Asriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Efendim konu açıldı mı bilmiyorum ama Bruce Lee nin hocası Yip Man'in biyografisinin anlatıldığı film.Imdb de aldığı 8.1 puan ilede dikkat çekiyor.DÖvüş filmlerini seviyorsanız kesinlikle izlemelisiniz.Sevmiyorsanız da izleyin birşey kaybetmezsiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bi link bi foto falan bişey vereydin bari. olmamış ki böyle kuru kuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 çok güzel filmdir ben severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 14 blade ve Storm warrior 2 yi bekliyorum ben donnie yen filmleri arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8haD4BvAqSU&feature=related bu dimi ;? http://www.imdb.com/title/tt1220719/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 xwhiplashx said: http://www.youtube.com/watch?v=8haD4BvAqSU&feature=related bu dimi ;? http://www.imdb.com/title/tt1220719/ Evet film o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 de en gğzel sahnesini youtubedan izlemeseniz bence daha güzel olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bu filmin adi ip man yahu, yip man ne alaka. edit: ayrica bu tarz seviyosaniz, tony jaa diye bi adamin oynadigi ong bak serisi var. o da baya tutulan bi martial arts filmidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 çok güzel film, izlemeyenlere tavsiye ediyorum özellikle dövüş filmlerine meraklıysanız kacırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 BUnun konusu var ama arayamadim simdi, benzer film wind fighters vardi onu yollamistim orda sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Disappear said: bu filmin adi ip man yahu, yip man ne alaka. edit: ayrica bu tarz seviyosaniz, tony jaa diye bi adamin oynadigi ong bak serisi var. o da baya tutulan bi martial arts filmidir. Adamın ismi yip manmiş.Imdbde de Yip Man olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 güzelmiş fragman etkileyici, hemen indiriyorum(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 süper filmdir bu. dövüş sahneleri olsun, konu olsun.. 8/10 veririm rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Asriel said: Disappear said: bu filmin adi ip man yahu, yip man ne alaka. edit: ayrica bu tarz seviyosaniz, tony jaa diye bi adamin oynadigi ong bak serisi var. o da baya tutulan bi martial arts filmidir. Adamın ismi yip manmiş.Imdbde de Yip Man olarak geçiyor. filmin turkiye haklarini biz alicaktik, sozlesmede falan heryerde ip man diye geciyo. adamin adina da ip man yaziyolardi ondan sasirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben hayatımda böyle dayak atan görmedim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 görsel efektli dövüş sahnelerinden bayanlar için mükemmel bi film. valla dayak yiyesim geldi bu filmi izledikten sonra. atamayacağımı biliyorum bari tokat manyağı olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 said: Ip Man (International: English title) (UK) (USA) Grandmaster Yip Man (International: English title) (working title) Yat doi chung si Yip Man (Hong Kong: Cantonese title) (working title) Ye Wen (Hong Kong: Mandarin title) Yi dai zong shi Ye Wen (Hong Kong: Mandarin title) (working title) benim bildigim kadarıyla ip man yazılıp yip man telaffuz edilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben de IP MAN diye çektim filmi ama imdb de YIP yazı dikkat etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 çok güzel filmdi.hatta enfesti.kız arkadaşım dahi beğenmişti o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sinemaya ne zaman geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 cok güzel filmdi yalnız içinde çin propaganda mevcut baya. Kunfu kareteyi döver ve soykırım tarzı fln... Tabi independence day gibi filmlerin yanında 0 kalır o propoganda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Sinemalara gelmedi, gelmez de büyük ihtimal. ha birde, Ip Man 2 http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=132801 Bakalım Bruce Lee nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Masticore said: cok güzel filmdi yalnız içinde çin propaganda mevcut baya. Kunfu kareteyi döver ve soykırım tarzı fln... Wing Chun'un yanında Karate nedir yav, orası propaganda sayılmaz :p Ağır Çin ve anti-Japon propagandası var ama evet, film savaş yıllarını anlattığı için bol bol malzeme bulmuşlar o yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Dövüş sanatlarını sevenlere önerilir.(tu) Ip Man 2 (International: English title) Ip Man 2: Legend of the Grandmaster (Hong Kong: English title) (alternative spelling) Ye Wen 2: Zong shi chuan qi (Hong Kong: Mandarin title) Yip Man 2: Legend of the Grandmaster (Hong Kong: English title) (literal English title) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar