elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bana güzel bi yer tavsiye eder misiniz. lükse kaçabilir np. ama kaçmazsa yine de söyleyin. şöyle en güzel kebapçıdır. 11'e kadar açıktır. en güzel pizzayı yapar. veya en güzel şuyu yapar falan diye.
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 panora'da bi kebapçı vardı, adını unuttum. güzeldi ora tatlısıyla iskenderiyle.
slickers Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ankaralı bi pati "gel bize" diyecek şimdi. evet yapacak biri bunu
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 eve gitmem. dışarıda yemem lazım.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 cankaya taraflarında bursa iskender diye bi yer vardı hala duruyosa ankarada nadir iskender yenecek yerlerden. Halil İbrahim sofrası vardı sonra.2 sene oldu buralara gitmeyeli ama hala duruyolardır büyük ihtimal. Bide Ankamall ın üst katındada hd iskender var favorim,bursa inegöl de iyidir.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 http://www.tavacirecepusta.com/ kaburga dolmasini tavsiye ederim
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 fazla anlam yükleme yemeklere yorulmadan karnını doyur işte asker yemekleri daha az koyar
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 türkiye'ye döneyim ben de açıcam bu başlıktan
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 pascalnouman said: http://www.tavacirecepusta.com/ kaburga dolmasini tavsiye ederim Recep usta'da ye gerisi yalan zaten, gayet başarılı ..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Kızılay'da Pizzeria en güzel pizzayı ve makarnayı yapar. Sofra şarapları da hiç fena değil. Hatta epey güzeldir. Lazanyası ve krem karameli de tavsiye edilir.
Brook Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Gel ben seni gerçekten iyi biyere götüriim canının istedii ne varsa oralara da götüriim hepsini de ben ısmarlıcam asker halini bilirim şuan resmen nostalji oldum o günlere döndüm :(
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Öz Gaziantep Yemekleri 5 liraydı sanırım 4 yemek.
Brook Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Artık çıkmam lazım benim bekledim ama cevap yok eğer istersen bana pm at ara ara girip bakıcam telden.
Konn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 k.esat aspava, 3 tane yan yana var herhangi birine gir. en köşedeki süper künefe yapar. en içte kalanın servisi daha iyi. ortadaki yaramaz.
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 xaty said: türkiye'ye döneyim ben de açıcam bu başlıktan
slickers Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ankara usulü üst geçit salatası var meselam
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Biz soğanı ekmeğe banıp yiyoruz Ankara'da.
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ali, bidaha bakarsan bu topige soyleyeyim bastan, Tunalida mangal diye bir yer var, tunus caddesi ve tunalinin arasinda bestekar sokakta, kebap49 ve sencamin kosesinde. TAvsiye ederim, gueldir, kebapcidir.
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Jahrein said: ankara mı? ankarada güzel yemek ne arar la? ankara tum iddia edilenlerin aksisine guzel bir sehir. Bayik olabilir, kucuk olabilir ama guzel bi sehirdir ve yemekleri cok iyidir. Aspava da muthistir ayrica, o da guzel bir tavsiyedir, herhalde en cok ozledigim, ve turkiyeye doner donmez yiyecegim ilk seydir.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 turkiyeye doner donmez yicegin baska bisey var, ama benim orda olmam lazim. kikikikiki
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 allah sağlık para afiyet versin amin.
Gaap Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hilton un oralarda güliz [güniz de olabilir] sokakta hacıarif bey var. hafiften lükse kaçıyor ama, tek keliemyle mükemmel yemekleri var.
Öne çıkan mesajlar