Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ee yukarıdaki gibi yani soyle fighter olucak , en aşmışı ,en uberi,en sağlamı , en vahşisi, kısaca God Mode şeklinde gezecek bir şey lazım . :D şaka bir yana ne tavsiye edersiniz Irk , falan filan olarak. Bu arada oyunun yazıları bende cok bulanık , Nedendir bilen var mı ? Hiç okunmiyor nerdeyse .
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Combat ağırlıklı olucak dediğimde bana Caldari, Civire önermişlerdi. Biri daha vardı yazıları bulanık çıkan, ekran kartı driverlarını yüklemişti sanırım. Eğer interlaced kullanıyorsan, ayarlarda interlace çizgilerinin yerini değiştebiliyorsun. Bir de onu dene.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 karakterini custom hazırlamanı öneriyorum default fighter script'i kullanmak yerine, attribute ve skill'leri kendin dağıtarak daha da avantajlı hale getirebilirsin..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 EE peki custom olsun. neye ne verelim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. behran Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 abi butun att. leri orantılı ver çünkü hepsi lazım oluıyo[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway. Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ok aciyorum bi tane Qui nin dediği gibi Caldari Civire bütün att leri de eşit agırlıklı dağatacam Behranın dediği gibi. tam tamına 258 saniye sonra Geliyorum Kosmos sıkı dur Kızıl Sakal Barbaros korsanın torunu Sakalsız Korsan Kraaz geliyor ona göre eğil ve Titre önümde Eve evreni.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 perception ve willpower'a ağırlık vermen daha doğru olurdu sanırım.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Nedir bu civir populasyonundaki artis ya :) Minmatarli irkdaslarimizdan yokmu hic direnise katilacak ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Qui Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Dün patlattığın Minmatar gemilerinden bahsetmemi istermisin Soul :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 lol qui gel sana bi yemek ismarliim yulai'de.Bunu orda konusalim[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Qui Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ben yanlış görmüşümdür belkide di mi! :) Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Actım fighter yalnız bir derdim var yazılar hiç okunmiyor bende , win 2000 service pack 4 son nvidia suruculeri 61.67 envai çeşit update yapılmış halde yazılar cok silik hiç okunmiyor. Tesadufen bastım yarattım sanırım soyle oldu willpower 13 Perception 12 charisma 6 inteligence 5 memory de 4 en azından okudğum kadari ile oyle oldu. bu iyi mi kötü mü resmen tesadüfen yaptım yazılar hiç çıkmiyor ayrıca benim erkan iki de bir siyah bantlar cıkıp kayboluyor bu nedir ne değildir yaw bi çare bize gözüken yazıların üstüne de mouse yi getirince yazı silikleşiyor sanki buzlu camdan bakar gibi. diğerleri zaten oyle gözüküyor. bu oyunu grafik options kısmı yok mudur varsa nerdedir. hiç bir şey okuyamiyorum. İMDAAT uzayda amacsızca surukleniyorum. ya bu ardada nick Ucan Daire ona göre. [signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 24 Temmuz 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kraaz tarafından 24 Temmuz 2004 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 nvidia nin 53.03 versiyonunu yukle[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 gene aynı sey oda yemedi. anlaşılan format atıp Xp ye geçiş yapacaz. bir de oyle deneyelim. hay allahım ya.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Oyunda sana chat invite i gonderen bendim , halledebildinmi diye soracaktim ama belliki devam ediyor problem.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 LOL ki ne LOL uhahha yaw bi mok gözükmiyor yanlıslıkla Kargo yu da attık dısarı . Capsule yi de attık dısarı bunları nasıl geri aliyoruz biri anlatsın O Capsulenin içinde ben mi varım yoksa bos olarak mı salldık onu ? Ahahah hala gülüyorum ya bu ne o ne derken ,ahahah.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 İstersen dedigin gibi xp yukleyip dene soyledigim nvidia surumuyle[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 OK o sorunu halletim , ne hikmetse antivirusu kapatınca halloldu ?!! bu dışarı attıklarımızı nasıl geri Alacaz ahah aha oan basiyorum buna basiyorum geri al optionu yok ortalıkta.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Evet mail geldi ama chat actigimda neden birsey yazmiyorsun ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Paylaş https://forum.paticik.com/topic/464027-fighter-acmayy-du%25c3%25beunuyorum-tavsiye-verin/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Eve Online Fighter açmayı düşünüyorum ? Tavsiye verin. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 EE peki custom olsun. neye ne verelim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
behran Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 abi butun att. leri orantılı ver çünkü hepsi lazım oluıyo[signature][hline]Engineers motto; If it doesn't fit, force it. If it breaks it needed replacing anyway.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ok aciyorum bi tane Qui nin dediği gibi Caldari Civire bütün att leri de eşit agırlıklı dağatacam Behranın dediği gibi. tam tamına 258 saniye sonra Geliyorum Kosmos sıkı dur Kızıl Sakal Barbaros korsanın torunu Sakalsız Korsan Kraaz geliyor ona göre eğil ve Titre önümde Eve evreni.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 perception ve willpower'a ağırlık vermen daha doğru olurdu sanırım.. :horace:[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Nedir bu civir populasyonundaki artis ya :) Minmatarli irkdaslarimizdan yokmu hic direnise katilacak ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Qui Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Dün patlattığın Minmatar gemilerinden bahsetmemi istermisin Soul :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 lol qui gel sana bi yemek ismarliim yulai'de.Bunu orda konusalim[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Qui Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ben yanlış görmüşümdür belkide di mi! :) Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Actım fighter yalnız bir derdim var yazılar hiç okunmiyor bende , win 2000 service pack 4 son nvidia suruculeri 61.67 envai çeşit update yapılmış halde yazılar cok silik hiç okunmiyor. Tesadufen bastım yarattım sanırım soyle oldu willpower 13 Perception 12 charisma 6 inteligence 5 memory de 4 en azından okudğum kadari ile oyle oldu. bu iyi mi kötü mü resmen tesadüfen yaptım yazılar hiç çıkmiyor ayrıca benim erkan iki de bir siyah bantlar cıkıp kayboluyor bu nedir ne değildir yaw bi çare bize gözüken yazıların üstüne de mouse yi getirince yazı silikleşiyor sanki buzlu camdan bakar gibi. diğerleri zaten oyle gözüküyor. bu oyunu grafik options kısmı yok mudur varsa nerdedir. hiç bir şey okuyamiyorum. İMDAAT uzayda amacsızca surukleniyorum. ya bu ardada nick Ucan Daire ona göre. [signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 24 Temmuz 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kraaz tarafından 24 Temmuz 2004 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 nvidia nin 53.03 versiyonunu yukle[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 gene aynı sey oda yemedi. anlaşılan format atıp Xp ye geçiş yapacaz. bir de oyle deneyelim. hay allahım ya.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Oyunda sana chat invite i gonderen bendim , halledebildinmi diye soracaktim ama belliki devam ediyor problem.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 LOL ki ne LOL uhahha yaw bi mok gözükmiyor yanlıslıkla Kargo yu da attık dısarı . Capsule yi de attık dısarı bunları nasıl geri aliyoruz biri anlatsın O Capsulenin içinde ben mi varım yoksa bos olarak mı salldık onu ? Ahahah hala gülüyorum ya bu ne o ne derken ,ahahah.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 İstersen dedigin gibi xp yukleyip dene soyledigim nvidia surumuyle[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 OK o sorunu halletim , ne hikmetse antivirusu kapatınca halloldu ?!! bu dışarı attıklarımızı nasıl geri Alacaz ahah aha oan basiyorum buna basiyorum geri al optionu yok ortalıkta.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Evet mail geldi ama chat actigimda neden birsey yazmiyorsun ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Paylaş https://forum.paticik.com/topic/464027-fighter-acmayy-du%25c3%25beunuyorum-tavsiye-verin/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Eve Online Fighter açmayı düşünüyorum ? Tavsiye verin. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Nedir bu civir populasyonundaki artis ya :) Minmatarli irkdaslarimizdan yokmu hic direnise katilacak ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Dün patlattığın Minmatar gemilerinden bahsetmemi istermisin Soul :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 lol qui gel sana bi yemek ismarliim yulai'de.Bunu orda konusalim[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ben yanlış görmüşümdür belkide di mi! :)
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Actım fighter yalnız bir derdim var yazılar hiç okunmiyor bende , win 2000 service pack 4 son nvidia suruculeri 61.67 envai çeşit update yapılmış halde yazılar cok silik hiç okunmiyor. Tesadufen bastım yarattım sanırım soyle oldu willpower 13 Perception 12 charisma 6 inteligence 5 memory de 4 en azından okudğum kadari ile oyle oldu. bu iyi mi kötü mü resmen tesadüfen yaptım yazılar hiç çıkmiyor ayrıca benim erkan iki de bir siyah bantlar cıkıp kayboluyor bu nedir ne değildir yaw bi çare bize gözüken yazıların üstüne de mouse yi getirince yazı silikleşiyor sanki buzlu camdan bakar gibi. diğerleri zaten oyle gözüküyor. bu oyunu grafik options kısmı yok mudur varsa nerdedir. hiç bir şey okuyamiyorum. İMDAAT uzayda amacsızca surukleniyorum. ya bu ardada nick Ucan Daire ona göre. [signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 24 Temmuz 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kraaz tarafından 24 Temmuz 2004 19:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 nvidia nin 53.03 versiyonunu yukle[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 gene aynı sey oda yemedi. anlaşılan format atıp Xp ye geçiş yapacaz. bir de oyle deneyelim. hay allahım ya.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Oyunda sana chat invite i gonderen bendim , halledebildinmi diye soracaktim ama belliki devam ediyor problem.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 LOL ki ne LOL uhahha yaw bi mok gözükmiyor yanlıslıkla Kargo yu da attık dısarı . Capsule yi de attık dısarı bunları nasıl geri aliyoruz biri anlatsın O Capsulenin içinde ben mi varım yoksa bos olarak mı salldık onu ? Ahahah hala gülüyorum ya bu ne o ne derken ,ahahah.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 İstersen dedigin gibi xp yukleyip dene soyledigim nvidia surumuyle[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 OK o sorunu halletim , ne hikmetse antivirusu kapatınca halloldu ?!! bu dışarı attıklarımızı nasıl geri Alacaz ahah aha oan basiyorum buna basiyorum geri al optionu yok ortalıkta.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Evet mail geldi ama chat actigimda neden birsey yazmiyorsun ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
Öne çıkan mesajlar