daylan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 onceki işyerimde tartıstıgım manken bı kız vardı kız sanki bana gıcıklık olsun diye suanda calıstıgım yerde işe basladı!ama güzel Allahımın sopası yokki =))) karıyı hiç tınlamıyorum zaten dövmüştüm herneyse :D defile var finalde beraber denk geldik kız kendiliğinden benım ayagıma bi takıldı pataküte yerde asdfghj :D cidden lan valla ben bişe yapmadım ahsdfjhl :D :D ferah ferah oldum sanki ama sonra üzüldüm sevincle karısık bi durumumu paylasıım dedim 8-)8-) edit: SEVGİLİM VAR !!(xwhiplashx)
calimero Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 daylan said: onceki işyerimde tartıstıgım manken bı kız vardı kız sanki bana gıcıklık olsun diye suanda calıstıgım yerde işe basladı!ama güzel Allahımın sopası yokki =))) karıyı hiç tınlamıyorum zaten dövmüştüm herneyse :D defile var finalde beraber denk geldik kız kendiliğinden benım ayagıma bi takıldı pataküte yerde asdfghj :D cidden lan valla ben bişe yapmadım ahsdfjhl :D :D ferah ferah oldum sanki ama sonra üzüldüm sevincle karısık bi durumumu paylasıım dedim 8-)8-) yazar burada ben mankenim demek istemiş...
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kadın manken ne arar la patide. saptır bu
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 said: dövmüştüm nasi dövdün? dövüsen kavgaci kadinlar cok itici ya. gangsta kuzenim sinif arkadasimin suratina tükürüp neyse en azindan simdi temizsin HEHEHEHE demisti. hic unudmuyorum.
daylan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yahu ne alakası var 5 senedir yapıyorum zaten bu işi hava atma dönemlerini gectim =) emekliye ayrılıcam neredeyse asdfg:D
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 şiddete karşıyım. catfight ayrı bi olay
daylan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yahu ne meme meraklısı millet ya! hiç mi görmediniz hayatınızda meme ya her konu acıldıgında belirtmelimiyim sevgilim var diye ayıp ya!
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 whiplash napıyor acaba bu arada ahah
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 http://www.9sn.net/resim/Doutzen-Kroes-at-Russell-James-party.jpg bu da manken, edit bu da
daylan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 konunun iyice suyunu çıkarttınız bravo!!(tu)
Öne çıkan mesajlar