Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 review okumaktan da tiksindim. belki biraz marka değil de, model tecrübesi olanlarımız vardır. hangisini önerirsiniz efendiler. http://www.vatanbilgisayar.com/products_images/200x200/WD/v2-41886.jpg http://www.vatanbilgisayar.com/wd-wdbaau0010hbk-3,5-1tb-elements-usb-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=41886 http://www.vatanbilgisayar.com/products_images/200x200/SEAGATE/v2-ST310005EXD101-RK.jpg http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-st310005exd101-rk-3.5-1tb-expansion-usb-2.0-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=38588 evet, fiyat belirleyiciydi seçimimi bu ikisine indirgerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 WD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 siyah olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 WD derim ama bi araştırmam lazım D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Seagate bende ve arkadaşımda var. Şahsen kasası çok dandik. Plastik oyuncak gibi bişey. Arkadaşınki bozulmuş zaten. WDden yana dene şansını bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 seagate var bende. gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 WD Home Edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 WD ıyıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bişi desen artık? millet sana burda önerileri sundun sen ne alacağını niye alacağını veya yaptığın araştırmalarıda söylesende bizde bilsek. konuyu havada bırakıp gitme huyuda yeni çıktı he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 16 saat geçmiş şunun şurasında az bi sakin ol hele cevap yazacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 WD (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 WD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 wd 500gb kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım. gayet de şık. seagate de wd de internal kullandım geçmişte, ikisi de iyidir ama wd external konusunda daha deneyimli gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 wd den başkasına bulaşma (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ikisinden de var bende 1tb lik. arada pek bi farkı yok açıkçası. gerçi seagate'i alalı çok olmadı daha ama ikisinden de hiç sorun yaşamadım şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 320gb lik WD var 2-3 defa ibis gibi dusurdum tikir tikir su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 seagate olandan bende var, çok ses çıkartıyo. durduk yere dızzzırrrrrıssp falan ediyo, diğerini bilemiyciym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 evet sagete te öyle bir ses problemi bendede oldu gerçi bendeki 500gb di. wd den yana iyi şeyler duydum 2,5' leride süper bizzat kullandım ama 1tb ye özel bir problemi varmıdır bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 FromTheHell said: seagate olandan bende var, çok ses çıkartıyo. durduk yere dızzzırrrrrıssp falan ediyo, diğerini bilemiyciym. yalnız bahsettiği hdd'nin kablosuna babamın ayağının takılmasıyla havada 3-5 takla atıp baya bi mesafe uçup yere çakılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 escape said: bişi desen artık? millet sana burda önerileri sundun sen ne alacağını niye alacağını veya yaptığın araştırmalarıda söylesende bizde bilsek. konuyu havada bırakıp gitme huyuda yeni çıktı he. böyle forum ayarını da ilk kez okuyorum. harddisk markasının da fanboyu çok ilginç, tüm gün hd indiren basement-dweller lar sayfalarca tartışmış forumlarda. marka+review anahtar sözcüklerle yaptığım araştırmalarda en güzel review kaynağı amazon olarak öne çıkıyor. amazonda da wd tavsiyesi önde gidiyor. seagate kendini kapatıyor erişince tekrar açıyor onu biliyorum da, şimdi bilgisayarım açık oldukça wd takılı olsa, arada kullansam, üzerinden film izlesem, dosya transferi yapsam vs vs, öküzlemesine ısınma yapar mı ne dersiniz wd'si olanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Kendisini kurtaramayacak veya senin dosya kullanımını etkileyecek kadar ısınmaz. Ama sürekli açık tutmak zarar verme riskini arttırır, voltajla ilgili sorunlarda veya kapanıp açıldıklarında kolay zarar görebiliyorlar, bu yüzden gerekmedikçe kapalı tutmakta fayda var. Ama 3 sene falan önce aldığım 250gb WD'mi sürekli açık bırakıyorum Türkiye'deyken okul zamanı, herhangi bir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Designed to save power - Turns on and off with your computer. Enters idle mode when not in use. Utilizes a WD drive with power-saving WD GreenPower Technology™ and an EnergyStar compliant power supply. diyormuş zaten. ne hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 3.5" lerin adaptorsuz calısmaması cok buyuk iskence ya. gerci cok fazla tasımıyorum, zaten boyle dusunerek almıstım mybook 500'ü ama priz ihtiyacı olmasa daha cok tasırım valla. basıcan parayı alıcan 2.5" rahat edicen aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 her harici için geçerli olduğu gibi, bu ikisi için de geçerli yazılanlar arasında görüyorum: paketten bozuk alet çıkması, ya da bir iki haftada cortlaması. firmalar yeri gelince aletin bi üst modelini veriyolar, ama giden veri gidiyor. ben içine oyun yazılım film ve dizi basıcam, o yüzden çok takılmıyorum böyle şeylere. kritik verilerde optik medyadan şaşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 2. sini aldım ben 1TB lik, hiç sorun yaşamadım. yedekleme yaptım hatta geçen gün 5 saat son kapasite çalıştırdım, ısınmadı hiç. bence iyi gayet. kampanya vardı 180 e almıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar