fenris Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 lord_gorthaur said: tropik olan bölümde yuanti tapınağını basarken paladinin "disguise" yapaması güzel bir ayrıntı idi.daha beteri duergar larla konuşurken pala tutturuyor "orc slave leri bırakın yoksa yıkarım burayı başınıza" diye. savaşmadan geçeceğin yerde savaşıyorsun. işin komiği orc slaveleri de öldürüyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 fenris said: savaşmadan geçeceğin yerde savaşıyorsun. işin komiği orc slaveleri de öldürüyorsun... abi asdashduahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 zaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 öyle demeyin ya direk sende cok feci evillik sezdim diyerek ortamı kurtardığı da var palanın. ama şey kötü mesala ödül falan istemiyor aslkdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 iwd'de reload etmiştim paladin direkt "sen kötüsün daha gözünün ferinden anladım" diye combat açınca tapınağa girerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Gallant said: O 3 katli hapishanede az zaman harcamadim. ICW 1 daha bir roleplay öğesi içeriyordu bana kalırsa, ICW2'de her yapının maze'den ibaret olduğunun farkına varınca sonunu görmekten bile vazgeçmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Valla ne yalan söyleyeyim ikisinide bitirmeden bıraktım. Hatta itiraf etmişken tam olsun planescape torment i de brothelden sonraki yerde bıraktım onuda bitirmedim. accountu nereye bırakayım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 masakari hangi ildesin, sana zorla planescape oynatçaz. kaçarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Uff gaza geldim, Icewind Dale'den başlıyorum. Yalnız oyunu 64 bit'e kurmak tam işkence, sanırım 2 saat sürdü yüklemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 birde çok fena lag yapıyor bende niye anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ben icewinddale 2 de ilk town dışına hiç çıkamadım.. cd deki data uyuşmuyo dedi, saçmaladı. netten çektim gene saçmaladı. öyle ilk townın kapısından geçerkene flngöçüyodu hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ben hepsini bitirmiştim bunların ya. hakkaten bunlara hack and slash deniyordu zamanında özellikle icewind dale'lere, şimdiki oyunlara bakın. herkesi soyuyordum bi de hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 gogdan alın oynayın :p http://www.gog.com/en/gamecard/icewind_dale_2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Valley of Shadows'a geldim, 10 yıl önceki anılarım depreşti resmen. Ne tırsıyordum şu mekanda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 abi ben o zaman korsan oynadığımdan hep. bu oyunu 2-3 kere aynı yere kadar oynamıştım :D bi manastır vardı ya böle en alt katında farklı farklı golemlerlen yaratıklarlan aflan kapışıp underdarka girioduk. hah orayı geçiyodum. geçtikten sonra yeryüzüne çıkınca oyun bi yerde hep hata veriyodu. yıllar sonra bi yerlerde okudum ki korsanlarda o hata hep çıkıyormuş aşsldkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hadi be, ben de korsan çekip oynamayı planliodum DAS gg o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Yok lan ben korsan bitirmiştim oyunu çekeceğin yeri bilicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 versine çekeceğim yeri ^_______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 bi de underdark'da item toplamayın lan şaldkf yeryüzüne çıkınca toz oluyo göt gibi kalıyosunuz. bi süre tüm party çıplak dolaştıydık aşsdlfksidşfglaisdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 parti dediğin öle olur zaten çıplak olacaksın ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 eee o dediğin orgy oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 oturdum iwd'leri kurdum gaza gelip, fazla kes biç ama atmosferi hakikaten çok güzel ya. ilk oyunu oynuyorum şimdi sonlarına yaklaştım onu bitirdikten sonra heart of winter'a başlıycam, onu oynamamıştım hiç merak ediyorum nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 2 kötüydü ya 1 e göre menüler ui felan çok böyle kötüydü senaryo da tırttı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 heart of winter yanında trials of the luremaster da oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar