barnacle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Tenekeadam said: Abi adam tersten sayıyor : ) ilk çekilenlere 1-2-3 diyor,yeni nesillere 4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 aranıza jarjara laf söyleyen bi kaç tip görüyorum yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 -Dark_Angel- said: Jar jar'dan tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 jar jar binks sevilmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ŞİмDİ İÇİηDєη єη $єωDİĞİη кİ$İγİ DÜ$hÜη ωhє 3 кhєяє вİSмİLLahİяяahмaηiяяahİм Dє ωє єятєSİ qÜη σLaćaкLaяi qÖя вuηu aLL@h яizaSi İÇİη 10 кİŞİγє qÖηDєя qÖηDєяİяSєη вİяİ $aηa a$кiηi İтİяaF єDєćєк qÖηDєямєzSєη hσŞLaηDiĞiη кİŞİ SєηDєη SσĞuγaćaк DєηєDє qÖя İÇİηDє ALLah rızası için γazdığı için qÖηDєямєк istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oha ben böyle özentilik görmedim sdfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 BloodyBeast said: -Dark_Angel- said: Jar jar'dan tiksiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Jahrein said: her eve bi r2-d2 lazım http://www.facebook.com/video/video.php?v=195877692549&ref=mf MUH TE ŞEM Kocaman bi salon lazım ama benim salonumda gezeceği dolaşacağı bööle yerler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 fazla iyimis, parasi da iyidir bunun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 jar jar binks en anticipated karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 r2 yi sevenler mi var yaa öğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bugün burada rahatça görüşlerimiz ifade edebiliyorsak R2 sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 R2 her türlü ezer beyler yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Vader ftw *hmmmpffzz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bir Chewbecca ağlıyor, gözleri yaşlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Böyle anket yapanı Darth Maul çarpar... Ayrıca bana göre en iyi karakter Starkiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 DoruK said: jar jar binks en anticipated karakter burda ki geçmişe gönderme bence atlanmamalı adasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 jarjarın ben tamksdlkfjsdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 A-a çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 filmin ana karakterleri zaten r2-d2 ile c-3po. jarjar ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 6 filmde de oynayan tek karakter r2-d2. tamamiyle aynı sekilde olan. aynı zamanda delikanlı robottur da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 abi degisiyo iste sonucta. robot bu zaten. r2-d2 tamaiyle eski karizmasi. ne coller ne uzaylar gecti hala cizik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 r2d2 clone wars animasyonlarında falan 10 clone gücünde hele son bölümde epicti, adamlar tek tek kesiyor droneları r2 aoe farmlıyor asdaf. Ama chewbacca da r2 kadar hatta han soloyla beraber daha çok sevdiğim bir SW karakteri. O anket o kadar saçma olmuş ki, öyle böyle değil. Hani direk Han Solo var listeye girebilecek, hatta fanboiler abanacağından Yoda falan var. Jar jar nedir onlar dururken lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Jar Jar ne alaka ya? ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar