adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yiğit özgürün bi karikatürü vardı evli bi çift sevişiyo sonra adam daha adını bile bilmiyorum falan diyodu kadında dur beynine bi kan gitsin diyodu sonrada çocuklar yattı mı diyodu kimbilr daha neler diyodu ne sen sor ne ben söyliyim de o karikatür lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 harika şeyler diyodu abi keşke o karikatür şimdi burda olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Efsane şeyler söylüyordu, gözümde tütüyor o karikatür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Olm inanılmazdı lan o karikatür. Bir an okumadan duramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 heyhat, yitip gitti o karikatür, keşke burda olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Bende cem dinlenmiş bir karikatürünü arıyorum, optimus prime kahveden bir kamyon dolusu adam toplamıs (: "şimdi ebeni ******* megatron" diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ahaha çok komikmiş lan o karikatür şimdi baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar