yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 http://gerizekaliyiz.biz/ itiraf.com, fml gibi bişi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 said: Sene 2003, Amerikada bir sirkette calisiyorum. MSN falan yasak malum, en yakin arkadaslarimdan biri ile bir tane email threadimiz var, yaklasik alti aydir chat niyetine onu kullaniyoruz. Bassan 300 sayfa olmustur. Icerik olarak da tam anlami ile abaza muhabbeti, onun gotu bunun basi. Atis serbest, ne 3 vurup tek sayiyoruz Allah sizi inandirsin. Birgun bir sekilde bu emaili birisi gorse carmiha gererler. Peki ben napiyorum? Tutup baska bir emaili forwardliyorum diye nisanlima bu emaili forwardliyorum. sitenin adına uygun bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 konsept o zaten farketmediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 said: bundan 2 sene once arabamı bir arkadaşıma verdim. 2 saat sonra telefonum caldı arabanın benzininin bittiğini ve acelesı oldugu ıcın arabayı bakırkoyde carousel ın onunde bırakıp gittiğini soyledi ve arabamı ordan alabılecegımı soyledı. gece 1 gibi arabayı almak ıcın yola koyuldum. benzinciye ugrayıp benzın aldım arabanın yanına ulastıgımda etrafta kımse yoktu benzını koydum arabaya bındım fakat araba calısmadı dakıkalarca ugrastım bı turlu calısmıyordu derken karanlıgın ıcınden bır abı geldı sorunu sordu anlattım bır musade et dedı arabaya bındı 1-2 dakıka ugrastıktan sonra arabayı calıstırdı ve kapıyı kapatıp arabayla uzaklaştı. yolun ortasında kalakaldım. hayatımda yaptıgım en buyuk hatanın bu oldugunu dusunmeye basladım tıtrıyordum kaldırama oturdum bayılmak uzereydım. 5-10 dakka bekledıkten sonra uzaktan bır ısık belırdı abi arabayla geldi tamamdır arkadaşım devam et dedı anahtarı verdı ve sordu noldu bembeyaz olmuşsun dedı durumu anlattım bızde ole sey olmaz bız buranın cocuguyuz dedı.... Dohturr bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 said: Yıllar once Kınalı Ada da duzenlenen ilk partiye gitmistim. nerdeyse 48 saat boyunca uyumadım,normal olarak ayrı bir boyuta gecmistim. partiden doner donmez ailemle bulusup ogle yemegine gittik. annem salata siparisi verdi, salata geldigi an deli gibi aglamaya basladım. su mısırla marulun renk uyumuna bakın, anne bunları yiyemezsin,bu guzellige kıyamazsın dedim, sonrada gidip saclarımı kısacık kestirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 msnde uyuz edenlere göndericem bu siteyi. hakaret babında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hep böyle hoş sitelerle gel yav. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 CaNNi said: said: bundan 2 sene once arabamı bir arkadaşıma verdim. 2 saat sonra telefonum caldı arabanın benzininin bittiğini ve acelesı oldugu ıcın arabayı bakırkoyde carousel ın onunde bırakıp gittiğini soyledi ve arabamı ordan alabılecegımı soyledı. gece 1 gibi arabayı almak ıcın yola koyuldum. benzinciye ugrayıp benzın aldım arabanın yanına ulastıgımda etrafta kımse yoktu benzını koydum arabaya bındım fakat araba calısmadı dakıkalarca ugrastım bı turlu calısmıyordu derken karanlıgın ıcınden bır abı geldı sorunu sordu anlattım bır musade et dedı arabaya bındı 1-2 dakıka ugrastıktan sonra arabayı calıstırdı ve kapıyı kapatıp arabayla uzaklaştı. yolun ortasında kalakaldım. hayatımda yaptıgım en buyuk hatanın bu oldugunu dusunmeye basladım tıtrıyordum kaldırama oturdum bayılmak uzereydım. 5-10 dakka bekledıkten sonra uzaktan bır ısık belırdı abi arabayla geldi tamamdır arkadaşım devam et dedı anahtarı verdı ve sordu noldu bembeyaz olmuşsun dedı durumu anlattım bızde ole sey olmaz bız buranın cocuguyuz dedı.... Dohturr bu neahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 pascalnouman said: said: Yıllar once Kınalı Ada da duzenlenen ilk partiye gitmistim. nerdeyse 48 saat boyunca uyumadım,normal olarak ayrı bir boyuta gecmistim. partiden doner donmez ailemle bulusup ogle yemegine gittik. annem salata siparisi verdi, salata geldigi an deli gibi aglamaya basladım. su mısırla marulun renk uyumuna bakın, anne bunları yiyemezsin,bu guzellige kıyamazsın dedim, sonrada gidip saclarımı kısacık kestirdim. AHAHAHAHHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 estafirildak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 CaNNi said: said: bundan 2 sene once arabamı bir arkadaşıma verdim. 2 saat sonra telefonum caldı arabanın benzininin bittiğini ve acelesı oldugu ıcın arabayı bakırkoyde carousel ın onunde bırakıp gittiğini soyledi ve arabamı ordan alabılecegımı soyledı. gece 1 gibi arabayı almak ıcın yola koyuldum. benzinciye ugrayıp benzın aldım arabanın yanına ulastıgımda etrafta kımse yoktu benzını koydum arabaya bındım fakat araba calısmadı dakıkalarca ugrastım bı turlu calısmıyordu derken karanlıgın ıcınden bır abı geldı sorunu sordu anlattım bır musade et dedı arabaya bındı 1-2 dakıka ugrastıktan sonra arabayı calıstırdı ve kapıyı kapatıp arabayla uzaklaştı. yolun ortasında kalakaldım. hayatımda yaptıgım en buyuk hatanın bu oldugunu dusunmeye basladım tıtrıyordum kaldırama oturdum bayılmak uzereydım. 5-10 dakka bekledıkten sonra uzaktan bır ısık belırdı abi arabayla geldi tamamdır arkadaşım devam et dedı anahtarı verdı ve sordu noldu bembeyaz olmuşsun dedı durumu anlattım bızde ole sey olmaz bız buranın cocuguyuz dedı.... Dohturr bu ne kalp krizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hayaklimi.com vardı, kapanınca böyle bişe mi açtılar naptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ondan da önce aklimi.... vardı. onların konsept güzeldi ama kaliteliydiler baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 shayatimi'na ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 pascalnouman said: said: Yıllar once Kınalı Ada da duzenlenen ilk partiye gitmistim. nerdeyse 48 saat boyunca uyumadım,normal olarak ayrı bir boyuta gecmistim. partiden doner donmez ailemle bulusup ogle yemegine gittik. annem salata siparisi verdi, salata geldigi an deli gibi aglamaya basladım. su mısırla marulun renk uyumuna bakın, anne bunları yiyemezsin,bu guzellige kıyamazsın dedim, sonrada gidip saclarımı kısacık kestirdim. öyle demeyin abi uykusuz kalınca oluyo öyle şeyler :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bizim milletin başına gelen kötü olaylar çok tırt oluyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 şu araba işi iyiymiş ahaha =) said: Küçükken yabancı kökenli kelimeleri öğrendiğinizde onları kullanmaya bayılırdık. Daha bilge bi hava katardı bize.. Ya da bize öyle geliyodu.. Bi gün birine yemeğe gitmişiz. Çocuklar için mutfakta ayrı bi masa kuruldu. Büyüklerin masasından kalkıp mutfağa gelen ev sahibi bana "ne yemek istersin? bak etli türlü var. yer misin? çok güzel" diye sordu. Ben de bilge bir edayla ona vejeteryan olduğumu söyleyip(ki değilim!) havama hava katcam. kadına aynen şöyle dedim. " hayır ben et yemiyorum... lezbiyenim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Aket-Atum said: bizim milletin başına gelen kötü olaylar çok tırt oluyo ya türkçe olunca öyle mi oluyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Pluton said: şu araba işi iyiymiş ahaha =) said: Küçükken yabancı kökenli kelimeleri öğrendiğinizde onları kullanmaya bayılırdık. Daha bilge bi hava katardı bize.. Ya da bize öyle geliyodu.. Bi gün birine yemeğe gitmişiz. Çocuklar için mutfakta ayrı bi masa kuruldu. Büyüklerin masasından kalkıp mutfağa gelen ev sahibi bana "ne yemek istersin? bak etli türlü var. yer misin? çok güzel" diye sordu. Ben de bilge bir edayla ona vejeteryan olduğumu söyleyip(ki değilim!) havama hava katcam. kadına aynen şöyle dedim. " hayır ben et yemiyorum... lezbiyenim" ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 çok fena şeyler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Gutshot said: Aket-Atum said: bizim milletin başına gelen kötü olaylar çok tırt oluyo ya türkçe olunca öyle mi oluyormuş? yok canım ne alaka, sadece yazmış olmak içni yazıyorlar gibi. fmylifeta çok orjinal şeyler oluyor ama bizimkiler tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 CaNNi said: said: bundan 2 sene once arabamı bir arkadaşıma verdim. 2 saat sonra telefonum caldı arabanın benzininin bittiğini ve acelesı oldugu ıcın arabayı bakırkoyde carousel ın onunde bırakıp gittiğini soyledi ve arabamı ordan alabılecegımı soyledı. gece 1 gibi arabayı almak ıcın yola koyuldum. benzinciye ugrayıp benzın aldım arabanın yanına ulastıgımda etrafta kımse yoktu benzını koydum arabaya bındım fakat araba calısmadı dakıkalarca ugrastım bı turlu calısmıyordu derken karanlıgın ıcınden bır abı geldı sorunu sordu anlattım bır musade et dedı arabaya bındı 1-2 dakıka ugrastıktan sonra arabayı calıstırdı ve kapıyı kapatıp arabayla uzaklaştı. yolun ortasında kalakaldım. hayatımda yaptıgım en buyuk hatanın bu oldugunu dusunmeye basladım tıtrıyordum kaldırama oturdum bayılmak uzereydım. 5-10 dakka bekledıkten sonra uzaktan bır ısık belırdı abi arabayla geldi tamamdır arkadaşım devam et dedı anahtarı verdı ve sordu noldu bembeyaz olmuşsun dedı durumu anlattım bızde ole sey olmaz bız buranın cocuguyuz dedı.... Dohturr bu ne AAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya araba olayı çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar