images/screenshots/gs/news/010803/siege_screen001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: bg2 yüklemeyi düşünüyorum da onunda grafiklerden bayarmıyım korkusu var. Günah, günah. Mystra gibi dertli başın olur valla, demedi deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 walla bg2 den gözüm korktu şimdi, ilk bitirdiğimde 2 gün başından kalkmamıştım, tabiri caizse fln deil, bildiğin kalkmadım pc başından :P jade e bakıyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Jade için hızlı bir torrent bulursan bana öm at pls. 6 ile iniyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Planescape? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 jade den pek hoşlaşmadım ya uzakdoğu teması pek açmıyor beni :( nwn1 ya da 2 oynicam son kararım :P şimdi sorum nwn2 de bi hata wardı bi yere gelince oyun error verip duruyodu onun fix i çıkmıştır deilmi ? keza bu yüzden bitiremedim nwn2 yi. ama nwn1 de çok hoş geldi şimdi gözüme :P ok son sorum : neutral evil female sorcerer ım için hangisini seçeyim sizce ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 2'de drow sorcerer yaparsın öyleyse. Benim o oyunu 4 drowluk bir grupla bitirmişliğim var, eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 oblivion elder scrolls her türlü gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 nwn2 then :) nwn1 in senaryosu çok sağlamdı yaw . ek paketleri de oynamamıştım onun :P ozaman gerge bu sorum sadece sana çok soru sordum millet yeter der sen demezsin :) nwn2 de ek paketlerle gelen class-race ler warmı? sadece nwn2yle ek classlar açılabiliomuydu? red dragon's bişi bişi wardı onu hiç seçmemiştim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ek paket yüklemedim hiç ona ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 aha bu nwn 1 de visual wings warmış 2 de kalkmış tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Çözünürlük modlarını yükleyince BG, PT hiç gözü rahatsız etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 NWN1 senaryosunda ne olcağını daha oyunun ilk dakkasından biliyosun nerdeyse yau. Oyunun başını hatırlıyorum. Kaçan 4 yaratığı bulman lazımdır. Şehirde gidebileceğin 4 bölge var. Her bölgede birini bulursun. Gerisi de benzer şekilde ilerliyodu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Venetica'yı bi dene istersen.Belki seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mirage said: NWN1 senaryosunda ne olcağını daha oyunun ilk dakkasından biliyosun nerdeyse yau. Oyunun başını hatırlıyorum. Kaçan 4 yaratığı bulman lazımdır. Şehirde gidebileceğin 4 bölge var. Her bölgede birini bulursun. Gerisi de benzer şekilde ilerliyodu. :) şahsen ben o bize emirleri veren güzel bayan ablanın ihanet edeceği ihtimalini ta son chapter da fln düşünmüştüm =) BG nin öle bi modu warsa nwn2 yi bitirir bitirmez bg2 ye akacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Anubisath said: Venetica'yı bi dene istersen.Belki seversin. gamespot said: Game: Venetica (PC) Release Date: TBA 2010 bide pc eski yaw bu çıkmış ise bile çalıştırmaz sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 http://www.modelguns-worldwide.com/images/rpg7a.jpg kimse trollememiş. hak bana düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 venetica çok grafik olarak kastırcak bişeye sahip değil fakat optimizasyon yok. neverend le aynı sorunlardan müzdarip gibi patchsiz oyunu bile açamıyorsun. iki oyunu da eğlenceli bulmuştum ama bu neverendden çok daha kolay bence bir dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Arcanum sevemeyenler derneği kurcam bu gidişle. 10231 tavsiye üzerine herhalde yaklaşık 1618 kere başladım oyuna. Hiç birinde 1-2 saatten fazla dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar