Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fighter açmayı düşünüyorum ? Tavsiye verin.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ee yukarıdaki gibi yani soyle fighter olucak ,
en aşmışı ,en uberi,en sağlamı , en vahşisi, kısaca God Mode şeklinde gezecek bir şey lazım . :D

şaka bir yana ne tavsiye edersiniz Irk , falan filan olarak.

Bu arada oyunun yazıları bende cok bulanık , Nedendir bilen var mı ? Hiç okunmiyor nerdeyse .
Mesaj tarihi:
Combat ağırlıklı olucak dediğimde bana Caldari, Civire önermişlerdi.

Biri daha vardı yazıları bulanık çıkan, ekran kartı driverlarını yüklemişti sanırım. Eğer interlaced kullanıyorsan, ayarlarda interlace çizgilerinin yerini değiştebiliyorsun. Bir de onu dene.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Mesaj tarihi:
karakterini custom hazırlamanı öneriyorum default fighter script'i kullanmak yerine, attribute ve skill'leri kendin dağıtarak daha da avantajlı hale getirebilirsin..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
EE peki custom olsun.
neye ne verelim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
abi butun att. leri orantılı ver çünkü hepsi lazım oluıyo[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway.
Mesaj tarihi:
ok aciyorum bi tane
Qui nin dediği gibi Caldari Civire
bütün att leri de eşit agırlıklı dağatacam
Behranın dediği gibi.
tam tamına 258 saniye sonra Geliyorum Kosmos sıkı dur
Kızıl Sakal Barbaros korsanın torunu Sakalsız Korsan Kraaz geliyor ona göre eğil ve Titre önümde Eve evreni.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
perception ve willpower'a ağırlık vermen daha doğru olurdu sanırım.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
Nedir bu civir populasyonundaki artis ya :) Minmatarli irkdaslarimizdan yokmu hic direnise katilacak ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change

Mesaj tarihi:
Actım fighter
yalnız bir derdim var yazılar hiç okunmiyor bende ,
win 2000 service pack 4
son nvidia suruculeri 61.67
envai çeşit update yapılmış halde yazılar cok silik hiç okunmiyor.
Tesadufen bastım yarattım
sanırım soyle oldu
willpower 13
Perception 12
charisma 6
inteligence 5
memory de 4

en azından okudğum kadari ile oyle oldu.
bu iyi mi kötü mü resmen tesadüfen yaptım yazılar hiç çıkmiyor

ayrıca benim erkan iki de bir siyah bantlar cıkıp kayboluyor
bu nedir ne değildir yaw bi çare bize
gözüken yazıların üstüne de mouse yi getirince yazı silikleşiyor sanki buzlu camdan bakar gibi.
diğerleri zaten oyle gözüküyor.
bu oyunu grafik options kısmı yok mudur varsa nerdedir.
hiç bir şey okuyamiyorum.

İMDAAT uzayda amacsızca surukleniyorum.

ya bu ardada nick Ucan Daire ona göre.

[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 24 Temmuz 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Kraaz tarafından 24 Temmuz 2004 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gene aynı sey oda yemedi.
anlaşılan format atıp Xp ye geçiş yapacaz.
bir de oyle deneyelim.
hay allahım ya.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Mesaj tarihi:
Oyunda sana chat invite i gonderen bendim , halledebildinmi diye soracaktim ama belliki devam ediyor problem.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change

Mesaj tarihi:
LOL ki ne LOL uhahha yaw bi mok gözükmiyor yanlıslıkla
Kargo yu da attık dısarı . Capsule yi de attık dısarı
bunları nasıl geri aliyoruz biri anlatsın
O Capsulenin içinde ben mi varım yoksa bos olarak mı salldık onu ?
Ahahah hala gülüyorum ya bu ne o ne derken ,ahahah.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Mesaj tarihi:
OK o sorunu halletim , ne hikmetse antivirusu kapatınca halloldu ?!!
bu dışarı attıklarımızı nasıl geri Alacaz ahah aha
oan basiyorum buna basiyorum geri al optionu yok ortalıkta.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
  • Yeni Oluştur...