Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kayserispor - Galatasaray 06.02.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

gs gecen hafta alarm vermeye baslamıstı ama sans ile kazanmıslardı.

olan kayserinini 2 puanina oldu, kayserisporlu hakanin yedigi 2. kart yani keitaya yaptigi pozisyon dogru, ama 1. pozisyonda sarı kartlık bisi yok.

hakem baya kotuydu, saidonun kendinin atmasına faul filan verdi sacma sapan.

bu arada kangelenin pozisyonu penaltı, yazık oldu kayseriye. artık hakem niye vermediyse penaltı, korktu heralde.

90 dakka pres yaptılar helal olsun, 10 kisi kaldıra prese devam ettiler, gs resmen bocaladi bu press karsısında.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şu transfer kıskançlığını bir kenara bıraksanız artık,ne bekliyordunuz ki Galatasaray hiç puan kaybetmeyecek mi?..Demekki transferler öyle bir hava yaratmış,daha bir takdir ettim..
Onun dışında kayseride 1 puan bırakılabilir çok dert değil,daha ne puanlar döner...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada gio bildigin maldonado cıktı nası olacak bu isler? bi kere ileri kosayım adam eksilteyip calım atayım demedi, paso geri vites.

su kayserisporlu futbolcuların azıcık daha top kontrolleri olsaydi 2 sıfır alırlardı macı.

bu arada gs boyle oynarsa besiktastan 4 fenerbahceden de 12 tane filan gol yer.

lol
Sosyal ağlarda paylaş

slickers said:

@khelben,cado
bu ne lan aynı şeyi yazıyonuz

şu mesajla cevap veriyim ;
mokoko said:

hadi şimdi galatasaraylılar gelsin "abi iyi oynadık ama olmadı ya. ztn kayseride bu sene iyi. bi puan guzel" falan desinler. noldu sizin transferlere yahu. gio falan nerelerde? asdadaasd

edit: başlamışlar bile asdsadas

Zegna said:

gs gecen hafta alarm vermeye baslamıstı ama sans ile kazanmıslardı.

olan kayserinini 2 puanina oldu, kayserisporlu hakanin yedigi 2. kart yani keitaya yaptigi pozisyon dogru, ama 1. pozisyonda sarı kartlık bisi yok.

hakem baya kotuydu, saidonun kendinin atmasına faul filan verdi sacma sapan.

bu arada kangelenin pozisyonu penaltı, yazık oldu kayseriye. artık hakem niye vermediyse penaltı, korktu heralde.

90 dakka pres yaptılar helal olsun, 10 kisi kaldıra prese devam ettiler, gs resmen bocaladi bu press karsısında.

zegna ilk sarı itirazdan çıktı sanırım çünkü hakem sarıyı faule verdiyse baya komik olur. cangele nin pozisyon bence penaltı değildi ama verilseydi de kimse bişey demezdi.

keita ve emre çolak maçı bize getirebilirdi, olmadı. ama keita yı özlemişiz.
Sosyal ağlarda paylaş

maçın başındada cangele'ye sanırım offside vermişti hakem ama çok offside a benzetememiştim. "galatasaray bu offside olmasa bile ben veriim garanti olsun" demiş heralde yan hakem :D görücez artık tekrarından. penaltı da vermediler zaten o pozisyonda. canımı sıkıyor şu takım kollamalar bizim ligde. ürkek hakemler.

ha bi de maçın sonlarına doğru top caner'deyken kayserisporun kalecisi sakatlanınca düdük çaldı hakem. caner'de topa bi güzel sinirlenip vurdu... sarı kart nerde? düdükten sonra topa vurma falan. 4 hakem yok muydu?
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

evet penaltı, ve uzak da degildi hakem pozisyona.

aziz yıldırım diye zırlayanlar kendi rakiplerinin %100 penaltı pozisyonuna ses cikarmazlar tabi ;)

ha %100 penaltı pozisyonu oldu şimdi tabi.

:) adamın bacağı sabitse penaltı olmaz zegna, o kadar da göremedim pozisyonu ayak kalkıyorsa yerden penaltı, bacak sabitse penaltı değil. erman hoca olsa doğru yolu gösterirdi size.

yarın daha net görürüz hakemleri. diyarbakır maçında
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Penaltı değil o pozisyon sabit adamın bacağına doluyor kendi bacağını bariz. Seyirci ıslıklayınca Saidou'nun sarı kart görmesi gereken pozisyona faul verdi sonra komik bir şekilde.

Bir de ilk sarı kartın pozisyonundan değil cır cır konuşmasından verdi heralde kartı.

nesi sabit abi, sabit olsa bile o diz ne hani normal durus filan olsa neyse.

cırcır konusmaya gelirsek canerin kırmızı kart yemesi lazımdı 2 -3 kere filan :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya herşeyi geçtim, sezon sonunda üşenmezsem sene boyunca bize yapılan faulleri, tabanla girmeleri, oyuncu sakatlama pozisyonlarını falan tek tek ss'liycem, altlarına da faulü yapanın gördüğü kartı yazıcam. Kim kollanıyor, ne oluyor oradan çıkartırsınız artık. Bugün de az uğraşsalar Keita'nın eline veriyorlardı bileğini.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

deadwoll said:

Penaltı değil o pozisyon sabit adamın bacağına doluyor kendi bacağını bariz. Seyirci ıslıklayınca Saidou'nun sarı kart görmesi gereken pozisyona faul verdi sonra komik bir şekilde.

Bir de ilk sarı kartın pozisyonundan değil cır cır konuşmasından verdi heralde kartı.

nesi sabit abi, sabit olsa bile o diz ne hani normal durus filan olsa neyse.

cırcır konusmaya gelirsek canerin kırmızı kart yemesi lazımdı 2 -3 kere filan :)

işte dizi öyle koyabiliyor futbolcular. bu mantıklı mıdır değil midir bilmiyorum ama penaltı çalmıyor hakemler. bu arada ben hakem olsa canere sarı kart verirdim bişey diyemicem. öttü biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

@Zegna Caner'e gelene kadar Tolunay Kafkas'ın tribüne yollanması gerekiyordu, adam 30sn kart yok mu diye hakeme işaret yaptı dövüne dövüne.

Bir de pozisyonda adam bacağını sokuyor araya düşmek için bariz. Üstte de yazdım. Verse verirdi hakem, nasıl olsa eleştirecek program da yok da yalan öyle penaltı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...